Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: :)
Nie tylko dla kasy, chociaż fanem BJ nie jest.TheRock pisze:"BON F#©KING JOVI" - to co jemu też się nie podoba ten zespół i koncertowanie z nimi? To po co zasuwa na tym wiośle... też tylko dla kasy?
Ale zwrot Bon f%#^ing Jovi oznacza tyle co Zaje%^$%^ste.
Moje tłumaczenie: Bon Dobre w Huk Jovi.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: :)
Hehe. Fajnie jak ludzie róznie odbierają te same rzeczy. Na myśl nie przysałby mi Twoja interpretacja.TheRock pisze:"BON F#©KING JOVI" - to co jemu też się nie podoba ten zespół i koncertowanie z nimi? To po co zasuwa na tym wiośle... też tylko dla kasy?
Dla mnie to przedstawił w formie luźnego wyrażenia szacunku do wielkości zespołu.
Możesz powiedzieć Ok - Dobrze - Super - Zajebiscie - Wykurw*scie
No i w moim odczuciu: BON F#©KING JOVI = Wykurw*scie
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ta rozmowa przypomina mi jak kiedyś rozmawiałam z koleżanką, która uwielbiała konie. Gadamy o muzyce i ona mi nagle wali, że lubiła Bon Jovi, ale teraz to już ich słuchać nie będzie, a Jona to w ogóle nie cierpi, bo śpiewa o kradzeniu koni a to jest okropne i bla bla bla.
Pytam się grzecznie w którym kawałku, bo jakoś sobie nie przypominam takiego tekstu i słyszę:
- No wiesz "I'm a cowboy, on a steel horse I ride". Kradziony koń!
Do tej pory chce mi się śmiać z tej interpretacji....
z tym tekstem Phila jest tak samo. Facet po prostu wyraża podziw dla wielkości zespołu, tak jak mówią Milla, Adrian czy Tomker.
Pytam się grzecznie w którym kawałku, bo jakoś sobie nie przypominam takiego tekstu i słyszę:
- No wiesz "I'm a cowboy, on a steel horse I ride". Kradziony koń!
Do tej pory chce mi się śmiać z tej interpretacji....
z tym tekstem Phila jest tak samo. Facet po prostu wyraża podziw dla wielkości zespołu, tak jak mówią Milla, Adrian czy Tomker.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Co innego interpretacja a co innego nieznajomość języka(steel jako kradziony? dobre!)...
TheRock siedzi w Irlandii, więc chyba się zna...Chciał sprowokować i mu się udało, hehe...
Phil miał wcześniej w podpisie 'I play the fucking guitar', będziemy interpretować czy nie lubi swojej gitary? haha
TheRock siedzi w Irlandii, więc chyba się zna...Chciał sprowokować i mu się udało, hehe...
Phil miał wcześniej w podpisie 'I play the fucking guitar', będziemy interpretować czy nie lubi swojej gitary? haha
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
I tak dobrze, że rozmawiamy o lubieniu, bo z tym "I play the fucking guitar" można zacząć zastanawiać się nad tym, kto takie świństwo jego maleństwom mógł zrobićprezes1 pisze:Co innego interpretacja a co innego nieznajomość języka(steel jako kradziony? dobre!)...![]()
Nie ma jakiegoś nowego tweeta nad którym można rozprawiać? Ta rozmowa zaczyna schodzić na dziwne tory...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
-
- Have A Nice Day
-
- Little Bit Of Soul