No jasne wysyłasz teraz a później jak popatrzysz i poznasz odpowiedzi (dowiesz isę itp) to piszesz drugiego esa. Jeśli będziesz miał więcej odpowiedzi niż poprzednio to oznacza że ten sms więcej znaczy i ma większe szzanse na wygrną
Więcej się w takim razie na esy starci, mi sie już kasa na komórce kończy :-D
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Przeczytalam pierwszy raz te pytania od razu stweirdziłam, ze dość spory udział w ich tworzeniu miał Adrian ciekawe dlaczego i tak uważam, ze sa za trudne na taką nagrode.
monjovi pisze:i tak uważam, ze sa za trudne na taką nagrode.
No, powinny być bilety w GC
The clouds are breakin',
kurde, co za pytania :|kawał typu 'jak nazywał się Jan Kowalski?' kawał 'Kiedy Jon dostał pierwszego krwotoku z nosa',może ze 3 są takie typowo konkursowe. ?eby nie było, że się czepiam, ale moim zdaniem pytania na temat 'wiedzy o zespole' powinny być tak zrobione, żeby osoba obyta z tematem mogła w stanie odpowiedzieć na co najmniej 90% z nich bez pomocy swietego Gógla (ale przy okazji nie uwłaczały jego/jej inteligencji )
Jeśli mogę się wtrącić, to wydaje mi się, że pytania typu: kto namówił Jona na podroż po USA są troszkę przesadzone Nie każdy kto interesuje się zespołem czy to od miesiąca czy to od 10 lat musi interesować się życiem prywatnym Jona i tym co robił 17 lat temu.
Dla jasności: udziału nie biorę, ale powiem, że o figurkę warto zawalczyć
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Nie słuchałam, ale jestem prawie pewna, że miejsce piersze to wham, a drugie Mariah Carey, nie pomyliłam się? No, a Jon zmieścił się nawet w pierwszej trójce, brawo!
The clouds are breakin',