A mnie brat kupił ;Dmała-mi pisze:U mnie tak samokejt93bub pisze:moja siostra kupila mi pod choinkę taak jest bardzo dyskretnaZ tym, że ja jej to dyskretnie zasugerowałam
Greatest Hits - złota płyta w Polsce!
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dobra, ja kupię sobie super exclusive wszystkie wydania GH a Jon zatankuje mi auto na następny miesiącbartekbb23 pisze:Bon Jovi też jeszcze nie kupili biletów na samolot do Polski, stąd nie ma koncertu WIELCY FANI.... a potem płacz bo koncertu nie ma... Jacy fani taki koncert...ups... brak koncertu, ale to by wiele wyjaśniało. Jak my nie kupujemy płyt to kto ma to robić... potem wielkie zdziwienie i oburzenie, że nas omijają ciekawe czemuDziw, że 10 kafli poszło i tak, ja myślę, że 5 tys kupił Rychu, a kolejne 5 szef ochrony BJ co tu był 10 lat temu
Btw.
- Crush kupiłem - koncertu nie było,
- OWN kupiłem - koncertu nie było,
- Bounce kupiłem - koncertu nie było,
- TLFR kupiłem wersję limited + DVD limited - koncertu nie było,
- HAND kupiłem wersję limited - koncertu nie było,
- LH kupiłem po 2 latach więc nie liczę
, chociaż o ile mnie pamięć nie myli DVD z koncertem LH kupiłem w dniu premiery (oczywiście wersję limited), tak czy inaczej koncertu... j.w.
- The Circle - kupiłem deluxe - koncertu j.w...
(singli dokupionych do każdej z płyt już nawet nie liczę)
...no i w końcu wydoroślałem i wyciągnąłem wnioski z błędów przeszłości
- GH - NIE KUPI?EM, kupię kiedyś
wnioski co do teorii "jacy fani taki koncert" niech każdy wyciągnie sam
- Crush kupiłem - koncertu nie było,
- OWN kupiłem - koncertu nie było,
- Bounce kupiłem - koncertu nie było,
- TLFR kupiłem wersję limited + DVD limited - koncertu nie było,
- HAND kupiłem wersję limited - koncertu nie było,
- LH kupiłem po 2 latach więc nie liczę
- The Circle - kupiłem deluxe - koncertu j.w...
(singli dokupionych do każdej z płyt już nawet nie liczę)
...no i w końcu wydoroślałem i wyciągnąłem wnioski z błędów przeszłości
- GH - NIE KUPI?EM, kupię kiedyś
wnioski co do teorii "jacy fani taki koncert" niech każdy wyciągnie sam
Poprawka Skródż Crush kupiłeś i może koncertu nie było ale wpadli na chwilkę by podziękować fanom być może dla Ciebie to nic nadzwyczajnego ale skoro zauważyli Polskę na mapie to też dzieki Twojemu zakupowi Crusha. W Wielu wywiadów Jon podkreślał że zwiedzili kawał swiata i w tym nawet Polskę a jeśli nie chcesz to nie kupuj płyt bo przecież nikt Cie nie zmusi wydawania takiej zawrotnej sumy, przecież piosenki są dostępne w internecie wiec po co za nie płacić.
C'mon
Umiesz czytać? Gdzie napisałem, że nie kupuję płyt? Kupuję, i to minimum 3-4 miesięcznie, także daruj sobie tego typu głupawe aluzje, które mają sugerować nie wiadomo co... tym bardziej jeżeli chodzi o BJ, bo tak się składa, że mam dość pokaźny zbiór singli, dvd i cd.jovi pisze:a jeśli nie chcesz to nie kupuj płyt bo przecież nikt Cie nie zmusi wydawania takiej zawrotnej sumy, przecież piosenki są dostępne w internecie wiec po co za nie płacić.
A jeżeli tak bardzo rajcuje Cię fakt posiadania na półce GH, że musisz się tym ekscytować na forum to może lepiej zamknij się w pokoju i poradź sobie z tym fantem w inny, dowolny sposób
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
... i ich oszukaćPoprawka Skródż Crush kupiłeś i może koncertu nie było ale wpadli na chwilkę by podziękować fanom
Scrooge pisze:
Umiesz czytać? Gdzie napisałem, że nie kupuję płyt?
Ja mam problem z czytaniem czy Ty z pisaniem?- GH - NIE KUPI?EM,
Chwalisz sie czy się żalisz ze kupujesz 3-4 płyt miesięcznie? Powiedz co mnie to obchodzi?
Piszesz w temacie GH i nabijasz sie z kogos (bartek) ze kupił płyte a Ty nie i mimo wszystko płyta stała się złota. Może po prostu poczytaj swoje posty czy są na temat bo nikt Cie nie pyta czy wspierasz innych muzyków kupując 3 czy 4 płyty. Sam siebie zapytaj czy Ty potrafisz czytać a jeśli chcesz pograc w bierki to znajdz sobie lepszego kolege.
Wiele osob ma tutaj pokaźny zbiór singli wiec naprawde nie ma czym sie tutaj przechwalać. Wątek jest na temat Greatest Hits - tejże płyty nie posiadasz wiec nie wypowiadaj się.
Jeśli pojawi się temat - Ostatnio kupione 3-4 płyty to wtedy się wymądrzaj.
