"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

oprócz work for the working man najbardziej spodobało mi się brokenpromiseland, jak to pisałam na sb :D.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

nie będę tworzył tematu tylko zapytam tu. Kiedy strona będzie ukończona?
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Jak kilku ludzi z forum miałem zamiar nie słuchać tych snippetów, ale nie wytrzymałem i przesłuchałem i jestem zły na siebie...;[ No ale jeżeli już przesłuchałem to powiem, że nie jestem zachwycony ale też zawiedziony po prostu uważam, że będzie nieźle - tyle moge powiedzieć po tych krótkich fragmentach, ale mam nadzieje,że po przesłuchaniu całego albumu będę wniebowzięty :D. Dla mnie najlepiej się zapowiada Bullet, a to wyraźnie rzucające się w uszy podobieństwo miedzy livin a Work for the Working Man to moim zdaniem specjalny zabieg, tylko nie bardzo rozumiem po co?

PS. Zauważyłem kilka niedogodności związanych z korzystaniem forum: problem z cytowaniem selektywnym i ogólnie z cytowaniem oraz ze wstawianiem emotikonek(problemy te występują u mnie nie wiem jak u innych), ale mam nadzieje, że to tylko przez to, że trwa przebudowa i po niej wszystko wróci do normy.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Oto moje typy, poza tymi kawalkami ktore mniej wiecej juz znamy:

1. Thorn in my side - strrrrrasznie mi sie to podoba. Nie wiem do czego to porownac ale moim zdaniem bedzie to lepsze od WWBTF :) Juz sobie to wyobrazam - jade samochodzikiem i w tle ten kawalek. Cos pieknego.

2. Superman tonight - delikatna zwrotka przerodzi sie w mega genialny refren i moge Wam to obiecaj - przysluchajcie sie tej koncowce :)

3. Fast cars - taka wesola historyjka sie zapowiada. Delikatna pioseneczka, pewnie z jakas wyczesana solowka.

4. Love's the only rule - moj kolejny pozytyw, kto wie czy nie lepszy nawet od Fast Cars.

5. Learn to love - fajne zakonczenie plytki, idealnie pasuje mi na ostatnie miejsce. Takie uspokojenie, siesta po godzinie dobrego rocka ;)

Powyzsze piosenki, moim skromnym zdaniem, sa na 100% lepsze od WFTWM i porownywalne z jakoscia WWBTF i WWWB. Sa kawalki obok ktorych przejde kompletnie obojetnie ale sa tez takie od ktorych nie moge oderwac ucha :) Tak wiec szalu nie ma ale mimo to oczekuje albumu z wypiekami na twarzy :)
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Widze, ze jestem jednym z niewielu, ktory nie przesluchal snippetów. Ale z tego co czytam to z zapowiedzi "big rock and loud record" bedzie gowno. Ale tego sie mozna bylo spodziewac. Oczywiscie nie wystawiam oceny albumowi, ktorego jeszcze nie slyszalem. To nastapi 10 listopada.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

dla Polski premiera jest 6 z tego co zrozumiałem. Ja też nie słuchałem, mam nadzieje, że się nie zawiodę. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Tatar pisze:dla Polski premiera jest 6 z tego co zrozumiałem
No to jeszcze lepiej ;)
unavoidable
It's My Life
It's My Life

doszło mi parę kawałków :D
superman tonight
thorn in my side
love's the only rule
happy now
learn to love

niech ten listopad szybciej nadchodzi :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie słuchałam snippetów i nie mam zamiaru. Jedyne na co dałam się namówić to Bullet.
I muszę powiedzieć, że...ciarki mnie przeszły :) Oczywiście po takim fragmencie nie można w ogóle ocenić utworu, ale tych kilka sekund które usłyszałam sprawiło, że chce mi się czekać na całą płytę. Poddawać ocenie jakiekolwiek kawałki będę dopiero, gdy usłyszę je w całości...
Jestem pozytywnie nastawiona :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
quakester
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: quakester »

jakie typy na 2gi singel?

na moje - WFTWM :P
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Moj typ to Thorn In My Side :) Dla mnie to piosenka nr 1 na albumie :)
Ale nie mam nadziei, ze bedzie singlem :( na bank 2 singlem bedzie WFTWM lub WWWB by promowac DVD...........
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Dokument WWWB będzie dostępny tylko z limitowanym wydaniem The Circle, także promocja jest tu niepotrzebna bo nie będzie osobnego wydawnictwa WWWB na DVD.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

In order to celebrate the 20th anniversary of the fall of the Berlin Wall, Bon Jovi are going to perform their current single “We Weren’t Born To Follow” as the unofficial song of Germany’s “Fest der Freiheit” on November 9! The historic event at Berlin’s Brandenburg Gate will also mark the band’s first performance of their current single on German television!

“We Weren’t Born To Follow” is dedicated to all those who fight for freedom even in the face of adversity
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
unavoidable
It's My Life
It's My Life

drugi singiel to pewnie będzie wftwm albo wwwb. (więcej 'w' się nie dało? :D)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja dopiero teraz przesłuchałam piosenki i muszę powiedzieć że jak usłyszałam Work for the working men to mi gały na wierzch wyszły, chcieliście rocka to macie.

WWBTF to już mi się dawno wbiło :P
Thorn In My Side . Love's The Only Rule to czuje mi się spodoba

Ogólnie płyta będzie git, super, rockowa, mocna i w ogóle :D :D
A co do drugiego singla to czuje że to będzie WFTWM, bo taka piosenka powinna trafić do ludu :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”