Z calym szacunkiem - masz 16 lat ? Co mozesz zdzialac?
Europejska trasa 2010
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Sluchaj Dario, niedawno tu byla taka jedna Pani ktora mowila ze ma znajomosci i zna sie na tym. A jak dostala priva z pytaniem o konkrety to do dzis nie dostalem odpowiedz. Wiec sorry ale jestem ostrozny jesli o to chodzi tym bardziej ze jestes tu nowy.
-
- It's My Life
pepe... sam nic ........ ale próbuje przyblizyc sposób działania ......
jestem nowy ...... praktycznie od kilku lat wchodze na tą strone ale dzisiaj zdecydowałem sie zalogować bo przyszedł mi do głowy fajny pomysł .....
16 tak mam... ale potrafię robić coś innego niż tylko wypisywać smuty na forum ... np. Fajnie by było gdyby BJ byli w polsce
jeśli z tak będziemy podchodzić do sprawy do organizujcie sobie dalej wyjazdy a ja się usunę ...... nic na siłe ale jeśli nie spróbujesz to sorry nic nie zyskasz
mam nadzieje ze pozytywnie podejdziesz do sprawy ......
jeśli z nastawieniem takim jak ja byli by wszyscy fani .. to mówię ŚCI?GNIęCIE BJ NIE BY?OBY NIE MO?LIWE ... NIE BY?OBY PROBLEMEM
PROSZE O SKONTAKTOWANIE SIE PODAM MÓJ PLAN
jeśli podchodzisz do sprawy ze jestem 16 letnim smarkaczem to masz racje ... ale nie wmawiaj mi że nie mam pomysłu ......
są na tym forum ludzie dobrej woli ktrórzy nie boją się działać ...... są też ludzie dobrej nadziei lecz boją się lub nie chcą działać
PO KTÓRYCH LUDZI JESTEŚ STRONIE - ZASTANÓW SIę ZANIM ODPOWIESZ
Ale popieram twoje słowa na poprzedniej stronie ..... o tym poznaniu jak to zobaczyłem to sie zalogowałem i mam plan skontaktuj sie na gg jeśli mozesz
MOJE GG : 2188004 czekam na kontakt
jestem nowy ...... praktycznie od kilku lat wchodze na tą strone ale dzisiaj zdecydowałem sie zalogować bo przyszedł mi do głowy fajny pomysł .....
16 tak mam... ale potrafię robić coś innego niż tylko wypisywać smuty na forum ... np. Fajnie by było gdyby BJ byli w polsce
jeśli z tak będziemy podchodzić do sprawy do organizujcie sobie dalej wyjazdy a ja się usunę ...... nic na siłe ale jeśli nie spróbujesz to sorry nic nie zyskasz
mam nadzieje ze pozytywnie podejdziesz do sprawy ......
jeśli z nastawieniem takim jak ja byli by wszyscy fani .. to mówię ŚCI?GNIęCIE BJ NIE BY?OBY NIE MO?LIWE ... NIE BY?OBY PROBLEMEM
PROSZE O SKONTAKTOWANIE SIE PODAM MÓJ PLAN
jeśli podchodzisz do sprawy ze jestem 16 letnim smarkaczem to masz racje ... ale nie wmawiaj mi że nie mam pomysłu ......
są na tym forum ludzie dobrej woli ktrórzy nie boją się działać ...... są też ludzie dobrej nadziei lecz boją się lub nie chcą działać
PO KTÓRYCH LUDZI JESTEŚ STRONIE - ZASTANÓW SIę ZANIM ODPOWIESZ
Ale popieram twoje słowa na poprzedniej stronie ..... o tym poznaniu jak to zobaczyłem to sie zalogowałem i mam plan skontaktuj sie na gg jeśli mozesz
MOJE GG : 2188004 czekam na kontakt
sluchajcie tu trzeba sie kontaktowac z ludzmi ale najpierw wiecej podpisow pod petycja na petycje.pl jest nas tu tyle a tam malo podpisow jak bedzie wiecej to mozna z tym do radia wystartowac pisalam wczoraj do radia zet i tak mi odpisali wlasnie ze za malo podpisow zeby to naglosnic. wiec jednak jest szansa
a jakby kazdy wydrukowal troche tych listow z destination poland i dal do podpisu komys to troche by ich bylo bo nie kazdemu sie chce drukowac i bawic w to a jest duzo osob ktore by to po prostu podpisaly chociaz jst im to obojetne
jakby wyslac znowu sporo listow do LIVE NATION to moze teraz cos by sie ruszylo
ja jestem w stanie wydrukowac i zebrac duzo podpisow dle chłopakow nie wiem jak wy ale mi nie jest to obojetne.............
a jakby kazdy wydrukowal troche tych listow z destination poland i dal do podpisu komys to troche by ich bylo bo nie kazdemu sie chce drukowac i bawic w to a jest duzo osob ktore by to po prostu podpisaly chociaz jst im to obojetne
jakby wyslac znowu sporo listow do LIVE NATION to moze teraz cos by sie ruszylo
ja jestem w stanie wydrukowac i zebrac duzo podpisow dle chłopakow nie wiem jak wy ale mi nie jest to obojetne.............
One light burning ...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pepe jeśli nie jesteś na tyle zdeterminowany żeby tą swoją akcje przeprowadzić nawet samemu, to nie daje jej większych szans. Ja podziękowałem po ostatniej akcji do której chętnych było na początku sporo osób a jak doszło co do czego to akcja nie wypaliła.
Jeśli masz jakiś konkretny pomysł, jakąś rzecz do zrobienia to pisz na PW a na pewno pomogę. Ale jak sam widzisz po odzewie to lepiej zbierać kasę na zagraniczny wypad![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jeśli masz jakiś konkretny pomysł, jakąś rzecz do zrobienia to pisz na PW a na pewno pomogę. Ale jak sam widzisz po odzewie to lepiej zbierać kasę na zagraniczny wypad
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
najlepsza byłaby hiszpania i portugalia, bądź irlandia i londyn, tam bj dają z siebie zawsze wszystko tak samo jak publika w hiszpani i portugalipiniool pisze:Wracając do sedna tematu i organizacji wspólnego wyjazdu na koncert proponuję / jeśli tylko będzie / Monachium byłem tam na koncercie w 2003 roku piękna sprawa. Dlatego polecam wszystkim.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeśli tak to rozpatrujemy to ja proponuje wybrać się do MSG lub do O2 - satysfakcja gwarantowana.najlepsza byłaby hiszpania i portugalia, bądź irlandia i londyn, tam bj dają z siebie zawsze wszystko tak samo jak publika w hiszpani i portugali
Wiadomo, ze Niemcy ew Wiedeń są dla nas najtańsze (no chyba, że w Czechach zagrają) a w Niemczech najlepsze setlisty są w Monachium i Stuttgarcie. Dlatego zależy od terminu, ale będe proponował któreś z tych miast do wspólnego wyjazdu.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
no to PePe moja nadzieja poszla długim sznurem za twoim mailem 
a jesli chodzi o inne kraje to Londyn jak najbardziej bo hiszpania czy portugalia to z deka daleko.......... niemcy w ostatecznosci ale ja chocby na grenlandie pojade i to razem z wami wszystkimi nie ma opcji ze ktos nie jedzie
a jesli chodzi o inne kraje to Londyn jak najbardziej bo hiszpania czy portugalia to z deka daleko.......... niemcy w ostatecznosci ale ja chocby na grenlandie pojade i to razem z wami wszystkimi nie ma opcji ze ktos nie jedzie
One light burning ...
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem czy Wam sie nalezy.....
Ale jako, ze nowina jest calkiem radosna to sie z Wami podziele
Dostalem taka odpowiedz:
Witam,
dziękuję za Pana maila.
Sam pomysł jest oczywiście wspaniały. Rozumiem, że mówimy o trasie koncertowej czerwiec/lipiec 2010 roku... Jest to czas, kiedy rozpoczną się odbiory końcowe na stadionie i - zależnie od przebiegu całej procedury - mamy nadzieję, że zakończą się najpóźniej we wrześniu 2010. Proszę wziąć to pod uwagę.
Proponuję także skierować ten list do Zarządu Spółki - Prezesi jako osoby decyzyjne będą mogli podjąć działania w tej sprawie.
Czekam zatem na tę drobną zmianę i przekażę zarządowi korespondencję.
Miłego dnia,
Tosia Bojanowska
Czy teraz moze ktos uwierzy ze to mozliwe i ruszy 4 literki by troszke pomoc?
Aha - nie musi byc pomnik- wystarczy jak zrobicie tylko moje popiersie

