NAJSŁODSZA I NAJMNIEJ SŁODKA PŁYTA AMERYKANÓW Z NEW JERSEY
Moderator: Mod's Team
NAJSŁODSZA I NAJMNIEJ SŁODKA PŁYTA AMERYKANÓW Z NEW JERSEY
Do założenia tematu skłonil mnie ostatni wątek w topicu "Oceny Lost Highway"
Moim zdaniem John Bongiovi i spółka nigdy nie nagrali płyty pozbawionej choćby odrobiny wazeliny i lukru, płyty bez choćby kszty słodyczy. Jakie są wasze opinie?
Moim zdaniem John Bongiovi i spółka nigdy nie nagrali płyty pozbawionej choćby odrobiny wazeliny i lukru, płyty bez choćby kszty słodyczy. Jakie są wasze opinie?
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Moim zdaniem nagrali, tyle że bez udziału Jona, a tytuł jej to Stranger In This Town. Oczywiście na siłę, znajdziemy i w niej jakieś słodkie akcenty, ale moim zdaniem ta produkcja odstaje od reszty pod tym względem.
Jeżeli chodzi o działalność Jona, to chyba album Blaze of Glory będzie najlepszym przykładem, ale ogólnie rzecz biorąc masz rację. W każdym albumie są jakieś przesłodkie ballady.. tak było zawsze i będzie. Taka jest natura naszych kompozytorów, a zwłaszcza Jona. Od zawsze odnosiło to sukces, więc nie spodziewałbym się zmian w tej kwestii.
Jeżeli chodzi o działalność Jona, to chyba album Blaze of Glory będzie najlepszym przykładem, ale ogólnie rzecz biorąc masz rację. W każdym albumie są jakieś przesłodkie ballady.. tak było zawsze i będzie. Taka jest natura naszych kompozytorów, a zwłaszcza Jona. Od zawsze odnosiło to sukces, więc nie spodziewałbym się zmian w tej kwestii.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Najsłodsza? Hmm...trudno powiedzieć, ale ja bym powiedziała, że Bounce. Jako pierwsza przychodzi mi na myśl. Co prawda ma ona mocne kawałki, ale kojarzę ją głównie z piosenką All About Lovin' You - sama nie wiem dlaczego. Być może z tego powodu, że była ona singlem. Do tego Open All Night i już mamy słodkość jak trzeba 

A nikt nie zabrania zakładać tematu o kobietach czy innych tego typu zjawiskach, oczywiście w dziale Hyde Parkprezes1 pisze:Cholera, zobaczyłem początek tematu i już myślałem że to Damned założył temat o kobietach...
Najsłodsza zdecydowanie What About Now, bo to płyta najbardziej popowa ze wszystkich, a dla mnie pop to po prostu słodycz. O Bounce i Lost Highway ciężej mi się wypowiedzieć, bo połowy piosenek nie słyszałem od wieków i nie wiem czy chcę sobie przypomnieć jak brzmią
Natomiast najmniej słodką trudno wybrać, bo faktycznie na każdej coś jest. Od She Don't Know Me, przez Without Love i In These Arms, po Kapitana Crasha i Because We Can. Chyba jednak postawię na These Days, gdzie nutkę słodyczy można odczuć przede wszystkim w If That's What It Takes.
Natomiast najmniej słodką trudno wybrać, bo faktycznie na każdej coś jest. Od She Don't Know Me, przez Without Love i In These Arms, po Kapitana Crasha i Because We Can. Chyba jednak postawię na These Days, gdzie nutkę słodyczy można odczuć przede wszystkim w If That's What It Takes.
- Cleevleen
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Co do najsłodszej, u mnie sprawa przedstawia się podobnie jak u EVENo. Z racji rzadkiego słuchania 2 przedostatnich albumów tu postawię na WAN.
Najmniej słodka? Oczywiście, że na każdej było coś słodkiego, Jon w końcu nie pozwoliłby na brak choś jednej ballady i odrobiny lukru
Wydaje mi się, że najmniej w Slippery i These Days. W ich przypadku słodycz stanowi pewnego rodzaju mniejszość, a na reszcie zwykle moim zdaniem kołysze się w okolicach 50% zawartości.
Najmniej słodka? Oczywiście, że na każdej było coś słodkiego, Jon w końcu nie pozwoliłby na brak choś jednej ballady i odrobiny lukru
19.06.2012 - Gdańsk, PL
http://www.lastfm.pl/user/Cleevleen
http://it-doesnt-make-a-difference.tumblr.com/
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt: