Najbardziej podoba mi się żywa reakcja publiki podczas supportu
DVD: From Poland To Leipzig - PREMIERA!!
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Płytka obejrzana. Szczere gratulacje za wytrwałość i wielkie chęci do stworzenia tego dokumentu. Pamiątka rewelacyjna.Ogląda się go przyjemnie, ale mojego zimnego serca to nie porywa. Nie Twoja wina. Włożyłeś w to dużo pracy i tego nie można Ci ująć, ale wiem jedno: żaden opis, żadne najpiękniej zrobione DVD (nawet te oficjalne) nie są w stanie oddać nawet w części atmosfery, jaka towarzyszy wtedy człowiekowi! Są wydarzenia w życiu, których nie oddasz żadnym przekazem!
W każdym bądź razie - dzięki za przywołanie chociaż tych kilku wspomnień z mojej trasy
P.S. Podziękowania dla M.,który zadbał o mnie!
W każdym bądź razie - dzięki za przywołanie chociaż tych kilku wspomnień z mojej trasy
P.S. Podziękowania dla M.,który zadbał o mnie!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Do ściągnięcia torrent do DVD:
http://www.demonoid.com/files/details/1771773/12066609/
http://www.demonoid.com/files/details/1771773/12066609/
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- pathfinder
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Ulubiona płyta: New Jersey
To było bez słowa przesady najlepsze i najważniejsze wydarzenie koncertowe w moim życiu. Miałem okazję zobaczyć już parę koncertów, ale ten z Lipska przebił wszystkie dotychczasowe i to nie tylko dlatego, że Bon Jovi to mój ulubiony band od wielu lat. Co do DVD – jest to najfajniejsza pamiątka audio – video jaką mam w swoich zbiorach. Niezmiernie miło jest powspominać całą zabawę – począwszy od spotkania ekipy krakowskiej z ekipą ze Śląska w pociągu poprzez podróż z Wrocławia do Lipska, krótką ale intensywną wycieczkę po mieście a kończąc na samym koncercie (moje ulubione fragmenty – potężnie brzmiący I’d Die For You, I’ll Be There For You zaśpiewane głosem styranego przez życie Richiego no i These Days – po prostu magia).
Adrian – wielkie podziękowania dla Ciebie za inicjatywę grupowego wyjazdu do tego miasta i za wspaniały dokument, który jest zdecydowanie lepszą pamiątką niż t-shirty kupione na koncercie (t-shirty w końcu się zużyją, wyblakną itd. – DVD zostanie).
P.S. Oby więcej takich koncertów wyjazdów i DVD. Może kiedyś w końcu w Polsce.
Adrian – wielkie podziękowania dla Ciebie za inicjatywę grupowego wyjazdu do tego miasta i za wspaniały dokument, który jest zdecydowanie lepszą pamiątką niż t-shirty kupione na koncercie (t-shirty w końcu się zużyją, wyblakną itd. – DVD zostanie).
P.S. Oby więcej takich koncertów wyjazdów i DVD. Może kiedyś w końcu w Polsce.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hej. Wszystko już jest poukładane i jestem w trakcie nagrywania.
Płytek jest 4. 3 z oryginalnymi zdjęciami / filmami + 1dvd z materiałem który można było tutaj ściągnąć.
Tak jak mówiłem na samym początku osoby które wysłały mi materiały na płytce dostaną ode mnie materiały za darmo. Nie muszą nic płacić.
Osoby które dzieliły się swoimi materiałami poprzez wysłanie ich na mailu, linkami itp mogą dostać materiały za opłatą która jest tylko zwrotek kosztów.
Nie jestem w stanie każdemu zasponsorować wysyłki, bo to będzie gdzieś koszt 10 zł od osoby czyli x ponad 20 osób = ponad 200 zł (marny interes męczyć się nad czymś, tracić czas i jeszcze stracić 200 zł xD ).
Dlatego postępuje według ustalonych na początku reguł. Przedstawiam listę osób za które płace ja.
Koszta dla osób które dzieliły się swoimi materiałami poprzez maile itp. to 10 z od osoby (4 płytki + paczka + wysyłka) . Koszta wysyłki do jednej osoby w zależności od tego gdzie mieszka to jakieś 8-12 zł. Dlatego daje te 10 zł tak aby było uczciwie.
