Moderator: Mod's Team
zgadza sięAgata BJ pisze:Wyczuwam sporą ilość drona![]()
Agata BJ pisze:Nowy teledysk jak dla mnie świetny!
Bardzo nowoczesny klimat i realizacja. Wyczuwam sporą ilość dronaFajna kolorystyka, przejścia i kadry. Z punktu widzenia fotografa i wzrokowca to jestem absolutnie na tak! Przyznam nawet, że video sprawiło, że coraz bardziej podoba mi się sam utwór. Na początku podeszłam do niego z dużym dystansem, ale z każdym obejrzeniem coraz mocniej się do niego przekonuję. Oczywiście nie można tu nie zauważyć podobieństw do znanych nam już piosenek z poprzednich krążków. Ale chyba nikt nie spodziewał się tu nie wiadomo jakiej nowej jakości czy wielkiego odskoku od dotychczasowych nagrań. Dlatego też nie uznaję tego za minus, a za totalnie przewidywalny fakt.
Generalnie jest bardzo na plus. Z niecierpliwością czekam na cały album, a wychodzi na to, że to już niebawem!
Bobby wymyśla riffy, które Shanks będzie w stanie odegrać w studiu i które będą pasować do ruchów Philla na teledyskachimp pisze: ps.2 Gdzie jest Bobby?!
imp pisze:Mam bardzo podobne odczucia. Kawałek przewidywalny, ale mogło być znacznie gorzej. A jest tak, że mając całość (tekst, wykonanie, wideo) ... znów zaczynam się nakręcać na kolejny krążek![]()
Dla mnie: na plus!
ps. To pierwsze ujęcie Jona w samochodzie, kadr kiedy patrzy w bok >>> natychmiast zobaczyłam Destination Anywhere.
ps.2 Gdzie jest Bobby?!
Nelson ?Tomker pisze:Matt brał udział w produkcji??