![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Muzycznie mnie powalają tutaj 3 kawałki to i tak o 3 więcej niż na innych płytach (niekoniecznie Bon Jovi.Przeciez muzycznie płyta nie powala na kolana (chyba ze sie myle a chcialbym),
Ja nie uwierze na 100% jak nie dadzą tego na Billboard.comTak więc stało się!
Lost Highway #1 ze sprzedażą 285,397
Spokojnie to na razie tylko jeden teledysk i do tego dobrze przyjety przez wiekszośc fanów.Moge im tylko pogratulowac takiej sprzedazy przy "hitach" na niej zamieszczonychNajbardziej mnie boli, ze teledyski zaczynaja byc robione na zasadzie piekny Jon, piekna kobieta i jaki to on nie jest kochajacy ...
Ej Jon zawsze był pięknyNajbardziej mnie boli, ze teledyski zaczynaja byc robione na zasadzie piekny Jon, piekna kobieta i jaki to on nie jest kochajacy ...
Axl pisze:Nie w kazdym ich teledysku musi byc fabula ! Nie moga pokazac calego zespolu ?
Hey I finally found my way
Said goodbye to yesterday
i wieeele jeszcze innych tekstow, które powtarza Jon od paru lat.Goodbye to all my yesterdays
Goodbye, so long, I’m moving on
Jovizna ja bym proponował napisać dużymi literami na prześcieradle.Dajcie już spokój z tym narzekaniem. To co było już nie wróci i albo się pogodzicie, albo zmieńcie zainteresowania, gdyż BJ stylu jaki ostatnio obrali na pewno nie zmienią tylko i wyłącznie dla polskich niezadowolonych fanów