Greatest Hits

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Sesja zdjęciowa do albumu standard :)

[ Dodano: 2010-09-30, 13:29 ]
Ale Rysiek w tym szaliczku hmm.... jakby był ciut innej orientacji hehe :) Pierwsza sesja, na której bardziej odpicowany od Jona się wydaje :)
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

:o jeśli jakas inna strona polska ma cos Bon Jovi czego my jeszcze nie mamy to chyba jest cos na rzeczy :P poza tym ostatnio czesto interia o nich pisze ;)
bartekbb23

:o jeśli jakas inna strona polska ma cos Bon Jovi czego my jeszcze nie mamy to chyba jest cos na rzeczy :P poza tym ostatnio czesto interia o nich pisze ;)
pepe, w mikołaja nadal chyba też wierzysz? :)

a interia zawsze coś o nich naskrobie, to premiera Make a memory była u nich nawet na głównej reklamowana itp itd, nie szukałbym w tym niczego więcej niż jest napisane. Po prostu mają przyzwoity dział muzyczny, który wstawia newsy. A foty dostali pewno od universalu :)
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Czy to " :P " jak rowniez to " ;) " nie podpowiedzialo Ci przypadkiem, że nalezy traktowac moja wypowiedz z przymruzeniem oka? :whoeva:
bartekbb23

PePe pisze:Czy to " :P " jak rowniez to " ;) " nie podpowiedzialo Ci przypadkiem, że nalezy traktowac moja wypowiedz z przymruzeniem oka? :whoeva:
-.-'

nie, nie powiedziało mi, nie wiem co masz na myśli w tej swojej główce używając danych emotek :)
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Oj chlopcze, od pewnego czasu widze, ze na sile sie czepiasz wszystkiego co napisze na forum i na serio nie wiem jaki sie stworzyl problem w tym Twoim cebaniku...
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Sesja jak sesja fajna choć nieżle fotoszopem zajechali :whoeva:
Nie widać w ogóle że latka im lecą,wyglądają jakby każdy z nich miał lat ok 40 :P
bartekbb23

PePe pisze:Oj chlopcze, od pewnego czasu widze, ze na sile sie czepiasz wszystkiego co napisze na forum i na serio nie wiem jaki sie stworzyl problem w tym Twoim cebaniku...
Piszesz ostatnimi czasy jak jakieś dziecko neo, a Twoje zachowanie stało się dziwne i irytujące, bawisz się w wyrocznię. Ja się czepiam Ciebie, ale to czego Ty się czepiasz stało się niedorzeczne. :) Cóż, proszę najlepiej ignorować chłopca i nie przejmować się jego cebanikiem proszę Pana :)
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Wow miałem już swój "temat", a teraz ktoś poświęcił mi sygnaturkę... i jak tu ma sodówka do głowy nie uderzać :D
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Może zamiast robienia sobie fotek, panowie zajęli by się tworzeniem naprawdę dobrej muzyki...
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Daroo pisze:Może zamiast robienia sobie fotek, panowie zajęli by się tworzeniem naprawdę dobrej muzyki...
Sporą grupkę fanów Bon Jovi bardziej jarają i interesują takie sweet sesje niż muzyka, także wiesz ;) jak to mówią business is business ;]
KondZik

Post autor: KondZik »

Na prawde wierzysz ze nadal maja fanów wśrod nastolatek które bacznie przyglądają sie kolejnym fryzurom Jona itp. ? :P Sądze ze bylo to jeszcze moze za czasow Crusha i Bounce'a a teraz to wątpie. No ale to moje zdanie ;]
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No, a mi się wydaje, że te 40-50 letnie mamuśki (zobacz np. 1 rząd fanek na nagraniu WDYG? dla radia iheart) to raczej przychodzą tam dla pięknego Jona niż dla wybitnej muzyki - a obecnie to główna grupa fanów BJ... tak jak pisał Jarek muzyka jest przyjemna i styka ;) To, że nastolatki z lat 80 i 90 są teraz tzw. gospodyniami domowymi nie oznacza, że nie trzeba się dla nich stroić :D wręcz przeciwnie...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Hmm...nie jestem raczej fanką, którą "bardziej jarają i interesują takie sweet sesje niż muzyka", ale osobiście uważam, że zdjęcia są udane. Powiem więcej, BARDZO interesują mnie fotografie, które zespół wypuszcza wraz z nowymi płytami. I nie uważam by było to coś złego.
A tak btw, akurat te zdjęcia ze stylu "sweet", jak to nazwałeś Scrooge, nie mają nic :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata BJ pisze:Hmm...nie jestem raczej fanką, którą "bardziej jarają i interesują takie sweet sesje niż muzyka", ale osobiście uważam, że zdjęcia są udane. Powiem więcej, BARDZO interesują mnie fotografie, które zespół wypuszcza wraz z nowymi płytami. I nie uważam by było to coś złego.
A tak btw, akurat te zdjęcia ze stylu "sweet", jak to nazwałeś Scrooge, nie mają nic :P
Sesja udana i profesjonalna, ale chłopacy tak odpicowani, że Jonas Brothers by się nie powstydzili... Uważam po prostu, że mogliby mieć bardziej klimatyczne sesje, godne zespołu, który chociaż z założenia jest rockowy. Moim zdaniem przesadzają, te pasemka u Richiego :| takie przesadnie upiększane sesje i wizerunek pięknisi bardziej im chyba szkodzi niż pomaga, od razu przypomina mi się cytat z Rzeczpospolitej, z tego dużego artykułu z okazji premiery The Circle "wyglądałby jak rockman z krwi i kości, gdyby nie makijaż i błyskotki"...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”