![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Teraz każda gwiazda,gwiazdka i artysta ma takie foty,od których aż zajeżdza fotoszopem,makijażem i błyskotkami.Kwestia przyzwyczajenia się.
Jeśli zespołowi to odpowiada to ok.
Dla Nas ważniejsze są ich dokonania a nie jaką odpicowali sesje.
Moderator: Mod's Team
Uważam, że obróbka, o której piszesz, nie jest wcale przesadzona. Może jedynie w zdjęciu opatrzonym numerem 3, które wykonane jest w studio. Tam widać ewidentnie ingerencję jakiegoś programu graficznego. Na reszcie fotografii nie dostrzegam tak strasznie powalających upiększeń czy udoskonaleń. To są naprawdę zwykłe fotografie zespołu.DiamentowaDusza pisze:Teraz każda gwiazda,gwiazdka i artysta ma takie foty,od których aż zajeżdza fotoszopemi
bardzo lubie jak na jakis temat wypowiadaja sie ludzie, ktorzy nie maja pojecia o nim. Watpisz czy uzywano PSa...bardzo ciekawe. Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski? Pozatym jaki inny program jest bardziej, jak Ty to mowisz "profesjonalny" do obrobki zdjec niz PS ?Mrówka pisze:...chociaż wątpię, czy do obróbki tych zdjęć używano akurat photoshopa, to chyba musiał być jakiś bardziej profesjonalny program...
Akurat twoja krytyka w ogóle mnie nie dotyka.A wypowiadać się mogę,nie musze wszystkiego 100% wiedzieć bo nie jestem mega znawczynią czy też fanatyczką Bon Jovi.Scrooge pisze:Diamentowa, jak zwykle pleciesz głupoty... wiem, że chcesz błysnąć ciętą ripostą, ale lepiej nie komentuj moich wypowiedzi bo znowu będziesz miała pretensja, że musiałem Cię wyśmiać