w tym wszystkim jedno jest wiadome - jeżeli Sambora wróci po Gdańsku to oczywiste, że ma Polskę w dupie i swoje korzenie, i że ma dużą dupę... Jeżeli wróci na Gdańsk to szacun.
Newsweek pisze:Tak czy owak zapowiedź że Sambora, jeden z najlepszych i najlepiej zarabiających gitarzystów na świecie (...) nie wystąpi przynajmniej w europejskiej części trasy Bon Jovi, była szokiem dla fanów grupy.Dla polskich w szczególności. Nie tylko dlatego że Richie ma polskie korzenie, po dziadkach z Podkarpacia i jest u nas równie popularny jak Jon.
Hehe na ten pogrubiony fragment to aż się zaśmiałem pod nosem
Ogólnie to dość stary artykuł chyba przez ten czas zdążyliśmy ze 3 razy nabrać nadziei na powrót i ze 4 razy tę nadzieję stracić
Ja szczerze mówiąc się zdziwię jeśli zobaczę Samborę w Gdańsku, ale to będzie takie bardzo szczęśliwe zdziwienie.
Albo na ten koncert, albo na następne.
Ja się nastawiam, że go nie będzie i w razie czego będę mieć mega miłą niespodziankę w Gdańsku. Tak zdrowiej dla psychiki, już mam dość tej huśtawki...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Thalion pisze:Albo na ten koncert, albo na następne.
Ja się nastawiam, że go nie będzie i w razie czego będę mieć mega miłą niespodziankę w Gdańsku. Tak zdrowiej dla psychiki, już mam dość tej huśtawki...
niestety huśtawka Ci się skończy na koncercie dopiero
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes