Europejska trasa 2010

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

czyli trasa 2010 jest pewna, ale co z tym albumem w tym roku? czy są jakiekolwiek inne potwierdzenia oprócz tego wywiadu Davida? Na bj.com nic nie ma jeszcze, więc sie pytam..
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Tatar pisze:czyli trasa 2010 jest pewna, ale co z tym albumem w tym roku? czy są jakiekolwiek inne potwierdzenia oprócz tego wywiadu Davida? Na bj.com nic nie ma jeszcze, więc sie pytam..
jak to obie mówi , info będzie ' soon, very soon ' ;]
Awatar użytkownika
Atena
It's My Life
It's My Life

Post autor: Atena »

Boże jak wy umiecie nakręcać!
Jak tylko bedzie wiadomo gdzie sie odbędą koncerty to chyba ruszę następnego dnia na piechotę bo wysiedzieć nie będę mogła :D
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

Obie informuje tym razem iż mianowicie "Dates and cities will be announced in the next couple of months." czyli mamy już bardziej sprecyzowane " soon very soon" :D mam nadzieję że to nie potrwa zbyt długo. mam pytanie może mi ktoś powiedziec ile wcześniej zwykle podawane były daty przed trasą?

[ Dodano: 2009-07-31, 08:17 ]
I jeszcze to potwierdzenie Obiego że płyta będzie rockowa.... zaje**
dla mnie gitara że to nie country ani soul może wreszcie wróci do nas trochę starsze BJ bez badziewia i SKRZYPECZEK
One light burning ...
bartekbb23

Justysia pisze:Obie informuje tym razem iż mianowicie "Dates and cities will be announced in the next couple of months." czyli mamy już bardziej sprecyzowane " soon very soon" :D mam nadzieję że to nie potrwa zbyt długo. mam pytanie może mi ktoś powiedziec ile wcześniej zwykle podawane były daty przed trasą?
W przypadku LH info, że nagrywają było w listopadzie 2006, początkowo miała to być płytka tylko Jona, (ewentualnie Jona i Ryśka) i nie miało być normalnej trasy, jedynie kilka mniejszych występów promocyjnych. Początkowa data to był kwiecień 2007, ostatecznie płyta wyszła w połowie czerwca. Gdy Jon zwietrzył interes pojawiły się info, że trasa jednak będzie. Info o miejscówkach zaczęło się pojawiać gdzieś koniec sierpnia/ wrzesień, dokładnie nie pamiętam, może nawet później, gdyż bilety na europejskie koncerty na backstage były do kupienia od 9tego listopada 2007, a jak wiadomo tam były prawie najszybciej do nabycia. Natomiast Jon ogłosił oficjalnie światową trasę na pierwszych koncertach w Newark 25.10.07, dopiero potem zaczęły pojawiać się konkretne daty, czyli negocjacje w sprawie koncertów zaczynają się pewnie zaraz po wydaniu płyty albo nawet przed wypuszczeniem krążka na rynek, w niektórych przypadkach.

Wystarczy przejrzeć stare niusy, tam wszystko jest.

Justysia pisze:I jeszcze to potwierdzenie Obiego że płyta będzie rockowa.... zaje**
dla mnie gitara że to nie country ani soul może wreszcie wróci do nas trochę starsze BJ bez badziewia i SKRZYPECZEK
nie wiem jak tam z twoim słuchem, ale w starszym BJ też były skrzypce : P, np chociażby żeby daleko nie szukać, skrzypce są w Always w pierwszym dłuższym refrenie, bez nich ta piosenka by bardzo straciła w tym momencie ;] dziwi mnie bardzo, że Jon na ostatniej trasie mając skrzypaczkę nie używał jej na Always w refrenie pierwszym, co prawda wykonują wersję skróconą pierwszego refrenu ( bez Till the stars don't shine... ), jednak mógł Jon pokombinować i zmieścić te skrzypce tam, albo wykonać dłuższą wersję, ale zamiast tego wolał dać zupełnie niepotrzebnie skrzypce w innych utworach gdzie one w ogóle były bez sensu i psuły wszystko np These days, zamiast harmonijki :( albo any other day : / Jednak ja tam nic do dobrze użytego instrumentu o nazwie skrzypce nic nie mam ;] A co do country to BJ dawne temu już to praktykowali ( Saturday night, co by nie mówić rock, ale utrzymany w country, love for sale i kilka innych), elementy soulu też były i nikt nie narzekał na stare BJ, tylko do nowego są przywalanki niepotrzebne ;]
Benia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Benia »

