Summertime, Any Other Day i Make A Memory - nowe utwory z LH

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Pippo, Twój żółw ma większą popularność niż cała akcja
DESTINATION POLAND! 114 ściągnięć przez jedną noc!!? :cojest:
ja już nic nie rozumiem :P
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

TAAAAAAAAK mnie zzera ciekawosc!!!!!!
Chłopie na Twoim miejscu przesłuchałbym sobie On Another Day bo jest warto :) Poprawisz sobei humor i będziesz wiedział, ze warto czekać na album. :) A ja sam już kończe ze słuchaniem snippetów, bo nic mi nie zostanie do dnia przemiry. To co usłyszałem jest wystarczające aby być pewnym, że pomysł z tym albumem był trafiony.
Adrian nie zaskoczyłeś mnei ani troche :D dziwne byłoby gdybyś napisał, że Ci się nie podobają :D
Nie zapowiada się żeby BJ kiedykowliek sprawili iz powiedziałbym, że piosenka mi się nie podoba. JEst jednak róznica między piosenką SUmmertime (spoko) a On Another Day która "WYMIATA" jak już zostało powiedziane.

PostWysłany: Dzisiaj 9:03 Temat postu:
Adrianku, zamiast pyszczyć mógłbyś chwilke pomysleć i już po 3 sekundach byś się dowiedział, że istnieje coś takiego jak zwyczajna, totalnie darmowa i legalna nakładka na IE, dzięki której cos takiego jak 'poczekaj x godzin' w megaupload nie istnieje
Spoko. Chodzi CI o Toolbar. Wszystko zostało od razu przeanalizowane. I toolbar i inne techniki, które sprawiły, że mi explorer pulpitu nie działą ! Tak jest jak sie bawi w rejestrze systemu. Za darmo nie pyszcze :)
Zadnych rewelacji bie ma, ale obydwa te kawałki trochę mnie 'uspokoiły' i poprawiły chumor z rana :)
No to jak Piotrka to uspokoiło to znaczy, ze jest rewelacyjnie :)
Summertime - Demo z Destination Anywhere
Hmm. Czemu DA ? Już prędzej Sex Sells.
On Another Day WYMIATA!
Zgadzam się w 100% Piosenka chodzi za mną od samego rana. Znalazłe,m już swoje "I Am", "These Days", "Wild Is The Wind" czy "I'd Die For You" (czyt piosenki któe moge słuchać 24/h).
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Marta
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Marta »

test pisze:On Another Day WYMIATA!
Zgadzam sie!!! Ale Summertime tez bardzo fajna!! Za dużo country to tam nie słychać, ale jest porządny rock i to mnie cieszy :)) (nie zebym miała coś do country) :D
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Awatar użytkownika
klaudula
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: klaudula »

Mi szczerze nawet spodobały się te utwory lepiej niż Make a memory czy I love this town. Szczególnie mi się spodobała Summertime :D więc kto wie może się przekonam do nadchodzącego albumu ( mam taką nadzieję)
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

No to jak Piotrka to uspokoiło to znaczy, ze jest rewelacyjnie
No juz nie przesadzaj :P

Co do piosenki Any Other Day.. śmierdzi mi tu dobrym rockowym "hitem" radiowym, (jak ja nie cierpie tego określenia :P ). Mam jednak nieodparte wrażenie, że gdzieś słyszałem "ten" kawałek. Macie tez takie odczucie ?? Mam na myśli, ze ta piosenka, albo jej fragmenty są do czegoś podobne, albo ja mam takie złudzenie poprostu ;]
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Znów rozsiewam ploty :P coś nie chce mi się wierzyć, że jutro singiel będzie juz grany radiu.

FOR IMMEDIATE RELEASE

BON JOVI’s NEW ALBUM, LOST HIGHWAY, SET FOR JUNE 19th RELEASE

SOULFUL FIRST SINGLE, “(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY,” GOES TO RADIO ON MARCH 20th

Produced by Dann Huff (Keith Urban, Rascal Flatts) and John Shanks (who co-produced Have A Nice Day, and whose credits include Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Chris Isaak and others) LOST HIGHWAY will arrive in stores June 19th on Island Records/Mercury Nashville. “(You Want To) Make A Memory,” the first single from the new album, will be blasted out to radio on Tuesday, March 20th.

Bon Jovi is scheduled for live performances of “(You Want To) Make A Memory” on the upcoming 6th annual CMT Awards broadcast (April 16th live from Nashville); on Fox’s “American Idol” (May 2nd); and on NBC’s “Today Show” Outdoor Plaza (June 19th). Meanwhile, Bon Jovi-watchers have already discovered the album’s title song, “Lost Highway” in the new box office smash film, Wild Hogs. Another album track, “We Got It Going On,” a duet with Big & Rich, is the theme song for the new Arena Football League season on ESPN.

