Din Winter. Bez urazy- ale powalone są takie pomysły, że ktoś mógłby specjalnie wysłać Philla jako swojego rodzaju jajko niespodziankę, albo człowieka na zwiady, żeby zobaczył jak to jest w Danii. Oczywiście byłoby miło, gdyby to był powalony pomysł, ale ich już na takie rzeczy nie stać.ludzie, spokojnie, póki nie zobaczę zdjęcia na którym jest Phil w Danii albo jego na scenie bd wierzyć że Richie wróci, koniec, to na serio może być powalony plan chłopaków żeby nas psychicznie wykończyć
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jeżeli zdjęcie gitary jest z Danii ( a gitara jest w kolorach duńskiej flagi ) to w dole widać butyDin_Winter pisze:no właśnie, ale zobaczcie, czy Phil jest na którymś z zdjęć? nie, moze to część ich planu, trzymają Ryśka w ukryciu, a Phil utrzymuje że to on bd grać, to ma nawet sens....Kama97 pisze:Pierwszy tweet z lotniska jest z przed 23 minut, więc przed chwilą dolecieli. W ciągu tych 23 minut zdążył wstawić 5 zdjęć
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Din_Winter
- Have A Nice Day
w kolorach tak, wzór nie ten samKama97 pisze:Jeżeli zdjęcie gitary jest z Danii ( a gitara jest w kolorach duńskiej flagi ) to w dole widać butyDin_Winter pisze:no właśnie, ale zobaczcie, czy Phil jest na którymś z zdjęć? nie, moze to część ich planu, trzymają Ryśka w ukryciu, a Phil utrzymuje że to on bd grać, to ma nawet sens....Kama97 pisze:Pierwszy tweet z lotniska jest z przed 23 minut, więc przed chwilą dolecieli. W ciągu tych 23 minut zdążył wstawić 5 zdjęć
KEEP THE FAITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
hehe widzę że niektórzy nie rozumieją że Phil albo Richie zwykle lecą z LA, Californii a zespół leci z NY. Dlatego zespół wciąż leci a Phil już jest. Natomiast Richie mógłby być w każdej chwili gdyby chciał. Widać na razie nie chce. Albo nie może...
Są jakieś plotki, że ktoś tam mówił że w Anglii ma być. Hehe, co nam innego pozostaje? Potem jest Slane. Jak nie wróci to trudno, będzie tragedia i owszem Damned trzeba organizować hołd dla Sambory żeby Jon wiedział że my tu o nim nie zapomnimy...
Żeby nie było tak że będą sobie bookować kolejne koncerty na całym świecie jak gdyby nic się nie stało...Otóż stało się...
Jak w Gdańsku Ryśka nie będzie to czekam na Hyde Park o którym wspominał. Jak go tam nie będzie to Ryśka już nie będzie na tej trasie i trzeba się modlić żeby nie odszedł z zespołu na zawsze(co już może być faktem ale o tym nie wiemy)...
Są jakieś plotki, że ktoś tam mówił że w Anglii ma być. Hehe, co nam innego pozostaje? Potem jest Slane. Jak nie wróci to trudno, będzie tragedia i owszem Damned trzeba organizować hołd dla Sambory żeby Jon wiedział że my tu o nim nie zapomnimy...
Żeby nie było tak że będą sobie bookować kolejne koncerty na całym świecie jak gdyby nic się nie stało...Otóż stało się...
Jak w Gdańsku Ryśka nie będzie to czekam na Hyde Park o którym wspominał. Jak go tam nie będzie to Ryśka już nie będzie na tej trasie i trzeba się modlić żeby nie odszedł z zespołu na zawsze(co już może być faktem ale o tym nie wiemy)...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Niepoprawnym optymistąDin_Winter pisze:(...) co ja jestem jedynym powaleńcem wierzącym do końca w naszego idola?
Wszystko to nie idzie w dobrym kierunku, jestem ciekawa kiedy Richie ogłosi zwycięzców konkursu, bo trwa to długo, czy w ogóle się odezwie bardziej sensownie. To już czas, to już czerwiec.
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
-
- Keep The Faith
A ty ten temat czytasz?angela pisze:A to czytaliście:
http://www.gigwise.com/ne...ne-castle-owner
Kurcze, a może jednak???????????????
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Magnum pisze:A ty ten temat czytasz?angela pisze:A to czytaliście:
http://www.gigwise.com/ne...ne-castle-owner
Kurcze, a może jednak???????????????
sorry, nie ten link mi sie wkleił....
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam nadzieję, że aż tak źle jednak nie będzie..
Jeśli Richie odejdzie, to będzie koniec zespołu. Jasne, zostaną ludzie, dla których zmiana gitarzysty nie będzie miała znaczenia, ale ja nie wyobrażam sobie ich płyty bez Richiego.
Może po prostu muszą sobie zafundować kolejną kilkuletnią przerwę? Przedtem pomogło, może teraz też się sprawdzi...
Jeśli Richie odejdzie, to będzie koniec zespołu. Jasne, zostaną ludzie, dla których zmiana gitarzysty nie będzie miała znaczenia, ale ja nie wyobrażam sobie ich płyty bez Richiego.
Może po prostu muszą sobie zafundować kolejną kilkuletnią przerwę? Przedtem pomogło, może teraz też się sprawdzi...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Jak dla mnie najmniej Richiego jest na WAN i LH i to słychać. Najgorsze płyty tego zespołu w moim odczuciu. Już to nierówne The Circle jest dla mnie bardziej z jajem i o czymś.
Bez Richiego Jon nigdzie nie zajedzie i mam nadzieje, że dobrze o tym wie.
Ale... też Richie powinien wiedzieć, że jesli chce jeszcze się liczyć gdzieś na świecie i dawać koncerty dla dziesiątek tysięcy fanów co podobno uwielbia to bez BJ może sobie o tym pomarzyć.
Bez Richiego Jon nigdzie nie zajedzie i mam nadzieje, że dobrze o tym wie.
Ale... też Richie powinien wiedzieć, że jesli chce jeszcze się liczyć gdzieś na świecie i dawać koncerty dla dziesiątek tysięcy fanów co podobno uwielbia to bez BJ może sobie o tym pomarzyć.