no więc . 'Przytrafiało' mi się słuchać "legend" muzyki country i nowy kawałek Bon Jovi pod tytułem "I Love This Place" wypada słabo, i dodam, że wole WSYCGH. Jeżeli zabrali się za robienie albumu country, to mogliby zrobić go doporządku w stylu COUNTRY

. No ale jak widać mamy raczej do czynienia z gitarową muzyką popową, która tylko imituje ten styl. Do tego co napisałem należy oczywiście
podejść z pewnym dystansem, ale niestety tak to sie wszystko ogólnie "rysuje" jak narazie. Mam tylko nadzieje, ze zespół nie zrobi z tego, czy innej tego typu piosenki singla na rynek europejski
Z innej strony nie chce wyciągać zbyt pochopnych wniosków po przesłuchaniu jednego demka
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
(które niekoniecznie musi znaleźć się potem na albumie
)
Jeśli oni mi serwują takie Country jak to to biore w ciemno
hehe mogłbym przytoczyć cała mase wypowiedzi Ratta. ;p
Piotrek - to ma być płyta Country Nie wiem jakich piosenek chcesz jak na album Country, ale myśle, ze jak na piosenki Country prezentują się iście średnio Countrowo co jest plusem
niewiele z tego wynika, ale chyba skumałem o co Ci chodzi

Odpowiedz na to masz na samym poczatku
Co do drugiej propozycji zespołu... jestem za. Była by to raczej dobra pozycja na album rockowy. Oczywiście z zachowaniem odpowiednich proporcji 2 dobre typowe balladki a reszta.... wiadomo
Czekam z niecierpliowścia na kolejny album Bon Jovi ale jako ZESPO?U

!!
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..