Stranger - Spox. Nie powaliło mnie na kolana. Spodziewałem się czegoś innego. Dobrze zaśpiewane. Raz wysłuchane. Wiecej nie słucham jej bo czekam do płyty.
We Got It Going On - Czad. Lepsze od AFLu. Myśaem że to bedzie wersja dla ubo\gich a jest jeszcze więcej efektów. Dobre chóki. To jeczenie ma w sobie coś. Takie w styku OWN tylko bardziej rockowe. Ciekaw jestem kto nagrał gitare Rychu czy Big & Rich bo bardzo mi się podoba.
Dobra piosenka na singla. 3ci niech bedzie AOT i będe zadowolony.
Po snipeccie dałbym jej 4/6 a teraz daje jej 5+/6. Czekam na solówke.
To live your life with one foot out the door
Buahahaha. Nie mógł tego zwrotu nie użyć. Na każdej płycie po 2000 się pojawia i na Best Of też się pojawi
mnie jak na razie rozczarowuje ta plyta.
duet - ładna balladka ale zespol bon jovi to nie duet z innymi :|a wiadomo ze na balladach sie wypalili
piosenka - We Got It Goin' On
taka a'la backstreet boys :| i JLo
a juz to aaaa haaa yeah yeah we got it to juz przesada po 200 razy powtorzone by piosenka trwala pewnie z 3 minuty
nadzieja tylko w Richie ktory moze nagra album solowy.
Przesluchalem obie piosenki. I mam pytanie do was ... co wam sie podoba w Stranger? Wg mnie jest conajmniej slaba.
Natomiast We Got It Going On fajne , nawet spoko sie slucha .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Stranger - bardzo mi sie spodobała fajna melodia i bardzo dobrze dobrane głosy Jona i tej "pani"
We Got It Going On - tak średnio mi się podoba to troche tak jakby pomieszac pare kawałków BJ nic nadzwyczajnego.
We Got It Goin' On nie brzmi najgorzej. Jednak myślę, że wiele zalezy od tego jak będzie brzmiała całość, bo ten mały kawałek niezbyt wiele mi rozjaśnił. Zapowiada się nieźle, ale zobaczymy jak wypadnie cały utwór.
Stranger - bardzo przyjemna balladka z panną Leann Rimes. Miła dla ucha, ale jakoś nie urzekła mnie bardzo szczególnie. Miewali lepsze utwory balladkowe.
Nie narzekam. Lepiej poczekać na całość. Po kawałku ciężko coś ocenić.
Przesluchalem obie piosenki. I mam pytanie do was ... co wam sie podoba w Stranger? Wg mnie jest conajmniej slaba.
Natomiast We Got It Going On fajne , nawet spoko sie slucha .
Jak juz mowiłem to piosenka w miare dobra ale nie dla BJ. Jest w miarę ciekawa idt trochę radiowa. Ogólnie mówiąc jest dobra... ale nie jest to nic "sopecjalnego".
We Got It Going On .... tak jak myślałem, ogołocili ją z tych efektów ze spotu, które nadawały jej niesłychanej dynamiki. Brakuje szumu "falującego" stadionu itd s z k o d a
A tak ogólnie, piosenka dość ciekwa. A można by ja położyc na jedenj półce z OWN
Drugim singlem będzie We Got It Going On. Jest to pewne na 99%. Dla mnie jest to dobra wiadomośc, bo u mnie inaczej niż u Piotrka. Pozbawienie efektów ze stadionu a dodanie elementów muzycznych (dużo talkboxu i drugiej gitarki) zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Poczekam jednak do ostatecznej wersji.
Być moze ktoś juz ten teskt zamieszczał, ale nie chce mi się szukać.
Bon Jovi
(You Want To) make a memory
Hello again, it's you and me
Kinda always like it used to be
Sippin' wine, killing time
Trying to solve life's mysteries
How's your life, it's been a while
God it's good to see you smile
I see you reaching for your keys
Looking for a reason not to leave
If you don't know if you should stay
If you don't say what's on your mind
Baby just breathe
There's nowhere else tonight we should be
You wanna make a memory?
I dug up this old photograph
Look at all that hair we had.
It's bittersweet to hear you laugh
Your phone is ringing I don't wanna ask
If you go now, I'll understand
If you stay, hey, I've got a plan
We're gonna make a memory
You wanna steal a piece of time
You can sing the melody to me
And I can write a couple of lines
You wanna make a memory?
If you don't know if you should stay
And you don't say what's on your mind
Baby just breathe
There's nowhere else tonight we should be
We Should be
You wanna make a memory
You wanna steal a piece of time
You can sing the melody to me
And I can write a couple of lines
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........