Witam,
dziękuję za Pana maila.
Sam pomysł jest oczywiście wspaniały. Rozumiem, że mówimy o trasie koncertowej czerwiec/lipiec 2010 roku... Jest to czas, kiedy rozpoczną się odbiory końcowe na stadionie i - zależnie od przebiegu całej procedury - mamy nadzieję, że zakończą się najpóźniej we wrześniu 2010. Proszę wziąć to pod uwagę.
Proponuję także skierować ten list do Zarządu Spółki - Prezesi jako osoby decyzyjne będą mogli podjąć działania w tej sprawie.
Czekam zatem na tę drobną zmianę i przekażę zarządowi korespondencję.
Miłego dnia,
Tosia Bojanowska
Czy teraz moze ktos uwierzy ze to mozliwe i ruszy 4 literki by troszke pomoc?

Aha - nie musi byc pomnik- wystarczy jak zrobicie tylko moje popiersie
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2009, o 13:36 przez PePe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Hmm... Miałem odłożyć na motor, ale po dość krótkim namyśle stwierdzam, że jadę na koncert
Myślę, że Niemcy to fajny pomysł, bo w miarę tanio. A że najlepiej by było w Monachium, czy Stuttgarcie, to zawierzam tym, którzy tam byli
A tak na marginesie to jestem ciekaw pomysłu dario, ale jakoś na gg nie chce odpisać
Pozdro dla starszych, którzy mnie pamiętają
Pippo, kiedy zlot rzeszowski?
A tak na marginesie to jestem ciekaw pomysłu dario, ale jakoś na gg nie chce odpisać
Pozdro dla starszych, którzy mnie pamiętają
Pippo, kiedy zlot rzeszowski?

Nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem należycie, ale z tego można jasno wywnioskować, że termin lipiec/ sierpień odpada! Co więcej, lipiec/ sierpień to termin roboczy, którym my operujemy, trasa po europie może rozpocząć się równie dobrze w maju, co jest jeszcze bardziej odpadającym terminem.PePe pisze:Sam pomysł jest oczywiście wspaniały. Rozumiem, że mówimy o trasie koncertowej czerwiec/lipiec 2010 roku... Jest to czas, kiedy rozpoczną się odbiory końcowe na stadionie i - zależnie od przebiegu całej procedury - mamy nadzieję, że zakończą się najpóźniej we wrześniu 2010. Proszę wziąć to pod uwagę.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co nie oznacza, ze Bon Jovi nie mogą wpaść do nas we wrześniu. Jeśli zespół będzie koncertował to wszystko jest możliwe.Nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem należycie, ale z tego można jasno wywnioskować, że termin lipiec/ sierpień odpada! Co więcej, lipiec/ sierpień to termin roboczy, którym my operujemy, trasa po europie może rozpocząć się równie dobrze w maju, co jest jeszcze bardziej odpadającym terminem.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!