Co do kupna płyty, to bez dłuższego namysłu, biorę wersję podstawową, bez bonusów..

Moderator: Mod's Team
Pełna zgoda co do Running habitsów. Ale rezygnujesz z Two hands?Damned pisze:Obecność bonus tracków w postaci Not Running i Old Habits to na prawdę pomyłka. Nijak mają się one do dwunastu albumowych utworów.
Co do kupna płyty, to bez dłuższego namysłu, biorę wersję podstawową, bez bonusów..
Obrazek
szybszy gdy biegnę na autobus = lepszyTheRock pisze:ktoś tam pisał, że tamci mają szybszy i w ogóle, ale mało ważne...Tomker pisze:A czy ktoś mówi, że popsuli? Dla mnie BJ to też lepsza dyskoteka niż MB20![]()
Niestety, cudow nie ma xD Ja po prostu zlikwidowalem kawalki, ktorych nie umialem sluchac a teraz ocenilem te, co zostaly xDTomker pisze:ZB - jak to jest słyszeć coś innego wraz z kolejnymi przesłuchiwaniami, trzeba się napalić czegoś mocnego? Co polecasz, żebym np. za 3-im słuchaniem Pictures of you dał 10?
No to jest metodaZB pisze:Niestety, cudow nie ma xD Ja po prostu zlikwidowalem kawalki, ktorych nie umialem sluchac a teraz ocenilem te, co zostaly xDTomker pisze:ZB - jak to jest słyszeć coś innego wraz z kolejnymi przesłuchiwaniami, trzeba się napalić czegoś mocnego? Co polecasz, żebym np. za 3-im słuchaniem Pictures of you dał 10?