Interia promuje Jovisów
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Wracając do tematu, faktycznie interia.pl mocno promuje Bon Jovi, w ciągu ostatnich 4 dni pojawily sie 3 dość obszerne artykuly (i to na jednym portalu
), w tym jeden długo i dobrze promowany na głównej stronie wraz z teledyskiem, apropo teledysku Make a Memory aktualnie jest na 2 miejscu wśród oglądanych i 10 wsród najlepiej ocenianych
, wiec oglądajmy teledyski, oceniajmy artykuly i podpisujmy sie rekoma i nogami by pokazac ilu nas jest - to tez niezla okazja
(nie tylko MAM ale HAND i WTWYA bo są trzy teledyski)..., aha co do naszej petycji i działań Destination Poland, (fajnie ze przynajmniej pojawil sie odezw Jurka Owsiaka) może coś przecieklo do interii.pl ze jest prowadzona przez nas taka akcja, moze by tak udezyc teraz na interie.pl? 

- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Ja również sprawdzam co jakiś czas nowe wiadomości muzyczne na onecie i wp i powiem szczerze, że chyba ich temat "LH" zbytnio nie interesuje. Przynajmniej, nie w takim stopniu jak interię. Tutaj nasuwa mi sie pewna refleksja. Ktoś na forum pisał, że jednym z patronów "LH" w Polsce będzie radio zet. Muszę przyznać, że szczerze w to wątpię. Z trzech największych polskich portali tylko interia "żywo" interesuje się nowym dziełem Bon Jovi. Wiadomo, że interia prowadzi bardzo zacieśnioną współpracę z radiem RMF FM. Portalem, który w takim samym stopniu współpracuje z Zetką jest WP, a na niej próżno szukać oznak szczególnej promocji "Lost Highway".
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Tak, interia.pl się postarała,a swoja drogą na interii właśnie pojawił sie kolejny już artykuł o koncertach bez prądu organizowanych przez MTV, interia wymienia tam kilku artystów, jednak największa uwage poświęca The Police i Bon Jovi, zresztą Jon jest na zdjeciu artykułu i jest także odnośnik do nowego teledysku BJ
. Interia stara się - i chwała im za to