Pięknie wyglądają
Jestem zachwycona Doti nie wiem czemu, ale zawsze irytowało mnie, że na wielkie wyjścia nawet makijażu nie zrobi, a jak już to bardzo rzadko A ostatnio bardzo pięknie wygląda!
Stephanie też bardzo ładnie, długie włosy ponownie
Najmłodszy to do nikogo nie podobny hmmm
Ale Jon się postarzał dopiero na zdjęciu z Taylor widzę, jak bardzo Ale ten czas leci!
Wszyscy wyglądają super . Nie wiadomo tylko kto powinien być bardziej dumny, książę William, że ma zdjęcie z Jonem, czy Jon, że ma zdjęcie z księciem .
Ale wspaniały filmik! Mam uśmiech od ucha do ucha!
Zauważcie jak różną mamy tu mowę ciała. Taylor Swift od samego początku utworu kiwa się i klaszcze jak przystało na popową wokalistkę. Jon trzyma gitarę i śpiewa bo tak powinien wyglądać rockman. Za to książę William lekko daje porwać się muzyce i kiwa się na boki, ALE wciąż zachowuje swoje dostojne i eleganckie gesty, przez całą piosenkę! Świetnie się to ogląda - trzech ludzi z zupełnie innych światów staje ramię w ramię. Cudne Dawno żaden filmik nie dał mi takiej radochy!
Jeszcze jedno zdjęcie z wczoraj. Dwóch moich idoli na jednym zdjęciu
Doti wierna jest swojemu stylowi od lat i choć nie zawsze wygląda korzystnie to zaletą jest to iż nie zmienia się na siłę ani wbrew sobie.... dziś jednak wygląda przepięknie :)Wszyscy fajnie prezentują ...choć na pierwszy rzut oka trudno oderwać wzroku od Jacoba ten to odziedziczył geny
Jacob ma krótkie włosy, niestety. W tych dłuższych, jak na premierze New Year's Eve był jeszcze bardziej do ojca podobny.
Dota rzeczywiście wygląda bardzo korzystnie
Za to jak się patrzy na twarz Taylor na zdjęciach, to jest jakaś taka... jak figura woskowa. I w ogóle troszkę za bardzo się bujała na Livinie. Tak jakoś mi tam nie pasowała
no to mamy nowy zespół: " Książę Cambridge William dał się porwać muzyce i wystąpił na jeden scenie z zespołem Jon Bon Jovi i Taylor Swift. Trio zaśpiewało hit "Living on a prayer""
TVN.. Norma. Jak zwykle przekręcają nazwę zespołu. Wielokrotnie się już to zdarzało. Więc temu się nie dziwię..
Może Janek przyjedzie do Polski i zaśpiewa wraz z premierem lub prezydentem(i ich żonami ewentualnie), ministrami, opozycją etc lekko zmodyfikowaną wersję BWC czyli Because We Can't. Piękny obrazek będzie... Bo w sumie co mnie obchodzi jakiś książę...
Nasza rodzinka robi wrażenie. Dot wygląda ślicznie, córce trochę się przytyło i ciekawe czemu pokazuje ciągle jedno ramię... a Jacob - skóra zdjęta z ojca. Pomyśleć, że jeszcze parę dni temu tam byłam
A co do występu, to ta amerykanka trochę tam nie pasuje. Trochę więcej dobrych manier przy księciu
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Rodzinka prezentuje się pięknie, ale nie lubię Jaśka w garniturach z krawatem, bo strasznie go postarzają
Wiadomo musiał wyglądać elegancko i wytwornie na takiej gali. Jednak w ciuchach koncertowych, skórach itd. wygląda o niebo lepiej i o wiele młodziej. Żonka wygląda przepięknie mimo wciąż tego samego stylu, córka też wystrojona i wypacykowana wygląda super. Synkowie z tymi muchami pod szyją wyglądają bardzo elegancko, ale śmiesznie. No Jacob to cały tata, nie chcę myśleć co będzie za parę lat.
Faktycznie wszystkie media zachwycają się występem Wiliama. Ale bardzo fajnie to wszystko wyszło. Brawo!
Wszyscy super wygladają, występ też świetny, księcia Williama bardzo lubię więc jego występ z Jonem bardzo mi się podobał, aczkolwiek Taylor Swift chyba nie do końca wie jak powinno się zachowywać w Pałacu i przy przyszłym Królu
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Kama97 pisze:Wszyscy super wygladają, występ też świetny, księcia Williama bardzo lubię więc jego występ z Jonem bardzo mi się podobał, aczkolwiek Taylor Swift chyba nie do końca wie jak powinno się zachowywać w Pałacu i przy przyszłym Królu
A mi się wydaje, że to trochę szukanie dziury w całym.. Dobrze się czuła, dodała nieco luzu całemu występowi. Gdyby Jon nie trzymał w rękach gitary to pewnie też żwawiej by się poruszał. Nie przesadzajmy, to nie była impreza w domu spokojnej starości Taylor Swift nie zrobiła nic nieodpowiedniego, w moim odczuciu.