Ja sie osmieszam? o co Ci chodzi dziecinko??studentmibm pisze:RATTIE!! Dlaczego zmieniles mojego posta
To że Sobol sie osmiesza to nie moja wina...
Wyrazilem swoja opinie, ktorej nie zmienie. A Tobie odrobina kultury by sie przydala. I rozumu...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja sie osmieszam? o co Ci chodzi dziecinko??studentmibm pisze:RATTIE!! Dlaczego zmieniles mojego posta
Sobol się ośmiesza? Kłóciłbym się... powinieneś mi jeszcze podziękować, że oszczędziłem Ci wstydu, bo post jaki napisałeś był na poziomie.... kurde, on w ogóle poziomu nie miał.studentmibm pisze:RATTIE!! Dlaczego zmieniles mojego posta
A czy kiedykolwiek się zgadzałeś młodzieńcze ?Jovizna chyba troszkę cię poniosło . Kompletnie nie zgadzam sie z twoją wypowiedzią.
Hand a new jersey to dwie różne bajki. Ta druga ma swój klimat..czego o pierwszej powiedzieć nie można. Oczywiście, ze nie będą ciągle żyć przeszłością i tworzyć tego samego, bo byłoby to raczej niemozliwe, dlatego też mówię, że takie hiciory jak kiedyś mieli- już się nie powtórzą! wiec po co mówić, ze za 2 lata nagrają kawał dobrego rocka..bla bla la.To nie jest tak, że to BJ się zmieniają, że obrali sobie inną droge. Nie można trwać całe życie w latach '80 jeżeli mamy już rok 2007!!
Moim zdaniem nie odnajdują się tak do końca, ale jest to ich własny wybór!Dobry muzyk, dobry zespół potrafii odanleźc sie każdej dekadzie swojej twórczości! Myślę, że BJ robią to świetnie. POtrafią swtorzyć album na miare swoich czasów, nie patrząc wstecz.
Zgadzam się. Sam żałuję że już nigdy pewnie nie usłyszę od BJ czegoś takiego jak Dry Country, Bed Of Roses czy Santa Fe. Z drugiej strony szkoda byłoby mi słuchać wkółko takich Livin' i IML i You Give Love. Gdyby się nie zmienili nie znalibyśmy I Am, Dirty Little Secret ani choćby Make A Memory, ani żadnej z tych nowych a jakże pięknych ballad. Przecież było by szkoda ich nie mieć. Ktoś się nie zgodzi?jovizna pisze:Dobry muzyk, dobry zespół potrafii odanleźc sie każdej dekadzie swojej twórczości! Myślę, że BJ robią to świetnie. POtrafią swtorzyć album na miare swoich czasów, nie patrząc wstecz.
Nie moge z Tobą prowadzić rozmów skoro mało wiesz na temat na jaki się wypowiadasz! Z twojej wypowiedzi wynika że nie znasz albumów Stonesów!! Uważasz, że każda płytka jest jak poprzednia! Kompletna bzdura!! Nie wiem czy wiesz ale są 3 albumy stonesów w stylu country! Jest album w stylu Reage!! Nawet jest utór w stylu dance!! Jestem też fanem Stonesów więc proszę cie nie mów że Stonesi się nie zmieniają. Swój styl zminili już na początku lat '70, nastepnie '80, 90 itd. Jeżeli chodzi o A bigger bang to jest kolosalna róznica pomiędzy np Bridges To babylon. Wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.Stonsii Buahah co Ty gadasz. Zespól jest legenda rocka prawie od załozenia. A to dzięki temu, że trzyma się swojego. Muzyka sie troche zmieniła, zmienił sie sposób nagrywania, sprzęt idt ale to cały czas stare dobre The Rolling Stones... ostatni album A Bigrer Bang to nic innego jak stere The Rollin Stones. A jednak można "odgrzewać kotlety" z ambicją. Mozna ich lubieć i nie, ale jest wiele zarzutów, których nie można skierowac pod ich adresem, aktore kieruje, kierujemy do BJ. Wiec
Hmm sugerujesz że Stonesi tez się sprzedali i to potrójnie ? Dla kasy ? Popularności ? Hmm ... Ale o ile wiem fanów nie straciliKompletna bzdura!! Nie wiem czy wiesz ale są 3 albumy stonesów w stylu country!
Bosh nawet nie chce myśleć co by się tutaj działo jakby Jovisi chcieli nagrac album Reggae.Jest album w stylu Reage!!
Ja tez jestem fanem Stonesów, ale twórczośc znam wyrywkowo. Mógłbyś podac mi tytuły tych albumów country i reggae ? Jestem bardzo ciekaw jak im to wyszło. W końcu to "dinozaury rocka" a też poszli w country i w ... reggaeJest album w stylu Reage!!
ps. jakby były jakieś aluzje, że kontynuuje telenowele, to mnie po prostu to co Cryin bardzo zaciekawiło i chce więcej informacji.Jeny ludzie dajcie se po razie i wam ulży ..;|
gdzie tak napisałem, chłopie !Uważasz, że każda płytka jest jak poprzednia
loL , ja wiem, ty byś też połknął i tyleBosh nawet nie chce myśleć co by się tutaj działo jakby Jovisi chcieli nagrac album Reggae.
PARODIA!! co Ty jestes najwiekszym znawca dobrego smaku i gustu muzycznegoLata pracy w sklepie muzycznym, potem za barem, pozniej granie z zespolem - nauczyly mnie rozrozniac fajne rzeczy od marnej tandety. Wiec zdania nie zmienie - to slabe kawalki, a wydawanie albumu z taka zawartoscia to pomylka i samoboj.
Nie na miejscu tu jest 70 % postów, bo z tematem maja tyle wspolnego co...Studentmibm Twój post jest troszkę nie na miejscu.
Wyrazić, wyraził...ale zyje w przekonaniu, ze to co on napisze (na jakikolwiek temat dotyczacy muzyki) to jest to jedna jedyna przenajswietsza prawda i zadna inna nie ma racji bytu. Koniec kropka.Sobol wyraził tylko swoją opinię na temat dwóch nowych piosenek, i nie zauważyłam, żeby cokolwiek komuś narzucał.
Z pretensjami to do władzy...Nie na miejscu tu jest 70 % postów, bo z tematem maja tyle wspolnego co...
To chyba tylko Twoje odczucie :]Wyrazić, wyraził...ale zyje w przekonaniu, ze to co on napisze (na jakikolwiek temat dotyczacy muzyki) to jest to jedna jedyna przenajswietsza prawda i zadna inna nie ma racji bytu. Koniec kropka.
a tam jest tego tyle co warzyw w zupce w proszku. Nijakie, meczace, papka masakryczna.
A w miedzyczasie wypowiedział kilka kwesti któe moga swiadczyć, że stawia się jako osoba o tym co wie najlepiej co jest dobre itpA nowe nagrania BJ sa plytkie. Po prostu.
Zyje na tym swiecie juz troche i nim Ty z calym szacunkiem posluchasz tyle muzyki co ja uplynie jeszcze troche lat![]()
No i jeszcze kilka wypowiedzi. Takie słowa można odebrac wtak jak student to odebrał.Pracowalem przez caly ogolniak i studia w sklepie muzycznym i stalem za barem przez ostatnie 2 lata studiow. Nasluchalem sie sporo