Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
Info z Wiednia. Autriacy dostali These Days w bisach.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Czułam, że dziś będzie ten utwór.
A ja tak pragnęłam TD na polskiej ziemi, a ostatecznie na bisach i po koncercie zapomniałam o tym utworze:-) Trzeci koncert nie może być przecież jeszcze lepszy od tego, więc niech zostawią takie perełki na kolejne show w naszym kraju :-D
A ja tak pragnęłam TD na polskiej ziemi, a ostatecznie na bisach i po koncercie zapomniałam o tym utworze:-) Trzeci koncert nie może być przecież jeszcze lepszy od tego, więc niech zostawią takie perełki na kolejne show w naszym kraju :-D
Gdy zobaczyłem TD pomyślałem właśnie o tobie, po tym jak mówiłaś w sobotę, że mocno chciałaś ją usłyszeć.kikusia28 pisze:Czułam, że dziś będzie ten utwór.
Pragnę uzupełnić ten koncert życzeń o Dry CountySmolek pisze:Gdy zobaczyłem TD pomyślałem właśnie o tobie, po tym jak mówiłaś w sobotę, że mocno chciałaś ją usłyszeć.kikusia28 pisze:Czułam, że dziś będzie ten utwór.
A ja tak pragnęłam TD na polskiej ziemi, a ostatecznie na bisach i po koncercie zapomniałam o tym utworze:-) Trzeci koncert nie może być przecież jeszcze lepszy od tego, więc niech zostawią takie perełki na kolejne show w naszym kraju :-DNa trzecim koncercie w PL na pewno się już uda, do trzech razy sztuka.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hehe widzisz, a ja gdy usłyszałam w Waw pierwsze dźwięki BOR, pomyślałam: kurde Smolek się raduje :-D bo tyle razy o tym pisałeś na forum, że nawet ja z moją sklerozą zapamiętałam!
Na oficjalnym kanale Bon Jovi na YT zostało opublikowane "Always" z Wembley. To już czwarta piosenka opublikowana z tego koncertu po Wanted, Blood on Blood, i This House.. Jon musi chyba być dymny z tego koncertu.
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
Jon jak Jon, mimo autokorekty głosu i tak wypadł arcygenialnie jak na obecne możliwości.
Ale solo Phila..przykro mi Richie, od teraz gitara w Always nie należy już do Ciebie.
Ale solo Phila..przykro mi Richie, od teraz gitara w Always nie należy już do Ciebie.
It's my life!
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Nie wiem kto to i gdzie schowany był prawdziwy Jon w trakcie tego występu. W szczególności, że to jedyne Always na tej trasie
Serio, jak on to zrobił? Jak się reklamuje koncerty takimi rzeczami to nie dziwota, że nadal przychodzi na nie tyle ludzi, ale czemu nie może tak być zawsze?
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- madm
- Have A Nice Day
Nie jedyne. Always zagrane było jeszcze w Holandii.
It's my life!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Fenomenalne solo! Zbieram szczękę jak tego słuchammadm pisze:Ale solo Phila..przykro mi Richie, od teraz gitara w Always nie należy już do Ciebie.

-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Slippery When Wet
Fenomenalny występ,still rocking in the same place with the same song almost 30 years after!! <3
Drugi raz na trasie BJ zagrali I'd Die For You. Tym razem w Klagenfurcie w Austrii. Jeszcze trwa koncert, ciekawe czy znowu będzie These Days w bisach.
Ja wiem, że my wszyscy piejemy z zachwytu nad warszawskim gigiem, płaczemy z radości i wzruszenia na samo wspomnienie tamtych chwil, ja wiem, ja też, ale gdzieś w głębi serca odczuwam taki przesuper mały ułamek złości i żalu za brak „I'd Die For You”.Smolek pisze:Drugi raz na trasie BJ zagrali I'd Die For You. Tym razem w Klagenfurcie w Austrii. Jeszcze trwa koncert, ciekawe czy znowu będzie These Days w bisach.
- madm
- Have A Nice Day
Nie ma co żałować. Przymykając oko na to, że set-lista była taka, jak na 40 poprzednich koncertach tej trasy, sama w sobie była genialna, moim zdaniem o wiele lepsza niż w Gdańsku(mimo że krótsza).
Z innych ciekawostek, zagrali też Knockout. 1 raz w Europie.
Z innych ciekawostek, zagrali też Knockout. 1 raz w Europie.
It's my life!
To był ułamek sekundy. Już mi przeszłomadm pisze:Nie ma co żałować.