O! I takie niusy sobie cenięŚwiatowa premiera 18 czerwca
Lost Highway
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pojawiło sie coś takiego, ale nie wiem czy to pewne. Pewnie jeszcze nie.Japanese release date
JUNE 15 2007
European release date
JUNE 18 2007
USA release date
JUNE 19 2007
"(YOU WANT TO) MAKE A MEMORY"
Written by: Bon Jovi / Sambora / Child
Produced by: Dann Huff
Mixed in London by: Jeremy Wheatley
WILL BE THE FIRST SINGLE
I pojawiła sie notka, ze Jovisi nagrali piosenke z ... Leann Rimes i ma to być Bonus na LH czy Nashville sessions.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
A mnie nieNiestety wnerwia mnie taka promocja i mam cichą nadzieje, że teledysk jednak powstanie.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Co do piosenki 'Make A Memory', nie mam osobiście specjalnych zastrzeżeń... może być, ale teledysk... i jeszzce w stylu tego do 'Thank You For Loving Me', albo 'Misunderstood' CHROń PANIE

Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na stronie www.promosquad.com prawdopodobnie znów pojawiły się kolejne nowe piosenki bon jovi, ktore są oceniane przez fanow. Jesli ktos chce je uslyszec, musi byc baaardzo wytrwały ! 
Ich tytuły: Summertime and Any Other Day
Powodzenia
Ich tytuły: Summertime and Any Other Day
Powodzenia
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
-
- It's My Life
a ja czekam z niecierpliwością na cały album i juz umieram z ciekawosci
a całkiem dobra wersja nagrania "make a memory' jest na stronie www.bonjovi.com

rock it's my live
-
- Little Bit Of Soul
Cześć ludzie. Mam pytanie i nadzieje że mi ktoś pomoże. Chodzi mi o utwór tylko nie wiem z jakiego albumu on pochodzi chyba ze Slippery when wet albo wcześniejszej.
Do tej piosenki mają nagrany teledysk i z tego co pamiętam to jest to raczej jedyny teledysk w którym nie widać członków zespołu. Na końcu facet zostaje powieszony i zostawia żonę z córką. Będę bardzo wdzięczny jakby mi ktoś przesłał tytuł. Miałem kiedyś ten videoklip na vhs z innymi teledyskami ale mi wsiąkło i teraz została tylko melodia w mojej głowie. A utwór cholernie mi się podobał.
Do tej piosenki mają nagrany teledysk i z tego co pamiętam to jest to raczej jedyny teledysk w którym nie widać członków zespołu. Na końcu facet zostaje powieszony i zostawia żonę z córką. Będę bardzo wdzięczny jakby mi ktoś przesłał tytuł. Miałem kiedyś ten videoklip na vhs z innymi teledyskami ale mi wsiąkło i teraz została tylko melodia w mojej głowie. A utwór cholernie mi się podobał.
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
no tak... a ktos kiedys wspominal, ze album ma byc wydany na wiosne.. i co?? i dupa...
czerwiec to bardziej lato niz wiosna... niestety cierpliwosc nie nalezy do moich cnót
na szczescie pierwszy singiel (mam nadzieje, ze nie ostatni) jest wybrany bardzo dobrze... to jest na razie moja naj z calej płyty (w zasadzie z tych fragmentow ktore słyszałam). żeby tylko jej nie spaprali jakims kretynskim klipem bo sie pociacham :|
czerwiec to bardziej lato niz wiosna... niestety cierpliwosc nie nalezy do moich cnót
na szczescie pierwszy singiel (mam nadzieje, ze nie ostatni) jest wybrany bardzo dobrze... to jest na razie moja naj z calej płyty (w zasadzie z tych fragmentow ktore słyszałam). żeby tylko jej nie spaprali jakims kretynskim klipem bo sie pociacham :|
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Od dzisaj wiemy juz wiecej o Lost Highways , znamy okladke oraz trackliste.