[ Dodano: 2007-03-19, 16:48 ]
heh potwierdzone przez bj.com, wiec zapewne tak będzie :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

mam taką proźbe, czy mógłby ktoś z was przesłac mi te piosenki na meila? bo mam coś z netem i nie moge ich sciągnąć ;/ monjovi@wp.pl dzieki z góry.:))
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Adrian napisał:
Chłopie na Twoim miejscu przesłuchałbym sobie On Another Day bo jest warto Poprawisz sobei humor i będziesz wiedział, ze warto czekać na album.
Nie, nie, nie :D :D :D wytrzymam do maja... MUSZE :D Powiem tak, ktos wczesniej napisal ze te dwa snippety sa duzo lepsze od I love this town i Make a memory, ktore [oba] mi sie bardzo podobały [ podobały bo wyrzucilem z dysku i nie slucham do 19 maja :P ] Wiec skoro mowicie, ze te sa jeszcze lepsze to bardzo dobrze :) Tak wiec, jak dla mnie narazie wszystko na dobrej drodze, biorac pod uwage tez to, ze na albumie nie bedzie LH, ktora uwazam za piosenke dosyc slaba.

KEEP THE FAITH :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie, nie, nie wytrzymam do maja... MUSZE
nie slucham do 19 maja
Muszę Cię zasmucić, bo czekać musisz miesiąc dłużej. Płyta wychodz 19 czerwca i lost highway raczej się na niej znajdzie :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Nie mam silnej woli i sięgnąłem po obie piosenki. BY?O WARTO!
Any Other Day - świetna... wspaniała... nie wiem jak jeszcze ją określić. Nawet się nie spodziewałem że nagrają coś tak super. BRAWA! WIELKIE BRAWA! :brawo: :brawo: :brawo:

A druga - podobnie jak I Love Thist Town - do mnie nie trafia. Ale "wiochy" nie ma ;) .
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

POWIEDZCIE MI LUDZIE GDZIE TU JEST ALBUM COUNTRY ?? ??
To chyba pytanie, ktora nasówa się najbardziej .
Holding On, Lost Highway ? ;|

Nie to żebym był tym zawiedziony, wręcz przeciwnie ! Tyle tylko, że JBJ niepotrzebnie tak namieszał ;] Po co?
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

jovizna napisała:
Muszę Cię zasmucić, bo czekać musisz miesiąc dłużej. Płyta wychodz 19 czerwca i lost highway raczej się na niej znajdzie
Jakto? LH bedzie jednak na plycie ? bo niedawno ktos tu pisał ze sprzedali ta piosenke do jakiegos filmu i na albumie jej nie bedzie. Nic juz z tego nie wiem :P Ehhh no a ten miesiac dluzej to mi sie nie usmiecha no ale co zrobic :)
A co do samej piosenki LH... przed chwila puscilem sobie kilka razy i slucham dalej, no i powiedzmy ze sie troche do niej przekonalem. Wiec taka mala korekta mojej opinii... to jest taka zwykla piosenka, niczym sie nie wyrozniajaca, ani na plus ani na minus. Z tego co napisalem wczesniej ze jest 'dosyc slaba' sie wycofuje. Tak wogole to ona jak narazie jedyna ocalała przed wywaleniem z dysku bo myslalem ze jej na plycie nie bedzie :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie to żebym był tym zawiedziony, wręcz przeciwnie ! Tyle tylko, że JBJ niepotrzebnie tak namieszał Po co?
Wydaje mi się, że to fani troszkę namieszali wpadając w popłoch na sam wyraz "country" wyobrażając sobie, że Rych będzie się tarzał w słomie a jon grał an skrzypcach. Chyba często było powtarzane przez pana J., że to nie jest typowe country, wiec nie rozumiem teraz zaskoczenia :)
Jakto? LH bedzie jednak na plycie ? bo niedawno ktos tu pisał ze sprzedali ta piosenke do jakiegos filmu i na albumie jej nie bedzie. Nic juz z tego nie wiem
No tak, nie można wierzyć we wszystko co się tu czyta :D
Nikt jej nie sprzedał, pisoenka nadal będzie na albumie(przynajmniej ja tak sądzę)

http://www.billboard.com/bbcom/news/art ... 1003559779

[ Dodano: 2007-03-19, 22:31 ]
Ktoś tu zapomniał dodać, że ten piękny żółwik, którego liczba ściagnięć przekracza liczbę podpisów pod petycją- NIE JEST OK?ADK? DO NOWEJ P?YTY BON JOVI!! :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Chyba często było powtarzane przez pana J., że to nie jest typowe country, wiec nie rozumiem teraz zaskoczenia
Jovizna.. błagam Cie ;] We Got it Goin' On, Summertime czy Any Other Day to wg. Ciebie "nietypowe" Country. Zlituj się. Tam nawe śladu po tym nie ma, a P.JBJ ogłaszał wszem i wobec opracy w NAshwile, duetach itd .. więc ?? :P
Ostatnio zmieniony 19 marca 2007, o 22:03 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Przeczytaj jeszcze raz, bo raczej znow się nie rozumiemy :)
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa