Stranger
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Stranger
Właśnie dziś wpadła mi do ucha a potem w prost do serducha... Nastrojowy kawałek...
słyszeliscie?
słyszeliscie?
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Ja słuchałam zaledwie fragment, tzw większą połowę, skoro ona wywarła takie wrażenie, to, co dopiero bedzie z całością
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Słyszałam, całkiem niezła. Do tej pory Jasiek+kobiety w duetach to nie było to,co tygrysy lubią najbardziej, ale tym razem jest dużo lepiej...
Czekam na całość!!
Czekam na całość!!
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
W filmie Making Of Lost Highway
http://youtube.com/watch?v=Ab0FZDFQhy0
zamieszczony jest fragment Strangera który niechcący przesłuchałem
Wejście w refren jest niesamowite, a zestrojenie głosów fantastyczne. Ten kto wpadł na pomysł żeby z Jonem śpiewała LeAnn miał na prawdę dobry pomysł.
Na dodatek piękna solówka Richiego.
Piosenka będzie chyba należeć do tych które są dla mnie "balsamem na uszy", nie koniecznie ze względu na jakieś wyrafinowanie muzyczne ale ze względu na wspaniałe brzmienie
http://youtube.com/watch?v=Ab0FZDFQhy0
zamieszczony jest fragment Strangera który niechcący przesłuchałem
Wejście w refren jest niesamowite, a zestrojenie głosów fantastyczne. Ten kto wpadł na pomysł żeby z Jonem śpiewała LeAnn miał na prawdę dobry pomysł.
Na dodatek piękna solówka Richiego.
Piosenka będzie chyba należeć do tych które są dla mnie "balsamem na uszy", nie koniecznie ze względu na jakieś wyrafinowanie muzyczne ale ze względu na wspaniałe brzmienie

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hehe. Tego niesamowitego momentu tam nie ma. Jest wejście po solówce, ale troszkę inne niż przy pierwszej zwrotce...Wejście w refren jest niesamowite, a zestrojenie głosów fantastyczne.
Swoja droga chyba sie jednak do niej przekonam.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....