Ciągle tylko marudzisz i marudzisz, czasami naprawdę zastanawiam się co Ty tu Zocha robiszjovizna pisze:Ręce opadły mi już zupełnie. Właśnie w tej chwili umarła moja nadzieja. Pozdrawiam tych, którzy w nowych utworach potrafią dostrzec jeszcze coś dobrego i świeżego.
Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Scrooge pisze:Ciągle tylko marudzisz i marudzisz, czasami naprawdę zastanawiam się co Ty tu Zocha robiszjovizna pisze:Ręce opadły mi już zupełnie. Właśnie w tej chwili umarła moja nadzieja. Pozdrawiam tych, którzy w nowych utworach potrafią dostrzec jeszcze coś dobrego i świeżego.![]()
![]()
Misiek, straszna nuda dopadła mnie w robocie
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
W Chorzowie jest plac budowy - przenieśli koncert na nieodległy stadion GKS Katowice 
I naprawdę Pani marudzi, Zofio Joviznowna
TIL, TIL (zajebisty skrót ^^) nie jest złe, tekst jest chwytliwy, zwrotki mogą być całkiem dobre, Sambo na pewno powali wszystkich solówką, a w końcowej części piosenki Jon będzie przeciągał głoski niczym na SWW 
I naprawdę Pani marudzi, Zofio Joviznowna
Ostatnio zmieniony 15 października 2010, o 10:47 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
jovi pisze:Dziękuję za pozdrowienia oraz Pani Moderator powinna wiedzieć co to offtopicRęce opadły mi już zupełnie. Właśnie w tej chwili umarła moja nadzieja. Pozdrawiam tych, którzy w nowych utworach potrafią dostrzec jeszcze coś dobrego i świeżego.
Na pocieszenie Pippo obstawił mnie w jakże ciekawym i rozwijającym dziale "Gry i zabawy"
BON JOVI SIę SKOńCZY?O! BUM! BUM! BUM!
Jednego fana mniej to zawsze wiecej miejsca w pierwszym rzędziejovizna pisze:jovi pisze:Dziękuję za pozdrowienia oraz Pani Moderator powinna wiedzieć co to offtopicRęce opadły mi już zupełnie. Właśnie w tej chwili umarła moja nadzieja. Pozdrawiam tych, którzy w nowych utworach potrafią dostrzec jeszcze coś dobrego i świeżego.Nie jestem panią moderator
spadłam z piedestału rok temu.
Na pocieszenie Pippo obstawił mnie w jakże ciekawym i rozwijającym dziale "Gry i zabawy"łajdak.
BON JOVI SIę SKOńCZY?O! BUM! BUM! BUM!
C'mon