Tomker pisze:
głosy poszły na:
1. ...
2. Thorn
3. Working Man (z sentymentu do świetnych wykonań wersji koncertowych)
blisko podium:
4. (..)
Plus "Live Before You Die" - w sumie nie wiem za co bo to kawałek jakich wiele ale... dziwnym trafem bardzo go lubię. Może za "echa" "Always"? Może za swoisty sentymentalizm, a może za Jonową wstawkę po refrenie? W każdym razie jestem na tak.
1. Bullet - po latach, ten napędzony marakasami utwór broni się znacznie lepiej, niż cała plejada singli z tego albumu (z bezpłciowym "Born to Follow" na czele, które ratuje chyba tylko solówka, której de facto pierwotnie miało nie być).
2. Love's the Only Rule - w tym utworze słychać pełnoprawny band, najlepsza praca Tico Torresa od czasów "Next 100 Years"
3. Learn to Love - instrumentalnie utwór jest bardzo ubogi, wręcz niedopracowany, lecz sam refren to przeszywający wokalny majstersztyk Jona Bon Jovi (polecam szczególnie w formacie SHMCD, aby wyłapać te kluczowe detale), ciarki
1. We weren't born to follow
2. Superman z sentymentu.
3. Robiłam wyliczanke padało na Brokenpromiseland niech ma
Miałam problem z wyborem 3 najlepszych, nie mój album, nie moja bajka, nie. Słuchałam wiele razy a 70 % utworów do dziś nie pamiętam jak brzmią. Produkcja lepsza niż w WAN, ale jak dla mnie dyskoteka jest tutaj dużo większa i to nie wiejska, a techno!
1. Happy Now! świetna piosenka! podnosi na duchu! wspaniały tekst! czekam aż usłyszę na żywo!
2. Fast Cars piosenka o tym jak to ludzie nei mają czasu i gnają do przodu jak samochody
3. Work for the Working Man
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
trochę przesadzasz ja jestem zdania że na każdą płytę przychodzi odpowiednia pora :p w sumie sam kiedyś nie przepadałem za The Circle a dziś jest moją ulubioną. w sumie dziwi mnie trochę ten wynik myślałem że wygrwa We weren't born to ffollow a tu niespodzianka xd bo Brokenpromiseland
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes