When we were beautiful
Moderator: Mod's Team
When we were beautiful
na pewno ktoś wrzuci na torrenty więc spokojnie sobie ściągniesz 
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Na trailerze MSG DVD widać, że koncert jest chyba jednocześnie pakowany z dokumentem WWWB. Też to zauważyliście? Może jednak jest szansa żeby to się razem ukazało, w ramach jednego wydawnictwa? Gdyby tak było tzn., że można by nabyć The Circle + WWWB lub WWWB + MSG DVD.
Ciekawe czy tak to będzie wyglądać.
Ciekawe czy tak to będzie wyglądać.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
When we were beautiful
cena też mała by nie była. Zresztą ostatni album BJ jaki kupiłem to TLFR i jakoś nie śpieszy mi się z kupowaniem a ceny spadają
, Kusi mnie wersja BluRay tylko z odpaleniem płytki będą kłopot ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
It's not where we're coming from
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Słyszałem, że w Austrii jest planowane wyświetlanie dokumentu w kinach. Fajnie by było, gdyby Polska też poszła tym tropem. Chociaż osobiście wolałbym obejrzec na dużym ekranie Live at Madison Square Garden. No co? Pomarzyć nie można?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
ja to w ogóle cały czas myślalam, że to ma być właśnie w taki sposób rozpowszechnianeFrankie pisze:Słyszałem, że w Austrii jest planowane wyświetlanie dokumentu w kinach. Fajnie by było, gdyby Polska też poszła tym tropem. Chociaż osobiście wolałbym obejrzec na dużym ekranie Live at Madison Square Garden. No co? Pomarzyć nie można?

a tu taka decyzja, że do telewizji, iiitam...

rewelka to zdjęcie Sambory!