Rajcuje mnie to że w pewien sposób wspieram ulubiony zespól ale wkur** mnie zadawanie sie z takimi cwaniakami jak Ty
C'mon
jesteś na lekach jak kaczyński? Zarzuciłeś mi, że nie kupuję płyt, jednocześnie sugerując, że ściągam piosenki z neta, na podstawie tego, że nie kupiłem GH. No więc piszę Ci, że jesteś w błędzie, kupuję płyty. Po drugie, z tego co widzę BARDZO obchodzi Cię to kto kupuje płyty na tym forum - bo z jakiego innego powodu ten płacz?jovi pisze: Chwalisz sie czy się żalisz ze kupujesz 3-4 płyt miesięcznie? Powiedz co mnie to obchodzi?
Bartek nie kupił płyty, żyj dalej w swoim świeciejovi pisze: Piszesz w temacie GH i nabijasz sie z kogos (bartek) ze kupił płyte
Nie jesteś moim kolegą, nie zadaję się z byle kimjovi pisze: pograc w bierki to znajdz sobie lepszego kolege.
Więc powtarzam... zarzuciłeś mi to co zarzuciłeś więc odpowiedziałem, nie wiem skąd Ci się uroił pomysł jakoby kolekcja singli mogła być powodem do chwalenia (sam tak uważasz?)...jovi pisze: Wiele osob ma tutaj pokaźny zbiór singli wiec naprawde nie ma czym sie tutaj przechwalać.
bo?jovi pisze: Wątek jest na temat Greatest Hits - tejże płyty nie posiadasz wiec nie wypowiadaj się.
Powtórzę po raz kolejny - zignoruj mnie, nie cytuj mnie, nie odpisuj mi... jeżeli nie możesz się powstrzymać to Twój problem, bo najwyraźniej jednak to też Cię rajcujejovi pisze: Rajcuje mnie to że w pewien sposób wspieram ulubiony zespól ale wkur** mnie zadawanie sie z takimi cwaniakami jak Ty
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Ja kupiłem GH już dawno...zrobiłem to dla samego siebie oraz po to aby zwiększyła się sprzedaż tej płyty w Polsce - zawsze z tego może być więcej plusów niż minusów
W odniesieniu do Waszej dyskusji, moje zdanie jest takie, że prawdziwy fan powinien zakupić tą płytę. Jedynym usprawiedliwieniem, dla którego tego nie zrobił/zrobi może być brak kasy.
Kolejny raz to samo. Albo ja jestem debilem, albo Wy* (Wy - wszyscy użytkownicy forum) się zawsze kłócicie o nic. Czytam te posty i nie mogę zaczaić o co ta dyskusja. I tak jest zawsze. Dla mnie wygląda to tak:
A: Bubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabuba.
B: Babubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabubabu.
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No pewnie. A my wszyscy jestesmy tu po to bo Nam placi za to Bodzio. Liczniki na stronie itp. Nie jestesmy fanami Bon Jovi, bo nawet nie kupilismy najnowszej skladanki najwiekszych hitow zespolu (mimo, ze posiadamy juz poprzednie 3).
Zakup tej plyty dla mnie nie jest niczym obowiazkowym. Mam wszystkie plyty jakie dotychczas wyszly. Mam wszystkie best of. Kupie te plyte zeby sobie zrobic prezent na nowy rok i by uzupelnic kolekcje. Kupie i odloze na polke, pewnie nawet w folii. Niektorzy ludzie maja wazniejsze wydatki niz nowa-stara plyta ich ulubionego zespolu.
Album ten moze zachecac ludzi ktorzy fanami nie sa wlasnie. Dlaczego? Bo sa na nim najwieksze hity plus troszke nowej szmiry
I to wlasnie dlatego jest taka sprzedaz. A +/- 10 plyt sprzedanych wiecej? Komu to robi roznice?
Btw Wesołych Świąt Wam wszystkim
(chlopakom z BT i wszystkim przedstawicielkom plci pieknej oczywiscie buziaki
)
Zakup tej plyty dla mnie nie jest niczym obowiazkowym. Mam wszystkie plyty jakie dotychczas wyszly. Mam wszystkie best of. Kupie te plyte zeby sobie zrobic prezent na nowy rok i by uzupelnic kolekcje. Kupie i odloze na polke, pewnie nawet w folii. Niektorzy ludzie maja wazniejsze wydatki niz nowa-stara plyta ich ulubionego zespolu.
Album ten moze zachecac ludzi ktorzy fanami nie sa wlasnie. Dlaczego? Bo sa na nim najwieksze hity plus troszke nowej szmiry
I to wlasnie dlatego jest taka sprzedaz. A +/- 10 plyt sprzedanych wiecej? Komu to robi roznice?
Btw Wesołych Świąt Wam wszystkim

No i tu jest sedno sprawy... ale nie, co z tego, że masz cała regularną dyskografię, co z tego, że leciałeś na 2 koniec Europy na koncert... nie masz GH, żaden z Ciebie fan, najlepiej się tu nie pokazuj więcejPePe pisze: Album ten moze zachecac ludzi ktorzy fanami nie sa wlasnie. Dlaczego? Bo sa na nim najwieksze hity plus troszke nowej szmiry![]()
PePe pisze: Btw Wesołych Świąt Wam wszystkim(chlopakom z BT i wszystkim przedstawicielkom plci pieknej oczywiscie buziaki
)
Ja też już zatem życzę wszystkim wesołych świąt - nawet joviemu