Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

rafal_ka pisze:z krotkiej rozmowy z Obim Obreien'em podczas koncertu w Gdańsku dowiedzialem sie ze Richie wróci już niedługo , ze wczoraj z nim rozmawiali ze cwiczy codziennie, jezeli w europie to na Hyde Park juz wroci ale to od niego zalezy a napewno na Chicago na dalsza czesc trasy po USA
Hehe, oho zaczyna się znowu. Wcześniej Obie mówił podobno że Richie będzie na początku czerwca, potem w połowie...Teraz niedługo...Niestety dla nas jest za późno...Ale ważne żeby wrócił, może nawet w grudniu... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Prezesie, gratuluję pierwszego posta na setnej stronie tego wątku ;)
Drugą setkę czas zacząć :D
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Runawaygirl18
It's My Life
It's My Life

Post autor: Runawaygirl18 »

Ja już nie wierzę w żadne informacje na temat jego powrotu... Takie tracenie nadziei i odzyskiwanie jest brzemienne w skutkach, zaraz stracę całe nerwy :D
"So I live each day like I know it's my last
If there is no future there must be no past"

http://www.lastfm.pl/user/SITT18
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dzięki Mona Tozzi! Nawet nie zauważyłem... :)
Ja już dałem sobie na luz w tej kwestii. Co ma być to będzie...
Niech sobie Obie gada...Równie dobrze może gadać ciocia Krysia i wujek Zenek hehe :D
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Teraz już nie jest ważne kiedy wróci, ważne żeby w ogóle wrócił.
(No dobra, trochę jest ważne. W końcu na koncert w Polsce za rok musi przyjechać, bez dwóch zdań :D )
;)
Stick to your guns.
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Ja ciągle wierzę, że on ma poważny powód, najpewniej związany z Avą i że wróci, jak tylko będzie mógł. Przy każdej okazji Richie za dużo gada o wielkości Bon Jovi i za bardzo mu się oczy błyszczą, kiedy opowiada o koncertach, żeby miał z tego łatwo zrezygnować.
Nie wiem czy kiedykolwiek dowiemy się jaki był powód jego absencji i czy dowiemy się jak wyglądają teraz relacje chłopaków, ale jestem przekonana (i chcę w to wierzyć), że niedługo wróci.

Na następnym koncercie w Polsce (oby szybciej niż za 13 lat!!!) będą w pełnym składzie i Richie zaśpiewa nam I'll Be There For You.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

Pamiętajcie, że spece od charakteryzacji potrafią z twarzą zrobić wszystko. Nie wykluczałbym wersji szpitala Heather. Jakiś czas temu w tv. mówili, że ona teraz co trochę ląduje na odwyku.
...and just only rock...
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

I want to stand on stage and play with BJ !

Obrazek
BJ - It's my life - Always !
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

o qrczę, a gdzie się podziały Jego zęby? ;)

Richie, odpocznij od Jona i spółki, niech zatęsknią za Tobą, zadzwonią więcej niż 1 raz, nagraj kolejną solową i za 2 lata przyjedź z nimi do Polski :cfaniak:
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Nie wiem jak Wy ale ja brak Richiego brutalnie (o ile można tak rzec) odczułem w "Wanted". Bez niego to juz nie to samo Bon Jovi. Możemy tylko przypuszczać jak byłoby pięknie gdyby zagrał w Gdańsku.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Zgadza się.. Możemy tylko przypuszczać...
Poza Wanted odczułem brak Ryśka w HAND gdzie szaleje na dwugryfie i daje super solówkę, wszędzie gdzie jest talk-box(bo Phil sobie nie radzi po prostu z tą zabawką)...
Wszędzie gdzie solo psuje Bobby...I tam gdzie nie było słychać Phila(z powodu nagłośnienia)...
KondZik

Post autor: KondZik »

prezes1 pisze:talk-box(bo Phil sobie nie radzi po prostu z tą zabawką)
Z tym jednym się tylko nie zgodze. Nie radził, ale widać, że idzie mu to już całkiem całkiem. Nie świetnie ale uważam całkiem dobrze.
Sam Bora

prezes1 pisze:Zgadza się.. Możemy tylko przypuszczać...
Poza Wanted odczułem brak Ryśka w HAND gdzie szaleje na dwugryfie i daje super solówkę, wszędzie gdzie jest talk-box(bo Phil sobie nie radzi po prostu z tą zabawką)...
Wszędzie gdzie solo psuje Bobby...I tam gdzie nie było słychać Phila(z powodu nagłośnienia)...
Pamiętacie "SOLO" Bandiery w "Bad Name"? Po prostu zabił ten kawałek. Mi brakowało Ryśkowego luzu w piosenkach. Chylę czoła przed Philem, ponieważ odwalił naprawdę kawał dobrej roboty. Dużo grał po swojemu co było ciekawe ale... jestem przekonany, ze samborowska improwizacja w "Keep The Faith" wszystkich by porwała. Prawda jest jedna :D Richie, jesteś najlepszy!
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Ten koncert utwierdził mnie w przekonaniu, że Sambory nawet dwoma gitarzystami nie da się zastąpić.
Phil się starał, fajnie mu wychodziło i widać, że robił co mógł, ale brak Richiego był bardzo odczuwalny... przynajmniej mogliśmy się na to przygotować, to jedyne pocieszenie.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Sam Bora

Thalion pisze:Ten koncert utwierdził mnie w przekonaniu, że Sambory nawet dwoma gitarzystami nie da się zastąpić.
Phil się starał, fajnie mu wychodziło i widać, że robił co mógł, ale brak Richiego był bardzo odczuwalny... przynajmniej mogliśmy się na to przygotować, to jedyne pocieszenie.
Masz absolutną rację. Dla nas - słuchaczy muzyki Bon Jovi (niejednokrotnie z długoletnim stażem) - nie jest to (Jon) Bon Jovi (Band) ale grupa Bon Jovi składająca się w całość, a Sambora jest jej najważniejszym ogniwem pod względem instrumentalnym. W rocku rządzi gitara, a My dostaliśmy rocka bez oryginalnego wiosła. Niestety. Liczę jednak, że w przyszłości "zespół sie zrehabilituje".

Cos "ku pokrzepieniu"

http://www.youtube.com/watch?v=pyfWygqv9bw
http://www.youtube.com/watch?v=shqdWWMhG5E
http://www.youtube.com/watch?v=qiWXLivcZlQ
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”