DESTINATION POLAND! 114 ściągnięć przez jedną noc!!?

ja już nic nie rozumiem
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Chłopie na Twoim miejscu przesłuchałbym sobie On Another Day bo jest wartoTAAAAAAAAK mnie zzera ciekawosc!!!!!!
Nie zapowiada się żeby BJ kiedykowliek sprawili iz powiedziałbym, że piosenka mi się nie podoba. JEst jednak róznica między piosenką SUmmertime (spoko) a On Another Day która "WYMIATA" jak już zostało powiedziane.Adrian nie zaskoczyłeś mnei ani trochedziwne byłoby gdybyś napisał, że Ci się nie podobają
![]()
Spoko. Chodzi CI o Toolbar. Wszystko zostało od razu przeanalizowane. I toolbar i inne techniki, które sprawiły, że mi explorer pulpitu nie działą ! Tak jest jak sie bawi w rejestrze systemu. Za darmo nie pyszcze
PostWysłany: Dzisiaj 9:03 Temat postu:
Adrianku, zamiast pyszczyć mógłbyś chwilke pomysleć i już po 3 sekundach byś się dowiedział, że istnieje coś takiego jak zwyczajna, totalnie darmowa i legalna nakładka na IE, dzięki której cos takiego jak 'poczekaj x godzin' w megaupload nie istnieje
No to jak Piotrka to uspokoiło to znaczy, ze jest rewelacyjnieZadnych rewelacji bie ma, ale obydwa te kawałki trochę mnie 'uspokoiły' i poprawiły chumor z rana
Hmm. Czemu DA ? Już prędzej Sex Sells.Summertime - Demo z Destination Anywhere
Zgadzam się w 100% Piosenka chodzi za mną od samego rana. Znalazłe,m już swoje "I Am", "These Days", "Wild Is The Wind" czy "I'd Die For You" (czyt piosenki któe moge słuchać 24/h).On Another Day WYMIATA!
No juz nie przesadzajNo to jak Piotrka to uspokoiło to znaczy, ze jest rewelacyjnie
Nie, nie, nieChłopie na Twoim miejscu przesłuchałbym sobie On Another Day bo jest warto Poprawisz sobei humor i będziesz wiedział, ze warto czekać na album.
Nie, nie, nie wytrzymam do maja... MUSZE
Muszę Cię zasmucić, bo czekać musisz miesiąc dłużej. Płyta wychodz 19 czerwca i lost highway raczej się na niej znajdzienie slucham do 19 maja
Jakto? LH bedzie jednak na plycie ? bo niedawno ktos tu pisał ze sprzedali ta piosenke do jakiegos filmu i na albumie jej nie bedzie. Nic juz z tego nie wiemMuszę Cię zasmucić, bo czekać musisz miesiąc dłużej. Płyta wychodz 19 czerwca i lost highway raczej się na niej znajdzie
Wydaje mi się, że to fani troszkę namieszali wpadając w popłoch na sam wyraz "country" wyobrażając sobie, że Rych będzie się tarzał w słomie a jon grał an skrzypcach. Chyba często było powtarzane przez pana J., że to nie jest typowe country, wiec nie rozumiem teraz zaskoczeniaNie to żebym był tym zawiedziony, wręcz przeciwnie ! Tyle tylko, że JBJ niepotrzebnie tak namieszał Po co?
No tak, nie można wierzyć we wszystko co się tu czytaJakto? LH bedzie jednak na plycie ? bo niedawno ktos tu pisał ze sprzedali ta piosenke do jakiegos filmu i na albumie jej nie bedzie. Nic juz z tego nie wiem
Jovizna.. błagam CieChyba często było powtarzane przez pana J., że to nie jest typowe country, wiec nie rozumiem teraz zaskoczenia