"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
-
- It's My Life
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak kilku ludzi z forum miałem zamiar nie słuchać tych snippetów, ale nie wytrzymałem i przesłuchałem i jestem zły na siebie...
No ale jeżeli już przesłuchałem to powiem, że nie jestem zachwycony ale też zawiedziony po prostu uważam, że będzie nieźle - tyle moge powiedzieć po tych krótkich fragmentach, ale mam nadzieje,że po przesłuchaniu całego albumu będę wniebowzięty
. Dla mnie najlepiej się zapowiada Bullet, a to wyraźnie rzucające się w uszy podobieństwo miedzy livin a Work for the Working Man to moim zdaniem specjalny zabieg, tylko nie bardzo rozumiem po co?
PS. Zauważyłem kilka niedogodności związanych z korzystaniem forum: problem z cytowaniem selektywnym i ogólnie z cytowaniem oraz ze wstawianiem emotikonek(problemy te występują u mnie nie wiem jak u innych), ale mam nadzieje, że to tylko przez to, że trwa przebudowa i po niej wszystko wróci do normy.

PS. Zauważyłem kilka niedogodności związanych z korzystaniem forum: problem z cytowaniem selektywnym i ogólnie z cytowaniem oraz ze wstawianiem emotikonek(problemy te występują u mnie nie wiem jak u innych), ale mam nadzieje, że to tylko przez to, że trwa przebudowa i po niej wszystko wróci do normy.
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oto moje typy, poza tymi kawalkami ktore mniej wiecej juz znamy:
1. Thorn in my side - strrrrrasznie mi sie to podoba. Nie wiem do czego to porownac ale moim zdaniem bedzie to lepsze od WWBTF
Juz sobie to wyobrazam - jade samochodzikiem i w tle ten kawalek. Cos pieknego.
2. Superman tonight - delikatna zwrotka przerodzi sie w mega genialny refren i moge Wam to obiecaj - przysluchajcie sie tej koncowce
3. Fast cars - taka wesola historyjka sie zapowiada. Delikatna pioseneczka, pewnie z jakas wyczesana solowka.
4. Love's the only rule - moj kolejny pozytyw, kto wie czy nie lepszy nawet od Fast Cars.
5. Learn to love - fajne zakonczenie plytki, idealnie pasuje mi na ostatnie miejsce. Takie uspokojenie, siesta po godzinie dobrego rocka
Powyzsze piosenki, moim skromnym zdaniem, sa na 100% lepsze od WFTWM i porownywalne z jakoscia WWBTF i WWWB. Sa kawalki obok ktorych przejde kompletnie obojetnie ale sa tez takie od ktorych nie moge oderwac ucha
Tak wiec szalu nie ma ale mimo to oczekuje albumu z wypiekami na twarzy 
1. Thorn in my side - strrrrrasznie mi sie to podoba. Nie wiem do czego to porownac ale moim zdaniem bedzie to lepsze od WWBTF
2. Superman tonight - delikatna zwrotka przerodzi sie w mega genialny refren i moge Wam to obiecaj - przysluchajcie sie tej koncowce
3. Fast cars - taka wesola historyjka sie zapowiada. Delikatna pioseneczka, pewnie z jakas wyczesana solowka.
4. Love's the only rule - moj kolejny pozytyw, kto wie czy nie lepszy nawet od Fast Cars.
5. Learn to love - fajne zakonczenie plytki, idealnie pasuje mi na ostatnie miejsce. Takie uspokojenie, siesta po godzinie dobrego rocka
Powyzsze piosenki, moim skromnym zdaniem, sa na 100% lepsze od WFTWM i porownywalne z jakoscia WWBTF i WWWB. Sa kawalki obok ktorych przejde kompletnie obojetnie ale sa tez takie od ktorych nie moge oderwac ucha
-
- Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
-
- It's My Life
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie słuchałam snippetów i nie mam zamiaru. Jedyne na co dałam się namówić to Bullet.
I muszę powiedzieć, że...ciarki mnie przeszły
Oczywiście po takim fragmencie nie można w ogóle ocenić utworu, ale tych kilka sekund które usłyszałam sprawiło, że chce mi się czekać na całą płytę. Poddawać ocenie jakiekolwiek kawałki będę dopiero, gdy usłyszę je w całości...
Jestem pozytywnie nastawiona
I muszę powiedzieć, że...ciarki mnie przeszły
Jestem pozytywnie nastawiona
In order to celebrate the 20th anniversary of the fall of the Berlin Wall, Bon Jovi are going to perform their current single “We Weren’t Born To Follow” as the unofficial song of Germany’s “Fest der Freiheit” on November 9! The historic event at Berlin’s Brandenburg Gate will also mark the band’s first performance of their current single on German television!
“We Weren’t Born To Follow” is dedicated to all those who fight for freedom even in the face of adversity
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
-
- It's My Life
Ja dopiero teraz przesłuchałam piosenki i muszę powiedzieć że jak usłyszałam Work for the working men to mi gały na wierzch wyszły, chcieliście rocka to macie.
WWBTF to już mi się dawno wbiło
Thorn In My Side . Love's The Only Rule to czuje mi się spodoba
Ogólnie płyta będzie git, super, rockowa, mocna i w ogóle
A co do drugiego singla to czuje że to będzie WFTWM, bo taka piosenka powinna trafić do ludu
WWBTF to już mi się dawno wbiło
Thorn In My Side . Love's The Only Rule to czuje mi się spodoba
Ogólnie płyta będzie git, super, rockowa, mocna i w ogóle
A co do drugiego singla to czuje że to będzie WFTWM, bo taka piosenka powinna trafić do ludu