Niestety drugi już jest nie aktywny

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
No widzisz, problem w tym, ze koncert mi sie podobal. Wcale nie uwazam by Richie zle gral, mimo, ze fakt faktem wstep do WWBTF mu nie wyszedl. I wcale nie uwazam by Jon seplenilrockdk pisze:Rattie pisze:Kocham tego typu argumenty...PePe pisze:To zagraj tak jak Richie amator
haha co nie??..
Po pierwsze - sam sobie przeczysz w JEDNYM zdaniu. Skoro wstęp mu nie wyszedł to chyba cięzko powiedzieć, żeby zagrał DOBRZE?PePe pisze: No widzisz, problem w tym, ze koncert mi sie podobal. Wcale nie uwazam by Richie zle gral, mimo, ze fakt faktem wstep do WWBTF mu nie wyszedl. I wcale nie uwazam by Jon seplenilA na gitarze gram od 7 lat wiec na polemike jestem otwarty
Po pierwsze - nie napisalem na czym gram wiec czytaj ze zrozumieniem. Po drugie - nie gadam z Toba tylko z Grzeskiem bo z Nim mozna chociaz normalnie wymienic argumentyRattie pisze:Po pierwsze - sam sobie przeczysz w JEDNYM zdaniu. Skoro wstęp mu nie wyszedł to chyba cięzko powiedzieć, żeby zagrał DOBRZE?PePe pisze: No widzisz, problem w tym, ze koncert mi sie podobal. Wcale nie uwazam by Richie zle gral, mimo, ze fakt faktem wstep do WWBTF mu nie wyszedl. I wcale nie uwazam by Jon seplenilA na gitarze gram od 7 lat wiec na polemike jestem otwarty
Po drugie co kogo interesuje na czym i jak długo grasz? Argument 'nie podoba się to zagraj lepiej' jest po prostu śmieszny. Czy czasami wypowiadasz się negatywnie o ksiązkach? Filmach? Polityce? Muzyce? Jeśli tak to zgodnie z Twoja logiką jakie masz do tego prawo?
Po pierwsze - nie napisalem na czym gram wiec czytaj ze zrozumieniem
A następnie:A na gitarze gram od 7 lat wiec na polemike jestem otwarty
Po 3 - to, ze Richie "skopal" wstep w jednej piosence wcale nie musi znaczyc, ze reszty nie zagral bezblednie
?le zagrać = nie zagrać wszystkiego bezbłędnieWcale nie uwazam by Richie zle gral
Każdy to zrobi? Za wszystkich mówisz?i kazdy sie tu pod tym zdaniem podpisze