nowe wersje 10 albumów
Moderator: Mod's Team
nowe wersje 10 albumów
ja też nie mam zamiaru tego kupować i dorabiać ich.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
nowe wersje 10 albumów
właśnie dorwałem nową SWW remaster. Dosłownie 0 różnicy, każda piosenka brzmi tak samo jak płycie wydanej w 1997, czy tam 98. przesłuchałem tylko 3 pierwsze piosenki, skoro nie usłyszałem żadnej różnicy więc w pozostałych pewnie też nie usłyszę. ?eby nie było, głośniki mam dobre ;p
jeszcze kilka słów o wersjach live, miały być to piosenki z tras w danym okresie wydania płyt, a tak nie jest, LOAP jest, sądząc po nochowym głosie Jona, z 2007-2010. żal..
to samo jest z New Jersey. żadnej różnicy. z tym ze tu 2 live wersje są z trasy NJ.
w Born na końcu jest harmonijka, a BOB trwa 12 min, ztym ze wydaje się byc wkilku miejscach przycięte.
jeszcze kilka słów o wersjach live, miały być to piosenki z tras w danym okresie wydania płyt, a tak nie jest, LOAP jest, sądząc po nochowym głosie Jona, z 2007-2010. żal..
to samo jest z New Jersey. żadnej różnicy. z tym ze tu 2 live wersje są z trasy NJ.
w Born na końcu jest harmonijka, a BOB trwa 12 min, ztym ze wydaje się byc wkilku miejscach przycięte.
-
- Have A Nice Day
Nie słyszysz różnicy? lol... dorwałem nj i sww w vbr i różnica jest kolosalna nawet w głupim mp3... szkoda w ogóle to porównywać... boję się tego słuchać z normalnego cd jeżeli w głupim vbr jest tak dobre, polecam wszystkim to wydawnictwo, chyba jednak naprawdę warto.teken020 pisze:właśnie dorwałem nową SWW remaster. Dosłownie 0 różnicy, każda piosenka brzmi tak samo jak płycie wydanej w 1997, czy tam 98. przesłuchałem tylko 3 pierwsze piosenki, skoro nie usłyszałem żadnej różnicy więc w pozostałych pewnie też nie usłyszę. ?eby nie było, głośniki mam dobre ;p
[ Dodano: 2010-05-13, 22:07 ]
aha teken.. pisze, że to 320, ale to gówno prawda bo to vbr.
[ Dodano: 2010-05-13, 22:27 ]
chłopie, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, na stronie bj.com do wysłuchania jest wywiad z Obiem przeprowadzony przez jakąś stację radiową i mówi on tam, że piosenki live są w miarę możliwości z danych tras promujących płyty, ewentualnie max +2 lata od trasy tak jest między innymi w przypadku wykonania live z sound checku Only Lonely, zamiast z trasy promującej krążek 7800 to jest z trasy slippery. Co do głośników... jak się nie ma słuchu to najlepszy sprzęt może nie pomóc
[ Dodano: 2010-05-13, 22:28 ]
a wykonanie blood live, genialne, chciałbym aby tak nadal grali.
nowe wersje 10 albumów
chyba nie chcesz mi wmówić że wersja live LOAP jest z trasy SWW..chłopie, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, na stronie bj.com do wysłuchania jest wywiad z Obiem przeprowadzony przez jakąś stację radiową i mówi on tam, że piosenki live są w miarę możliwości z danych tras promujących płyty, ewentualnie max +2 lata od trasy tak jest między innymi w przypadku wykonania live z sound checku Only Lonely, zamiast z trasy promującej krążek 7800 to jest z trasy slippery. Co do głośników... jak się nie ma słuchu to najlepszy sprzęt może nie pomóc.