![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Live Earth
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co doNYorku czy NJersey to Kewin Bekon powiedział "Welcome New Jersey" a oglądam koncert w Nowym Jorku (na stronie oficjalnej tak pisze )
No i myślałem, że mam po koncercie Bon Jovi gdyż .... powiedzieli ze koncert w NY iż leci i zaraz pokazali przemawiającego Jona ups Johna Bon Joviego
.
Czy wam też oficjalna stronka śmiga tak pięknie jak mi
Aż miło się przełancza między krajami.
****W wiadomosciach na jedynce gadali o koncertach i Jon się wypowiadał o niszczeniu ekologii itp![]()
No i myślałem, że mam po koncercie Bon Jovi gdyż .... powiedzieli ze koncert w NY iż leci i zaraz pokazali przemawiającego Jona ups Johna Bon Joviego
Oj widać, ze zobaczyłas tylko fragment. Włączyłem sobie Shakire na ta piosenke bo tą piosenke lubie a tutaj tak "zmaściła ją" że masakra. Po 1wsze nie wchodziła w tempo (tego u artystów nie nawidze). Po drugie ściszał głos śpiewając, że nie było słychac 1/3 zdania które śpiewała no i publik była tak drętwa, że masakra. Potem jej troche poszło lepiej i na Hips Don't Lie pokazała, ze jednak umie .A Shakira jak zawsze pieknie zaśpiewała i wyglądała
Przed Bon Jovi jest 14tu artystów więc można policzyć sobie. Myśe, ze przed nasza 23 ich nie zobaczymy.Ale o której grają Bon Jovi noo??!!
Czy wam też oficjalna stronka śmiga tak pięknie jak mi
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Aha . W NJ Spiewają 3 piosenki (jak na razie) już 2ch artystów przeszło.
Jest szanssa na dobry koncert Bon Jovi gdyż Jon będzie chciał się postarać. Sam Jon mówił niedawno, że jest największym fanem Ala Gora
Myśle, ze później będą śpiewać wiecej niż 3 piosenki bo teraz jest tak iż 3 piosenki i coś gadają o ziemi. Póxniej może być tylko spiew.
Jest szanssa na dobry koncert Bon Jovi gdyż Jon będzie chciał się postarać. Sam Jon mówił niedawno, że jest największym fanem Ala Gora
Myśle, ze później będą śpiewać wiecej niż 3 piosenki bo teraz jest tak iż 3 piosenki i coś gadają o ziemi. Póxniej może być tylko spiew.