Bon Jovi w polsce? marzenie ściętej głowy!Tyle lat już jestem z nimi i wiecie co!?polscy fani są dodatkiem do renty .Jak się nie pojedzie na koncert zagranicę to się nie będzie na żadnym koncercie BJ.Lepiej zbierac kase i wymieniac na euro!Po prostu!To nie jest tania impreza,wiem coś o tym bo dwa razy byłam w sytuacji coś za coś,teraz tym bardziej będę się zastanawiac nad ewentualnym wyjazdem,bo mam małe dziecko,ale mimo wszystko WARTO!!!
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

W sumie to się trochę dziwie dlaczego podczas planowania tras koncertowych BJ zawsze szerokim łukiem omijają Polskę, ciekawe czemu?? Przecież Richi ma jakieś tam polskie korzenie to chyba powinien wykazać jakąś inicjatywę i nakłonić odpowiednich ludzi na koncert w Polsce. (chociaż w małym stopniu)
A jeżeli odbyłby sie koncert w Polsce to ja na 99% nie jadę, 18+ nie mam, do Warszawy albo gdzie indziej za daleko, ale płytę nową to sobie na 1000% kupię :D
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

ja też nie mam 18 lat ............ i choćby nie wiem co to wcisnę się na koncert ..... ale tylko w polsce .......... nigdzie nie jadę do póki tu w polsce nie dadzą koncertu......
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Zakładam, że to kolejne brednie.... ale fajnie, że chociaz jakis żartowniś bierze nas pod uwagę :D

Nie wiem czy zdąże wrocić ze Szwecji na gdański koncert :D

05--23--2010 Helsinki, Finland
05--24--2010 Stockholm, Sweden
05--26--2010 Gdansk, Poland
05--27--2010 Dresden, Germany
05--29--2010 Munich, Germany
05--30--2010 Linz, Austria
06--01--2010 Zurich, Switserland
06--03--2010 Barcelona, Spain
06--04--2010 Lisbon, Portugal
06--06--2010 Strasbourg, France
06--08--2010 Frankfurt, Germany
06--09--2010 Ostend, Belgium
06--11--2010 Amsterdam, The Netherlands
06--12--2010 Cologne, Germany
06--14--2010 Bremen, Germany
06--15--2010 Copenhagen, Denmark
06--17--2010 Oslo, Norway
06--18--2010 Glasgow, UK
06--20--2010 Newcastle, UK
06--21--2010 Manchester, UK
06--23--2010 Cardiff, UK
06--24--2010 Dublin, Ireland
06--30--2010 London, UK
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Koncert jak coś to będzie, ale w Warszawie albo w Krakowie a nie w Gdańsku. Dlatego to ściema ;P ALe miło, ze ustalając futurystyczne listy biorą nas pod uwagę ;)
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
bartekbb23

Adrian pisze:Koncert jak coś to będzie, ale w Warszawie albo w Krakowie a nie w Gdańsku. Dlatego to ściema ;P ALe miło, ze ustalając futurystyczne listy biorą nas pod uwagę ;)

nono, bo będziesz musiał ruszyć dupę dalej niż zawsze nie ?:D kurde niech będzie w gdańsku, pewnie nie pojedziesz tak jak na openera i na szczecin rock festival bo za daleko :D:D:D
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Post autor: JasonJovi13 »

Znacie już dokładne miejsce i datę?
(Oczywiście mi chodzi o pewniaka)
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

tak, koncert odbędzie się na Dniach Powiatu Rawskiego 30 sierpnia, supportem jest Kombi.

myśle, że niepotrzebne jest wrzucanie takich fake'ów, bo jak widać tylko zamieszanie sie robi.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

Tatar pisze:tylko zamieszanie sie robi.
eee tam od razu zamieszanie

Jak na razie to wszyscy mamy z tego niezły ubaw. Ciekawe jakie miasto pojawi się na kolejnej liście...Pierdziszów Dolny???

A tak swoją drogą...

Skoro przyjechała tu Madonna i Bono i jakoś ich białe niedźwiedzie nie pożarły to może Jon też się w końcu odważy odwiedzić nasze skromne progi
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

ale przynajmniej ktoś nas uwzględnia w tych listach może to jakis dobry znak
One light burning ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”