Moze zaczne od okladki , szokiem dla mnie nie jest , ale tez spodziewalem sie tego . Jak plyta nazywa sie Zagubiona droga to przeczowalem ze na okladce bedzie droga .Nic szczegolnego , napewno do najlepszych okladek BJ nie bedzie nalezec (KTF, TLFR).
Co do ilosci utworow to tez sie takiej liczby spodzewalem*(lub 12).Tak mala ilosc piosenek sprawi ze ta plyta bedzie trwala pewnie ok 42/43 min . Znajac wyczyny BJ kazda piosenka bedzie miala w okolicy 4 min moze 1 lub 2 bedzie miala okolo 4.50 .
Co do tracklisty.
(You Want To) Make A Memory
All That I Want
Any Other Day
Summertime
Don't Let Me Lose You Again
It´s All Right
Lost Highway
Reasons
Silent Days
Why?
Take Me Away
Make a memory znamy nie ma co sie rozpisywac.
Co do All that i want to jednak wychodzi na to ze jest to song BJ <cfaniak>KTO MIAL RACJE
:P Piosenka oni troche nie przypomina country , w sumie jest inna od reszty , zobaczymy jak bedzie wygladac calosc (dysponuje tylko 2.52 sek)
Any Other Day oraz Summertime znamy , bylo o nich.
Don't Let Me Lose You Again cos po nazwie sadze ze bedzie to jakas popowa piosenka .
It´s All Right - cyzby refren z WSYCGH , ale troche dluzszy? :>
Lost Highway - znamy to juz
Reasons
Silent Days
Why?
Take Me Away sadze ze te 4 piosenki beda w klimacie country.
Moze zaczne od okladki , szokiem dla mnie nie jest , ale tez spodziewalem sie tego . Jak plyta nazywa sie Zagubiona droga to przeczowalem ze na okladce bedzie droga .Nic szczegolnego , napewno do najlepszych okladek BJ nie bedzie nalezec (KTF, TLFR).
Co do ilosci utworow to tez sie takiej liczby spodzewalem*(lub 12).Tak mala ilosc piosenek sprawi ze ta plyta bedzie trwala pewnie ok 42/43 min . Znajac wyczyny BJ kazda piosenka bedzie miala w okolicy 4 min moze 1 lub 2 bedzie miala okolo 4.50 .
Co do tracklisty.
(You Want To) Make A Memory
All That I Want
Any Other Day
Summertime
Don't Let Me Lose You Again
It´s All Right
Lost Highway
Reasons
Silent Days
Why?
Take Me Away
Make a memory znamy nie ma co sie rozpisywac.
Co do All that i want to jednak wychodzi na to ze jest to song BJ <cfaniak>KTO MIAL RACJE
Any Other Day oraz Summertime znamy , bylo o nich.
Don't Let Me Lose You Again cos po nazwie sadze ze bedzie to jakas popowa piosenka .
It´s All Right - cyzby refren z WSYCGH , ale troche dluzszy? :>
Lost Highway - znamy to juz
Reasons
Silent Days
Why?
Take Me Away sadze ze te 4 piosenki beda w klimacie country.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Przypomnij mi, bo nie kojaże tej piosenki :]Co do All that i want to jednak wychodzi na to ze jest to song BJ <cfaniak>KTO MIAL RACJE Piosenka oni troche nie przypomina country , w sumie jest inna od reszty , zobaczymy jak bedzie wygladac calosc (dysponuje tylko 2.52 sek)
Dla mnie największą blamą i kretynizmem wręcz jest umieszczenie MAM - popowej ballady na pierwszym miejscu. Z resztą co ja będe gadał, jak wiekszości z was to pewnie pasuje
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A co do kladki. "Drogi" szło się spodziewać. Dla mnie jednak jest ona mało "wyszukana", albo inaczej, sprawia wrażenie niedopracowanej. Napisy walniete tak z d$#y
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..