Informacje o Richie Od Osób mocno związanych z Backstage:
Miałem to umieścić w swojej po koncertowej relacji, ale chyba dzisiaj jej nie dokończe
Dlaczego Richiego z nami nie ma? - Żona Richiego (Heater) wylądowała w szpitalu w stanie bardzo ciężkim (chyba narkotyki). Richie sie nią zajął i przejął opiekę nad Avą. Ava pisała na samym początku tweeta, że chciałaby aby rzeczy powróciły do stanu sprzed jakiegoś tam czasu. Wszystko by się składało w jedną całość. nie jest to nagłaśniane, bo nie chcą aby dziennikarze się dowiedzieli i szukali Heater po szpitalach. Richie powróci kiedy sytuacja się ustabilizuje.
Czy to prawda? Nie dam sobie ręki uciąć, ale wszystko składałoby się w 1 logiczną całość.
Opieka na Avą to był powód jaki też podawałem, jednak czy z tego powodu
kumple z BJ zadzwonili by do Ryśka tylko raz jak mówił Jon? I generalnie boczyli się jak to robią? Nie sądzę... bo to by wskazywało, że są dupkami, a w to nie chce mi się wierzyć.
Poza tym opieka nad Avą i przemykanie do szpitala nie przeszkodziło by Rychowi w zajmowaniu się muzyką, konkursem na cover, kontaktem mailowym z zespołem. Ava nie była by też taka zadowolona z życia...
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, o 16:24 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomker pisze:Opieka na Avą to był powód jaki też podawałem, jednak czy z tego powodu
kumple z BJ zadzwonili by do Ryśka tylko raz jak mówił Jon? I generalnie boczyli się jak to robią? Nie sądzę... bo to by wskazywało, że są dupkami, a w to nie chce mi się wierzyć.
Poza tym opieka nad Avą i przemykanie do szpitala nie przeszkodziło by Rychowi w zajmowaniu się muzyką, konkursem na cover, kontaktem mailowym z zespołem. Ava nie była by też taka zadowolona z życia...
Ja nie widze boczenia. Ja widzę, ze stoją za Jonam, a Jon mocno wzdycha jak mówi o Ryśku. Nie mówi w złości, tylko zastanawia się co powiedzieć, aby to nie zabrzmiało źle.
Oczywiście pomijamy wywiady, które były dementowane przez Matta, bo ich wiarygodność jest wątpliwa.
no ale wiesz, może dzwonili tylko tak samo nie chcą nagłaśniać, może to powalone, ale nawet nie wiecie jak mnie ucieszyła ta wiadomość, cały czas nie dopuszczałem do siebie myśli że się pokłócili ze sobą, oby Heather wyzdrowiała, albo niech Richie szybko chajtnie się z Nikki zeby ktoś mógł pilnować Avy
[ Dodano: 2013-06-22, 18:31 ] Adrian , dzięki!!!!!!!!!!! i sory że kiedyś się o coś popsztykaliśmy
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Hehe Ava też tweetowała zdjęcia z mamą, która zdecydowanie nie była wtedy w szpitalu, mogła wrzucać stare zdjęcia pewnie, ale premiera Scary Movie nie była raczej sfabrykowana Bardzo bym chciała, żeby to faktycznie tyczyło się prywatnych spraw, nie związanych z zespołem, na początku w to wierzyłam teraz niestety zaczynam zmieniać zdanie.
monjovi pisze:Hehe Ava też tweetowała zdjęcia z mamą, która zdecydowanie nie była wtedy w szpitalu, mogła wrzucać stare zdjęcia pewnie, ale premiera Scary Movie nie była raczej sfabrykowana Bardzo bym chciała, żeby to faktycznie tyczyło się prywatnych spraw, nie związanych z zespołem, na początku w to wierzyłam teraz niestety zaczynam zmieniać zdanie.
może żeby się jakoś pocieszyć...
[ Dodano: 2013-06-22, 18:39 ]
Tomker pisze:
Adrian pisze:
Gdzie widzisz boczenie?
Jeden telefon w sytuacji gdy stan zdrowia Heather byłby ciężki? No nie żartuj...
może jeden ale długi, podczas którego wszystko obgadali, że nie wiem, ale że nie bd się na razie kontaktować... dziwna sprawa.... ale lepsze to niż kłótnia
Pozatym gra aktualnie w jakimś serialu na TNT Franklin&Bash, 19 czerwca była premiera 3 sezonu, także chyba żyje na wolności może podczas jej pobytu na planie Richie musiał zająć się Avą :p opcja z jej ciężkim stanem zdrowia to raczej ściema.
Opieka i poświęcanie się Avie jest bardzo prawdopodobne, a świadczą o tym wszelkie fotki, tweety czy list na dzień ojca. Być może stanął przed najgorszym możliwym dla niego wyborem: BJ czy rodzina?, wybrał to co każdy ojciec wybrać powinien. Ava za 2 lata będzie pełnoletnia, więc nie będzie wtedy miejsca na jakiekolwiek teorie tego typu. Póki co jest to możliwe...
z krotkiej rozmowy z Obim Obreien'em podczas koncertu w Gdańsku dowiedzialem sie ze Richie wróci już niedługo , ze wczoraj z nim rozmawiali ze cwiczy codziennie, jezeli w europie to na Hyde Park juz wroci ale to od niego zalezy a napewno na Chicago na dalsza czesc trasy po USA
rafal_ka pisze:z krotkiej rozmowy z Obim Obreien'em podczas koncertu w Gdańsku dowiedzialem sie ze Richie wróci już niedługo , ze wczoraj z nim rozmawiali ze cwiczy codziennie, jezeli w europie to na Hyde Park juz wroci ale to od niego zalezy a napewno na Chicago na dalsza czesc trasy po USA
na to czekałem!!! to dobrze, bo teraz mamy sprawdzone źródło