Po 1 chlopcze - nie obrazaj mniety chyba jakiś głupi jestes? wyraźnie napisałem na samym poczatku, że nie będziemy glosowac po pare razy jak w przypadku make a memory
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Po 1 chlopcze - nie obrazaj mniety chyba jakiś głupi jestes? wyraźnie napisałem na samym poczatku, że nie będziemy glosowac po pare razy jak w przypadku make a memory
gdzie cie obraziłem? pokaż, zapytałem sie czy głupi jestes, zapytałem, nie stwierdziłem, wiec nie obraziłem, chłopczePePe pisze:Po 1 chlopcze - nie obrazaj mnie![]()
ty czytaj ze zrozumieniem, bo już 2. raz nie przeczytałeś dobrze, wiedziałem ze sie przyczepisz wiec napisałem po tym głosowaniu pare razy, ze mozecie nie glosowac ani razu, nie widziałes? to zapraszam do okulisty moze,nie wiem juzPePe pisze:a po 2 - czytaj ze zrozumieniem. Nie napisalem o glosowaniu pare razy tylko w ogole o jakimkolwiek glosowaniu.
to ty obrazasz mnie nie szanując i nie doceniając inicjatywy jaką podjełemPePe pisze:Ale nie musisz przy tym obrazac innych
czy ja coś powiedziałem o trasie lh? wątpie, nawet jej nie miałem na mysli, a nie mów, że jest zamknieta, bo zawsze za odpowiednie pieniądze można zrobić wszystkoPePe pisze:Trasa LH i tak juz jest zamknieta i dopieta na ostatni guzik
masz lepszy pomysł? jak tak to dawaj, a nie obrazasz mnie, nic lepszego zrobic nie moge, wiec próbuje w sposób jaki moge, aby uświadomić ludziom że bon jovi jeszcze istnieją poprzez radioPePe pisze:uwazam za dziwne probe promowania zespolu singlem, ktory nawet nie wszystkim fanom-fanatykom odpowiad
No nie powiedziałabym, że to jest nieważnebartekbb23 pisze:a myślałem, że sprowadzenie zespołu do Polski jest priorytetem, ale widze, że sie myle, a pamiętajcie, że im głośniej o nich tym lepiej i nie ważne czy utwór jest dobry czy nie
Jestem ciekawa Twojej oceny gustu muzycznego tych, którzy głosują na te wszystkie listy przebojów. Posłuchaj radia to się przekonasz.bartekbb23 pisze:normalnie sam jasno(czarno)widze wy chyba jesteście mózgiem 'mas' skoro wiecie czy by sie spodobało...czekać na kolejne it's my life?...czekamy już 8 lat i ni ma, a piosenki w stylu everyday nie stały sie hitami, więc kto wie, a nuż by sie spodobało...fani zespołu...żal.....
no to skoro tak to rozpatrujesz, to co, wogle nie wpomniec o takiej płycie jak LH? bo z tego co wiem, to mało kogo satysfakcjonuje wybór singli dotychczasaowych, trzeba próbowac promować tym co jest, trudno, a moim zdaniem nawet zła reakcja jest lepsza niż ignorancja i obojętność jak to w życiuPePe pisze:Nie potepiam Twojej akcji samej w sobie. Potepiam to jakim tworem chcesz zespol promowac.
A ma kojarzyć z kolejnym tanim przebojem jak IML z tekstem, ktory rozumieja dzieci w podstawówce?A po co?
Zeby się Bon Jovi kojarzyło ludziom z nienajlepszą pioseneczką? Chyba lepiej naprawdę poczekac na następne IML - wiadomo, że coś w tym stylu zainteresuje ludzi, a przy Whole lot... większośc ludzi przełączy na inną częstotliwośc...
PePe napisał:powiedzmy sobie szczerze- piosenka o której mówimy jest średniej klasy
ze cona LH jest mnostwo swietnych piosenek. niestety single sa kompletnie (moim zdaniem) zle dobrane.
Zacytuję sama siebie ..... no cóż nie do końca chodziło mi o to co napisałamstudentmibm pisze:powiedzmy sobie szczerze- piosenka o której mówimy jest średniej klasy
Moze i w porzadku , ale sposób tworzenia przez niego niektorych postow jest wkurzajacy. Chcecie ITL 2 ? Widac ze lubicie powtorki z rozrywki. Chcesz robic reklame BJ? czlowieku to jest BON JOVI i wiesz mi co jak co ale ludzie ich znajaA ja uważam, że pomysł Bartka był w porządku i w ogóle nie rozumiem czemu się na niego rzucacie.