Whole lot.. w radiu i TV

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Whole lot.. w radiu i TV

Post autor: magda01614 »

Dzisiaj omało co nie spadłam dwa razy z krzesła :D Najpierw w Roxy FM usłyszałam Whole.., co było dla mnie niesamowitym zaskoczeniem, a potem jeszcze teledysk w telewizji, co było jescze większym zaskoczeniem. Hit raczej to nie będzie, ale, że puszczone w telewizji to już sukces ;) Słyszeliście już w radiu Whole (nie licząc premiery w RMF) lub teledysk..?
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Już pisałem gdzieś, że w Roxy regularnie leci. Bardzo często tak koło 8 słyszę ;)
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

A gdzie był ten teledysk? :)
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

alexz123 pisze:A gdzie był ten teledysk?
Chyba na VH1, ale nie jestem na 10% pewna :P Ale na jakiejś POLSKIEJ stacji :D
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
johnbonjovi14

Post autor: johnbonjovi14 »

genialna piosenka , zamiast puszczać w radiu Gosie Andrzejewicz mogli by częściej Bon Jovi'ego bo jak rano słyszę w radiu It's My Life to mam zawsze szczęście w szkole
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Dzisiaj w teleexpresie puscili whole lot.. i cos gadali o zespole ale nie wiem co bo nie słyszałam niestety tylko widziałam teledysk.;)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Jutro chyba bedzie mozna zobaczyc bo jest juz z 19.06 :)
http://www.itvp.pl/event/teleexpress/
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Sierocki coś tam jak zwykle powiedział, że 10 studyjny album, że jest nowy singiel (zorientował się po paru miesiącach, ale szczegół), puścili to beznadziejne coś zwane teledyskiem do WLOL i przeszli do części sportowej Teleexpresu, która była dużo ciekawsza... :cfaniak:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

chodziło głownie o to że zaczynają trase po wielkiej brytani czy tam anglii , powiedział że nie 10 a 13 album bon jovi, wziął zapewne pod uwage TLFR, OWN, i coś tam jeszcze pewnie, nowy teledysk swoją drogą
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

Słuchajcie, ale ja wczoraj słyszałam pierwszy raz Whole lot of leaving w radio wyjeżdzając z Warszawy do mojego rodzinnego miasta. Nie wiem co to była za stacja, ale jestem pewna że to był ten utwór. Zresztą poznała bym ją wszędzie no i sobie nuciłam oczywiście. Wywołało to mój natychmiastowy uśmiech na twarzy. Aż się zdziwiłam, że to grają u nas. Nie wiem czy poprostu tego wcześniej nie słyszałam w stacjach czy poprostu puścili to pierwszy raz. Może w końcu coś się zacznie dziać do cholery. Co wy o tym myślicie? zwykły przypadek? Puszczają to w radio? czy tylko ja nie słucham na ogół radia i dlatego jestem zdziwiona? :co:

[ Dodano: 2008-06-20, 20:23 ]
Właśnie przeczytałam powyższe posty. No i widzę, że wzrasta zainteresowanie naszym BJ. Wydaje mi się, że to dobry moment na ujawnienie się fanów BJ w Polsce. Może jeszcze istnieją szanse na ściągnięcie chłopaków do Polski, może akcja pod tytułem destination anywhere jeszcze nie umarła śmiercią naturalną. Może to jest sygnał na podjęcie jakiś działań. Co wy o tym myślicie?
bartekbb23

no to podejmuj działania a nie sie pytasz
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Nie wiedziałam że niektórzy są tak uszczypliwi. No cóż ludzie są różni. Zapytałam jedynie co inni sądzą na ten temat i czy może macie jakieś pomysły na propagowanie przyjazdu BJ do nas. Ale cóż chyba się pomyliłam. Znowu zapał został ugaszony na samym początku. Nie ma to jak wsparcie fana od fana. Dzięki :D
bartekbb23

nie no dobra sorki, ale wiesz, to juz na tym forum było tyle razy poruszane że zaczyna boleć człowieka ten temat, zwłaszcza jak sie było na koncercie i jest sie rozczarowanym, przepraszam ciebie bardzo ;) mozna było rozklejac handziki po całej polsce ( w miastach w których mieszkaja fani) gdy wyszło HAND no ale teraz troche zapóźno na taką akcje, innych pomysłów raczej nie ma poza destination poland, która i tak dała jakies nadzieje i wbrew pozorom nie umarła gdyż live nation została zmuszona do odpowiedzi.Przepraszam ciebie jeszcze raz.
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Spoko nie gniewam się ale sam rozumiesz, że trzeba w coś wierzyć i się łudzić. Mówią, że nadzieja matką głupich, ale co tam ja dla BJ mogę się poświęcić :beksa: Gdyby widniała jakaś realna szansa na to że pojawią się w naszym kraju i zagrają to była by to najpiękniejsza rzecz dla mnie osobiście. Ech...Ale cóż trzeba wrócić na ziemię i jutro iść do pracy ;/ chociaż z tego powodu żeby zarobić na bilet albo lepiej wyjazd na koncert. No dobra starczy na dzisiaj pozdro wszystkim :spie:
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Spoko ale co wczesniej robiliscie zeby przyjechali ??

1. To była ankieta , tak ?
2. to HANDeki naklejane .
I co jeszcze?? :smuteczek:

[ Dodano: 2008-07-06, 20:28 ]
O 19:30 w RMF FM puscili LOAP :jupi: ( miejmy nadzieje ze ida w dobrym kierunku :D )
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”