Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
- DiamentowaDusza
- It's My Life
"This Is Love This Is Life" najbardziej mi się spodobała z tych nowych utworów.
Widzę że Jasiek nie zrezygnował z "Ooo".
Solówka bardzo na tak.
Co do "No Apologies " miła,skoczna dla ucha,taka mała odskocznia przy tych cholernych pogodach.
Może jakąś furorę w radiu typu Radio Zet,Rmf fm zrobi.
Przywykłam już do takiego grania Bon Jovi i nie sądze by powrócili do grania "ostrzejszych " kawałków sprzed Crusha.
Solówka bardzo na tak.
Co do "No Apologies " miła,skoczna dla ucha,taka mała odskocznia przy tych cholernych pogodach.
Przywykłam już do takiego grania Bon Jovi i nie sądze by powrócili do grania "ostrzejszych " kawałków sprzed Crusha.
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Własnie wysłuchałem The More Things Change.
Po pierwszym przesłuchaniu miałem mieszane uczucia.
....Cholera już to słyszałem...
!
Zacząłem sobie na szybko przesłuchiwać stare dokonania BJ....
I załapałem.....
Moim zdaniem jest to w jakimś sensie zlepek różnych kawałków, melodie, poszczególne frazy, zwrotka, refren... już to kiedyś było.
Wydaje mi się że to celowe posunięcie i na tym polega cała zabawą tą piosenką....
Mnie to intryguje.....
Nie będę się wypowiadał na temat aranżu. elektronika wpleciona w rockowy kawałek, loopy, mnie się podobają i to kwestia gustu.....
W The More Things Change nie ma tego akurat za dużo....
Po pierwszym przesłuchaniu miałem mieszane uczucia.
....Cholera już to słyszałem...

Zacząłem sobie na szybko przesłuchiwać stare dokonania BJ....
I załapałem.....
Moim zdaniem jest to w jakimś sensie zlepek różnych kawałków, melodie, poszczególne frazy, zwrotka, refren... już to kiedyś było.
Wydaje mi się że to celowe posunięcie i na tym polega cała zabawą tą piosenką....
Mnie to intryguje.....
Nie będę się wypowiadał na temat aranżu. elektronika wpleciona w rockowy kawałek, loopy, mnie się podobają i to kwestia gustu.....
W The More Things Change nie ma tego akurat za dużo....
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
"The more things changes"... Nigdy nie sadzilem, ze jakikolwiek utwor BJ tak mi sie nie spodoba! Boze! To juz setki ich dem sa o niebo lepsze, niz ten kawalek... W zasadzie to powinno byc tylko demo.. albo jakis b-side... nie piosenka na GH... Nie...
I pisze to z ciezkim sercem... Szkoda... "This Is Love This Is Life"... Jak pisalem poprzednio- wtorny i troche nijaki numer. Przelecial...
No to juz wszystko wiadomo
A "GH" i tak kupie...
Fanem pozostalem i pozostane zawsze! Ale rozczarowanie jest potworne!
Pozostalo "No Apologies"- sam jestem w szoku ze to moj faworyt...! I ze chwycil mnie ten song dosc mocno...!
I pisze to z ciezkim sercem... Szkoda... "This Is Love This Is Life"... Jak pisalem poprzednio- wtorny i troche nijaki numer. Przelecial...
No to juz wszystko wiadomo
Pozostalo "No Apologies"- sam jestem w szoku ze to moj faworyt...! I ze chwycil mnie ten song dosc mocno...!
- Alicia 478
- It's My Life
Występ z wczorajszego X-factor w UK.
http://www.youtube.com/watch?v=o1dWlMjt9aU
Widac zmeczenie o ktorym mowil tez Jon w wywiadzie w Brazylii, oczywiscie wystep półplayback jak zwykle w programach TV.
Zastanawiam się czy zamierzaja wlasnie Livin' promowac nowe wydawnictwo bo sadzilem ze zagraja What do you got?. W niedziele MTV EMA i zobaczymy co zagrają. Mam nadzieje ze pokaża sie z dobrej strony, lepiej niz dzis.
http://www.youtube.com/watch?v=o1dWlMjt9aU
Widac zmeczenie o ktorym mowil tez Jon w wywiadzie w Brazylii, oczywiscie wystep półplayback jak zwykle w programach TV.
Zastanawiam się czy zamierzaja wlasnie Livin' promowac nowe wydawnictwo bo sadzilem ze zagraja What do you got?. W niedziele MTV EMA i zobaczymy co zagrają. Mam nadzieje ze pokaża sie z dobrej strony, lepiej niz dzis.
Bon Jovi nigdy (poza Hey,God , If I Was Your Mother)mocno ani ostro nie grali.Raczej tanecznie...[/b]DiamentowaDusza pisze:"This Is Love This Is Life" najbardziej mi się spodobała z tych nowych utworów.
Solówka bardzo na tak.
Bounce jako płyta miała takie 3-4 kawałki, wiadomo o jakich mowaSam Bora pisze:Bon Jovi nigdy (poza Hey,God , If I Was Your Mother)mocno ani ostro nie grali.Raczej tanecznie...[/b]DiamentowaDusza pisze:"This Is Love This Is Life" najbardziej mi się spodobała z tych nowych utworów.
Solówka bardzo na tak.
Dlatego wolałbym BJ z czasów Bounce'a a nie HAND czy jak teraz.
ale shit.... gimnazjalista robił im tą grafikę?...bez obrazy dla gimnazjalistów, wielu z nich by to lepiej zrobiło pewnie. Ponad to, tam w jednym' pokoju' bardzo bogato urządzonym zresztą w ramce za ryśkiem jest okładka Bounce, z którego, z tego co pamiętam, nie ma żadnego utworu na GH. Nie obwiniam zespołu, raczej mają niewiele do gadania, zwłaszcza, że Jonowi się niewiele chce już i jest przemęczony, a GH jest tylko zobowiązaniem w zamian za pozwolenie na wydanie Lost Highway parę lat temu, o czym w tym artykule poniżej, parę ciekawych rzeczy w nim jest.Reklamówka GREATEST HITS!
http://www.youtube.com/watch?v=eGef8Z_Jws8
http://www.guardian.co.uk/theobserver/2 ... a-politics