Europejska trasa 2010

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

jovizna pisze:
PePe pisze:przeciez nie musza byc w Europie zeby do Nas wpasc? :D
Jak im dobrze zapłacisz to nawet z końca świata przylecą :P ale wnioskuję, że takich pieniędzy nie masz, więc - TAK, MUSZ? BYć W EUROPIE BY DO NAS WPAŚć.
wydaje mi się, że PePe próbuje zachęcić kogoś, kto ściągnie bj do Polski a nie, że to on sam ma robić i jeszcze płacić im. tym się zajmują jacyś organizatorzy czy kto tam (nie wiem, jak ich nazwać :D).

dla mnie się liczy, by w ogóle wpadli do nas. nieważne, czy będąc w Europie, czy nie ;)
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Zachęcać nie zachęcać... ludzie zapewniam Was, że jeżeli ludzie od planowania trasy BJ uznają, że opłaca się im do nas przyjechać (zarobią) to przyjadą na 100%, a jeżeli uznają, że im się nie opłaca lub, że dając w tym samym momencie koncert w innym miejscu zarobią więcej to nie przyjadą :] Tak proste, a zarazem skomplikowane ;)
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

BJ nie muszą być w europie by zagrać u nas koncert, ale nie wiem czy w mniemaniu ,,Organizatorów" - ,,opłaca się im tyle zapłacić"
Znając życie, zaprosiliby takie klęski muzyczne typu : Feel, Zagrobelny - trzeba im to wyperswadować :/
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Tak stary - Sreel na uroczyste otwarcie stadionu ktory pomiesci 47k ludu. Na bank sie zapelni ;]
JOVISIU KOCHANA :D Wiadomo, ze to spolka europoznan2012 ma ich sprowadzic nie ja :) i mysle, ze lepiej im to powiedziec jeszcze przed ogloszeniem trasy :PPP
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

wydaje mi się, że PePe próbuje zachęcić kogoś, kto ściągnie bj do Polski a nie, że to on sam ma robić i jeszcze płacić im. tym się zajmują jacyś organizatorzy czy kto tam (nie wiem, jak ich nazwać :D ).
Serio?

A ja zapewniam, że żaden z organizatorów nie wyłoży NIGDY takich pieniędzy jakie żądałoby BJ za przyjechanie tutaj nie będąc w Europie. To nie kalkuluje się ani zespołowi ani organizatorowi!

Pepe-chcesz warna? :D
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Oj moja droga, nie znasz chyba hojnosci poznaniakow :cfaniak: Przyklad? Za zeszloroczny koncert gwiazdki Nelly Furtado, wylozyli okragle 3mln zl...... A mysle nawet, ze naszych Panow zadowolilyby mniejsze pieniadze ;)

Warna? No JOVISIU ale za co? :D :D :D
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

no jovizna ma świetą rację. Za przyjazd na kocert nie będąc w Europie chłopaki zażądaliby pewnie takiej sumki, że nici z koncertu :P
One light burning ...
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Dandi pisze:
kami pisze:Ale do Niemiec nie jest daleko, już zbieram kasę
No własnie ja bardzo po cichutku licze na Berlin, mimo ,że to miasto było raczej omijane. Ktoś wie może kiedy ostatnio tam zagrali ?
Ogólnie nastawiam sie na Niemcy bo ciężko mi uwierzyć by do nas przyjechali.
W Berlinie zagrali 05.09.2000r. na Waldbuhne. Niezapomniany koncert i niezpomniane wrażenia oraz wspomnienia :))
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Edyta pisze:W Berlinie zagrali 05.09.2000r. na Waldbuhne
No jeżeli to ostatni raz jak tam grali to już od 9 lat tam nie byli. Można to uznać za dawno nie odwiedzane miejsce ? :d
Obrazek
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Wydaje mi się, że od tamtego czasu nie było ich w Berlinie. Tak, myślę, że można to uznać za dawno nie odwiedzane miejsce :D Tylko ciekawe co na ten temat sądzą sami zainteresowani :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

PePe pisze:Oj moja droga, nie znasz chyba hojnosci poznaniakow :cfaniak: Przyklad? Za zeszloroczny koncert gwiazdki Nelly Furtado, wylozyli okragle 3mln zl...... A mysle nawet, ze naszych Panow zadowolilyby mniejsze pieniadze ;)

Warna? No JOVISIU ale za co? :D :D :D
:D dobry żart Piotrusiu :D to musiały być zapewne pożyczone pieniądze albo organizatorzy nie byli poznaniakami :P

3 mln zł uuuu sumka zrobiłaby wrażenie na BJ, jeśli zostałoby dodane $ :)
Scrooge

Post autor: Scrooge »

O ile dobrze pamiętam Kylie zgarnęła 11mln złotych za występ w Stoczni, zatem te 3mln to może tak..., ale na głowę każdego z chłopaków :D
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

sądzę że nawet jeśli dostaną po milionie może dwóch na głowę możemy drukować bilety :P
Taa jeśli dodamy ,,$" :P to będą stałymi klientami
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ostatnio widzialem taki ranking kto ile bierze za wystep na weselu :P Stonesi 5mln funtow :P Ale juz drugi Elton byl o ponad polowe tanszy bodajze ;) tak wiec mysle, ze ta "trojeczka" spokojnie by chlopcom wystarczyla jesli doliczymy do tego normalne ceny biletow, ktore na BJ zaczynaja sie od ok 250zl (o ile dobrze pamietam :P ). Nie ma co porownywac do koncertu w Stoczni czy panny Furtado - o wiele wieksze zyski byly by z biletow dla wykonawcy ;) Poza tym mysle, ze osoba z ktora rozmawialem, zdaje sobie sprawe z klasy zespolu i tym bardziej po przedstawieniu pomyslu zarzadowi, nie zgodzila by sie na ta "inwestycje" gdyby nie wiedziala w jakie bagno sie pakuje :D

Kochana Zosiu :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

PePe pisze:Ostatnio widzialem taki ranking kto ile bierze za wystep na weselu :P Stonesi 5mln funtow :P Ale juz drugi Elton byl o ponad polowe tanszy bodajze ;) tak wiec mysle, ze ta "trojeczka" spokojnie by chlopcom wystarczyla jesli doliczymy do tego normalne ceny biletow, ktore na BJ zaczynaja sie od ok 250zl (o ile dobrze pamietam :P ). Nie ma co porownywac do koncertu w Stoczni czy panny Furtado - o wiele wieksze zyski byly by z biletow dla wykonawcy ;) Poza tym mysle, ze osoba z ktora rozmawialem, zdaje sobie sprawe z klasy zespolu i tym bardziej po przedstawieniu pomyslu zarzadowi, nie zgodzila by sie na ta "inwestycje" gdyby nie wiedziala w jakie bagno sie pakuje :D

Kochana Zosiu :D
Piotrusiu, może i nie mam o tym bladego pojęcia, ale suma 3mln zł zostałaby na pewno odrzucona przez Bon Jovi. To by się im po prostu nie opłacało. Podziel to przez 3 (kurs dolara) i sam stwierdzisz, że coś jest nie tak. Za zeszłoroczny koncert w Abu Dabi w Emiratach skasowali bodajże $ 4 mln jak nie więcej. Madonna zażądała niby $ 3 mln i inni artyści tego formatu nie mają mniejszej stawki. Przykro mi Drogi P. ale za tą sumę to organizatorzy Euro 2012 w Poznaniu mogą najwyżej zaprosić Dodę bądż Pana Kopytko, bo nie sądzę by zarząd BJ na to poszedł.... ale życzę powodzenia, zawsze to tylko 100 km dla mnie hehe :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”