10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
ale najpierw o Make A Memory
strasznie mi sie podoba. Poczatek bardzo nastrojowy. Tylko glos Jona i delikatny akompaniament gitary. A potem przejscie w refren - miodzio. I z powtorzenia na powtorzenie refrenu coraz wiecej dzwiekow i coraz wiecej emocji... (I'm lovin' it )
I love This Town - I don't love this song. Co prawda trudno cos sensownego powiedziec o tak krociutkim fragmencie... ale to nie jest to co w BJ kocham najbardziej... Rownie dobrze moglo by tej piosenki wogole nie byc.
mi się podobają te pioseneczki bardziej mi się podoba Ilove this town niż Make a Memory jak dla mnie za bardzo dołująca jest ta balladka ale ogólnie jest cool!!
Cześć. Jestem tu nowa i nie za bardzo jestem w tych wszystkich tematach więc jeśli ktoś mógłby być tak uprzejmy i mnie choć trochę wtajemniczyć.... byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam:)
Do Vipa :
Nadchodzi nowa płyta BJ o tytule roboczym Lost Highways (premiera 2 kwietnia). W przeciwieństwie do poprzednich płyt to ma być country. Mamy już dwie piosenki z nowej płytki. Podaj maila to wyślę Ci piosenki. Posłuchasz, ocenisz, napiszesz jakie wrażenia . Czekam na maila.
fajnie że do nas dołączyłas Madziuvip napewno niedługo będziesz kumała czacze o co w tym wszystkim chodzi naprawde superancko się tu spędza wolny czas. Pozdrawiam gorąco!!
Piosenki są zamieszczone na stronie i nie trzeba ich wysyłac, poza tym nie każdy kto je przesłuchał musi wyrazic swoją opinie na polskim forum bon jovi
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Po pierwszej odechciało mi się słuchać drugiej... Ale jakoś się przemogłem i ku mojemu zdziwieniu druga o wiele lepsza i tak typowo ballada w stylu BJ.