Oceny - What About Now?
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
KM pisze:W sumie Matchbox swoją ostatnią płytką "North" w 2012 znokautował mnie podobnie jak WAN - pierwsze było niedowierzanie - skąd takie disco-dance? co ja mam z tym zrobić? itp. Tam pierwszym singlem było "she's so mean" (WTF?), a potem przyszło BJ ze swoim BWC...
To ładnie Cię Twoje 2 ulubione zespoły zrobiły w przeciągu roku...KM pisze:trochę dziwna sytuacja jak jeden mój ulubiony zespół plagiatuje drugi ulubiony zespół
Jon nie dość że nie ma pomysłu na płyte to jeszcze robi to w 30lecie zespołu.
Zabiera zgraje na trase i grają. Co gorsza stoi przy tym mikrofonie jak przywiązany. Albo ten koleś nie ma już sił na udawanie rockmana albo ma coś z głową. Szanuje to wsyzstko co zrobił ale ostatnio zachowuje się conajmniej śmiesznie.
Zabiera zgraje na trase i grają. Co gorsza stoi przy tym mikrofonie jak przywiązany. Albo ten koleś nie ma już sił na udawanie rockmana albo ma coś z głową. Szanuje to wsyzstko co zrobił ale ostatnio zachowuje się conajmniej śmiesznie.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Ale spokojnie- zaraz się dowiemy od pewnych forumowiczów że to Jon był pierwszy, a tamci zerżneli bo Jon wtedy czekał na Richiego 'Aftermath. Więc ewidentnie plagiat matchbox 20, hehe
Nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Chociaż widzę że ta piosenka z 2007 roku...Więc wszystko jasne jeszcze bardziej...
Nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Chociaż widzę że ta piosenka z 2007 roku...Więc wszystko jasne jeszcze bardziej...
Ostatnio zmieniony 8 marca 2013, o 22:06 przez prezes1, łącznie zmieniany 1 raz.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Ja tego też nie rozumiem... WTF!!!? Może Jonowi tak się to spodobało (Matchbox wydał to chyba parę lat temu), że napisał to samo i ze starości zapomniał skąd miał wenę? A może Falcon cos namieszał? Ale nie wiem czy on z Matchboxami współpracował kiedykolwiek...?prezes1 pisze:No inne tempo, szybciej dają tamci...Ale wiesz co, po raz pierwszy coś takiego się zdarza...Nie pamiętam czegoś takiego...Wstyd! To już mega-przegięcie!
Pod koniec tamtego roku oglądałem koncert Matchbox bo kilka kawałków z nowej płyty mi wpadły w ucho. Oglądałem z zaciekawieniem i nawet było spoko. Ale jak się skończyło to potrzebowałem klasycznego rocka jak Wanted dla równowagi. A teraz wychodzi na to że BJ grają takie samo pitu pitu obecnie. Kiedyś mogli się nazywać zespołem rockowym, klasycznym rockowym, koncertowym, legendarnym. A teraz grają jakby zapomnieli kim są, grają chwilami jak dla 14latków. Ja pier***