Greatest Hits

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Przepraszam za swoje zachowanie oraz że tak się powtarzam na ten sam temat jak zdarta płyta. Mam po prostu manię prześladowczą na jego punkcie i nie potrafię się pohamować. Spróbuję sobie teraz powiedzieć STOP. Proszę też o nie robienie z tego offtopu na kilkanaście stron, bo to do niczego nie prowadzi i jest zwykłym nabijaniem postów.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Kazdy liczy na to, ze nowe kawalki z GH to bedzie stare, dobre BJ. Ale ja wolalbym nastawiac sie negatywnie do nowych wypocin naszych chlopcow. Mniej wiecej od HAND jest juz praktycznie tylko gorzej......te same brzmienia, te same schematy, nawet gitary Ryszard uzywa non stop tej samej......... ;/
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

PePe pisze:Kazdy liczy na to, ze nowe kawalki z GH to bedzie stare, dobre BJ. Ale ja wolalbym nastawiac sie negatywnie do nowych wypocin naszych chlopcow.
Ja od lat nastawiam się negatywnie i jeszcze mnie nie zawiedli, spełniają moje obawy każdorazowo wręcz wzorowo :P - więc nie wiem czy to najlepszy sposób hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Geminiman019 pisze:Ja na razie się nie martwię o przyszłość zespołu w związku z możliwą przerwą po nadchodzącym "Greatest Hits". Bon Jovi jest teraz w mniej więcej tym samym momencie, co Aerosmith kilkanaście lat temu. Pamiętacie ile czasu minęło między składanką "Big Ones" a albumem "Nine Lives"? Około 2 i pół roku (listopad 1994 - marzec 1997). Zaczynam widzieć coraz więcej podobieństw między Aero a BJ (i nie chodzi tu tylko o te wideoklipy w reżyserii MC). Mam tylko nadzieję że po tym GH, dojdzie do cudu czyli powrotu syna marnotrawnego grupy Bon Jovi, Aleca Johna Sucha. Wiem że jest to tak samo realne jak powrót Slasha do Guns N' Roses, jednak Alec ma wciąż szansę.
Nie no nie wytrzymam :D

Lol, Alec synem marnotrawnym? :D Albo nie wiesz co oznacza "syn marnotrawny", albo nie masz pojęcia dlaczego Alec pożegnał się z Bon Jovi... z tym Slashem to też pojechałeś, prędzej Slash 10 razy wróci i odejdzie z Gunsów niż Alec wróci do BJ, czy też aktywnego grania w jakimkolwiek zespole... I błagam nie pisz, że masz odmienny tok myślenia bo to już przestaje być nawet śmieszne (dopiero co wczoraj chyba o tym wspominałeś w temacie o top 10 rockowych hitów...). Dowartościowujesz się w ten sposób wmawiając sobie, że jesteś wyjątkowy? A może tłumaczysz sobie w ten sposób, że wszystko z Tobą OK? :D Aaaa wiem... chcesz się wywyższyć i pokazać jacy to my jesteśmy przeciętni i zniewoleni przez popkulturę, a tym samym niezdolni to kreowania własnych, indywidualnych opinii :lol:

[ Dodano: 2010-08-26, 16:02 ]
A co do nowych piosenek to już wczoraj gadałem o tym z Adim... na 100% to będzie kolejny klon z serii IML, Eday, HAND, WWBTF... (czy to dobrze czy nie to już indywidualnie zostawiam do oceny) ciekawe tylko czy tym razem chociaż 1 z tych 4 piosenek obędzie się bez yeah yeah :D
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Już nie pamiętam w jakim temacie ale wspominałem że czuje iż będzie dużo IML czy HAND .. Sądzę że nowe kawałki będą max. powtórką Someday i'll be saturday night :D
Wątpię w ogóle czy chłopaki dali by radę stworzyć coś na miarę IML .
Scrooge pisze:ciekawe tylko czy tym razem chociaż 1 z tych 4 piosenek obędzie się bez yeah yeah :D
Wierzysz w to ?? :D
Ale poczekajmy aż się ukarzą :P
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Zajrzyjcie na główną do najnowszego newsa z premierą i napiszcie czy możecie słuchać WPLJ Radio przez internet z podanego odnośnika?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Hah, skąd ja wiedziałem, że premiera singla będzie jak wyjeżdzam, a co gorsza - przez kolejne 5 dni nie będę miał dostępu do sieci ;[
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
KondZik

Post autor: KondZik »

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

kondzik pisze:http://www.facebook.com/p...9&id=7220821999

zdjecie z teledysku...
Zalatuje I'll be there :))
KondZik

Post autor: KondZik »

bartekbb23 pisze:
kondzik pisze:http://www.facebook.com/p...9&id=7220821999

zdjecie z teledysku...
Zalatuje I'll be there :))
No mozna tak powiedziec, obawiam sie jednak ze bedzie cos pokroju Superman'a ;/ :whoeva:
albo cos takiego poziomu no ale obym sie mylil.
Mysle ze tak z utesknieniem wszyscy czekamy na cos na miare tej nazwy... BON JOVI i tej okladki :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Frankie pisze:Zajrzyjcie na główną do najnowszego newsa z premierą i napiszcie czy możecie słuchać WPLJ Radio przez internet z podanego odnośnika?
Mi tam działa :P

[ Dodano: 2010-08-26, 19:23 ]
Niech ktoś mi powie jak to to nagram :))
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

U mnie niestety nie, gdyż cytuję:
"Cannot play media. Sorry, this content is not available in your area due to regulatory restrictions"
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Mówią Wam. Będzie inaczej. Tak naprawdę to nie jest GH tylko to będzie 28 piosenek zespołu w wersji country. I mówię tak dlatego, że mam po prostu inny tok myślenia, nie oceniajcie mnie, proszę. Yeah Yeah!
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Skoro Jon stoi z akustykiem to nie będzie to klon IML czy HAND a bardziej Supermana czy WelcomeTWYA.
Też wyjeżdżam i żałowałem ,że akurat teraz ale po tej fotce to już mi zwisa kiedy to usłysze. Może zbyt pochopnie oceniam ale cóż. Myślałem po prostu ,że ten singiel będzie z powerem i na taki sie nastawiałem.
Obrazek
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:(

Post autor: TheRock »

niestety chyba macie rację... Ten akustyk w rękach Jona to totalna klapa colo zapomniał chyba jak działa elektryk, a szkoda. Jon na akustyku jest czasem daremny. Ogólnie można znaleźć dosyć dużo fajnych songów po 2000r. , ale brzmiałyby one o niebo lepiej z elektrykiem Jona co wymusiłoby trochę ostrzejszego Richiego jako prowadzącego. Atak Jasiek pobrzdękoli coś na pudle Richie zagra momentami fajnie i wyjdzie tylko dobry ale pachnący przeciętnością Superman 2.

Jeszcze trochę nie w temacie - bardzo dobrze słucha się The Circle przez słuchawki. Songi stają się bardziej złożone slychać wszystkie instrumenty i ich rolę w poszczególnych partiach utworów. Album dobry do słuchania jako całość...

Wracając do GH i nowego singla widząc akustyka w rękach Jona to chciałbym coś na kształt Last Man Standing, może powstanie coś podobnego do Blaze.
...and just only rock...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”