Lost Highway - Recenzja

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

Co do LH to mam trochę mieszane odczucia. Niezawiele piosenek podoba mi się z tej płyty, wolę już HANDa, na którego już coraz mniej narzekam. Wracając do LH, niektóre kawałki, jak słucham na raz całej płyty, to wydaje mi się, że później one zlewają się w jedną całość. Ostatnio przekonałam się do Till We Ain't... ale nie pod względem muzycznym (bo jakoś mnie nie powala), tylko pod względem tekstu. Na LH podobają mi się tylko:

"(You Want To) Make A Memory"
"Summertime"
"We Got It Going On"
"I Love This Town" (zawsze mi się ta piosenka będzie się kojarzyła z hasłem mojego miasta)
"Till We Ain't Strangers Anymore"

I to wsio.

Co do przeróbek czy coverów, to zawsze jestem na to jakoś negatywnie nastawiona, chociaż nie ukrywam, że "YGLABN" w wykonaniu Atreyu bardzo mi się podoba :)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Post autor: JasonJovi13 »

Widzę że wszyscy narzekają na te 4 albumy (mam na myśli: Crush, Bounce, Have A Nice Day i Lost Highway)

Mi też najbardziej podchodzą lata 80 i 90 tego Bandu.
To jest Potęga!!!!
Ale mam sentyment do Crush, więc jest +em
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

dla mnie zależy pod jakim względem patrzeć. Ogólnie L.H jest bardzo dobrym albumem : emocjonalnym i zapadającym w pamięć. Ale przy porównaniu z ulubionymi tzn. starszymi jak T.D czy K.T.F jest nijaki. B.J skończyło się na tym właśnie etapie i nie ma co czekać na powtórkę.
Tak więc biorąc pod uwagę zmiany w dokonaniach i stylu B.J L.H jest naprawdę dobre.
Z tego albumu lubię Summertime czy Till we aint...
I love this town jest pełne energii i też często do niej wracam.
No i oczywiście Make a memory ... takie nostalgiczne ale piekne
To chyba tyle.
One light burning ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”