aha i małe objaśnienia, ja tam nie mieszkam,..... zeby nie było
Bon Jovi we wrześniu w Polsce!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dalej sądze, że kiepskiE tam kiepski Jakby był kiepski to nikt by się nie nabrał, a po komentarzach tutaj i licznych, pełnych nadziei zapytaniach (ale i złorzeczeniach ) na gg widzę, że przynajmniej w pierwszej chwili sporo osób się dało złapać I o to chodziło
Oj RicardoAle powiem szczerze, że jak patrzę na tę listę koncertów, którą przecież sam ułożyłem, to myślę sobie, że wygląda całkiem nieźle i aż chciałoby się takiej trasy Nie miałbym nic przeciwko, żeby chłopaki sobie ją skopiowali
smiech10 September 2007 Moscow, Russia
i jeszcze większy smiech11 September 2007 Kiev, Ukraine
myślę, ze zabrakło tu Uzbekistanu.
I jeszcze jedno: gdybys to Ty ustalał im obecne trasy, to zapewne padliby na twarz ze zmęczenia już po pierwszym miesiącu
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Wiesz, tak się składa, że koncert już był w Moskwie, więc powtórka wcale nie jest nierealna 
A swoją drogą nie chcę się chwalić, ale moje "info" zaczęło żyć własnym życiem - kilka niezależnych od siebie osób, nie tylko fanów BJ, mówiło mi już, że wczoraj przed 21 Jędrych na RMF mówił entuzjastycznie o tym koncercie
A swoją drogą nie chcę się chwalić, ale moje "info" zaczęło żyć własnym życiem - kilka niezależnych od siebie osób, nie tylko fanów BJ, mówiło mi już, że wczoraj przed 21 Jędrych na RMF mówił entuzjastycznie o tym koncercie
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
-
- It's My Life
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
AmazingWiesz, tak się składa, że koncert już był w Moskwie, więc powtórka wcale nie jest nierealna
Hehe już nie po raz pierwszy zdarza się, ze radio podaje informacje zaczerpniete ze stron internetowych zespolowA swoją drogą nie chcę się chwalić, ale moje "info" zaczęło żyć własnym życiem - kilka niezależnych od siebie osób, nie tylko fanów BJ, mówiło mi już, że wczoraj przed 21 Jędrych na RMF mówił entuzjastycznie o tym koncercie
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Ojj, nie moja wina, że redaktorzy RMFu nie patrzą na datę pojawienia się newsa, szczególnie, jeśli cytują go tego samego dnia 
Zresztą myślę, że p.red. Jędrych sam tego nie sprawdził - pewnie ma od tego tabuny ludzi
Zresztą myślę, że p.red. Jędrych sam tego nie sprawdził - pewnie ma od tego tabuny ludzi
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Raczej w to wątpię, ale próbuj
Tak BTW:

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Tak BTW:
Nie - ja bym po prostu wstawił im większość koncertów w Europie, kilka w USA, a żółtki by dostały 2-3 koncerty - za dużo już się nachapali przez te wszystkie latajovizna pisze:I jeszcze jedno: gdybys to Ty ustalał im obecne trasy, to zapewne padliby na twarz ze zmęczenia już po pierwszym miesiącu

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak na razie to cieszyć mogą się Kanadyjczycy, bo właśnie tam 11 lipca odbędzie sie kolejny koncert!!
http://cs.calgarystampede.com/entertain ... edome.html
Propnuję w ogóle wyrzucić Amerykę Północną i Japonię!!Nie - ja bym po prostu wstawił im większość koncertów w Europie, kilka w USA, a żółtki by dostały 2-3 koncerty - za dużo już się nachapali przez te wszystkie lata
http://cs.calgarystampede.com/entertain ... edome.html
- Marta
- It's My Life
- Kontakt:
Ja sie zgdzam z jovizną. No ileż mogą jeździć do tej Japoni??? Ze im sie jeszcze nie znudziło... Myślicie ze Japończycy są wierniejszymi fanami od nas (wątpie)? Bo ja juz nie rozumiem dlaczego BJ nie chce przyjechać do Polski skorą w Japoni byli juz kilka razy. A moze u nas poprostu zamało płacą?

Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2007, o 08:22 przez Marta, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
?arty zartami, ale jak wszystko pojdzie dobrze to i reklamę destination poland bedziemy mieli w rmf 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...