Osoby które mieszkają blisko Dąbrowy Górniczej mogą odebrać płytki osobiście a zapłacą jedynie za koszta płytek
(czyli 4 zł)
We wtorek będę wysyłał płytki do tych osób które mi potwierdziły swoje adresy. Czekam na potwierdzenie swoich adresów od każdej osoby z osobna i dopiero wtedy do niej wyśle.
JA MAM WYS?Ac:
>- MONIKA
>- BONJOVA
>- KM
>- OSZO?OM
>- PINIOOL - odbiór osobisty
- JOVIZNA
- ANGELA
- BODZIO
- SEINFELD
- MARSLON
Osoby czcionką "pogrubioną" wysłały mi swoje adresy i dla nich płytki już czekają przygotowane do wysyłki. Na resztę czekam aż potwierdzą adresy.
<jeśi ktoś jeszcze mi wysłał materiały na płytce a nie jest wpisany to niech mnie powiadomi o moim przeoczeniu>
Reszta osób która podzieliła się swoimi materiałami i chce mieć kopie tych DVD proszona jest o jakiś kontakt np gg: 9709675
[ Dodano: 2009-02-27, 18:49 ]
Płytki Wysłane:
- MONIKA
- BONJOVA
- KM
- OSZO?OM
- MARSLON
- ANGELA
Wysyłka w przyszłym tygodniu:
- PINIOOL - odbiór osobisty
- JOVIZNA
- BODZIO
- SEINFELD
+ Culles
+ Kasia J
Płytek jest 4. 3 z oryginalnymi zdjęciami / filmami + 1dvd z materiałem który można było tutaj ściągnąć.
Tak jak mówiłem na samym początku osoby które wysłały mi materiały na płytce dostaną ode mnie materiały za darmo. Nie muszą nic płacić.
Osoby które dzieliły się swoimi materiałami poprzez wysłanie ich na mailu, linkami itp mogą dostać materiały za opłatą która jest tylko zwrotek kosztów.
Nie jestem w stanie każdemu zasponsorować wysyłki, bo to będzie gdzieś koszt 10 zł od osoby czyli x ponad 20 osób = ponad 200 zł (marny interes męczyć się nad czymś, tracić czas i jeszcze stracić 200 zł xD ).
Dlatego postępuje według ustalonych na początku reguł. Przedstawiam listę osób za które płace ja.
Koszta dla osób które dzieliły się swoimi materiałami poprzez maile itp. to 10 z od osoby (4 płytki + paczka + wysyłka) . Koszta wysyłki do jednej osoby w zależności od tego gdzie mieszka to jakieś 8-12 zł. Dlatego daje te 10 zł tak aby było uczciwie.
Osoby które mieszkają blisko Dąbrowy Górniczej mogą odebrać płytki osobiście a zapłacą jedynie za koszta płytek
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
We wtorek będę wysyłał płytki do tych osób które mi potwierdziły swoje adresy. Czekam na potwierdzenie swoich adresów od każdej osoby z osobna i dopiero wtedy do niej wyśle.
JA MAM WYS?Ac:
>- MONIKA
>- BONJOVA
>- KM
>- OSZO?OM
>- PINIOOL - odbiór osobisty
- JOVIZNA
- ANGELA
- BODZIO
- SEINFELD
- MARSLON
Osoby czcionką "pogrubioną" wysłały mi swoje adresy i dla nich płytki już czekają przygotowane do wysyłki. Na resztę czekam aż potwierdzą adresy.
<jeśi ktoś jeszcze mi wysłał materiały na płytce a nie jest wpisany to niech mnie powiadomi o moim przeoczeniu>
Reszta osób która podzieliła się swoimi materiałami i chce mieć kopie tych DVD proszona jest o jakiś kontakt np gg: 9709675
[ Dodano: 2009-02-27, 18:49 ]
Płytki Wysłane:
- MONIKA
- BONJOVA
- KM
- OSZO?OM
- MARSLON
- ANGELA
Wysyłka w przyszłym tygodniu:
- PINIOOL - odbiór osobisty
- JOVIZNA
- BODZIO
- SEINFELD
+ Culles
+ Kasia J
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mam taka prośbę. Bo nie widziałam tego DVD przez moje własne niedopatrzenie. Ściągałam z neta poszczególne części... i jedna się zawieruszyła. Jak się zorientowałam linki już nie działały. Czy ma ktoś spakowaną 12-tą część? Bo mam 11 i najbardziej urządzałoby mnie dociągniecie tej 12.
Ew. czy ma całość, którą mógłby się podzielić
Byłabym wdzięczna.
Ew. czy ma całość, którą mógłby się podzielić