Sam tekst drugiej zwrotki jest jednym z lepszych jakie ostatnio BJ napisali. Fajnie wkomponowały się tu słowa revolution i retribution.
Już oczami wyobraźni widze tą piosenke live na stadionie i zapowiada się bardzo dobrze o ile chłopaki włożą w to odpowiednią ilość energii
Dand pisze:
Już oczami wyobraźni widze tą piosenke live na stadionie i zapowiada się bardzo dobrze o ile chłopaki włożą w to odpowiednią ilość energii
A ja właśnie obawiam się, że live może być krucho... nawalone elektroniki, loopów i innych efektów od groma, tym bardziej, że nawet takie born to follow czy superman wypadają blado live. No chyba, że tak jak na LH Tour towarzyszyła im Lorenza Ponce tak teraz zaproszą Chemical Brothers... no ewentualnie Hugh może wejść za konsolę
No jeszcze wczoraj sam pisałem, że bez elektroniki byłaby zajebista rockowa piosenka, ale teraz mam obawy, czy przypadkiem bez tego całego stuffu piosenka nie utraci powera... no nic pozostaje czekać na najbliższe koncerty, zapewne zaczną to grać skoro ma to być singiel.
Dand pisze:No chyba ,że David jakiś podkładzik walnie.
W sumie spekulowaliśmy (w żartach, czy nie w żartach) na temat duetu Bon Jovi i Justin Bieber, więc Bon Jovi i David Guetta nie byłoby mocnym zaskoczeniem w takiej sytuacji.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Nudna sobota, postanowiłem zrobić coś dobrego dla zespołu (żeby nie było, że tylko marudzę) i w ramach czynu społecznego zaprojektowałem okładkę na nowy singiel
Dand pisze:No chyba ,że David jakiś podkładzik walnie.
W sumie spekulowaliśmy (w żartach, czy nie w żartach) na temat duetu Bon Jovi i Justin Bieber, więc Bon Jovi i David Guetta nie byłoby mocnym zaskoczeniem w takiej sytuacji.
EVENo, coś w tym jest. Przepowiadam im świetlaną przyszłość. David z Jonem są nawet w podobnym wieku, jeżeli to w ogóle ma jakiekolwiek znaczenie.
Ale raczej proponuję zakończyć rozmowę nie na temat, ewentualnie rozpocząć nowy temat "BJ ft. David Guetta"
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
No Apologies i This Is Love This Is Life są moimi typami. Rock jest pojęciem ogólnym i jak najbardziej są to rock'owe utwóry. Można się sprzeczać na odmianami. A odmian będzie tyle ile słuchaczy. Czekam na CD aż pojawi się w sklepie.
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.