Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
Moderator: Mod's Team
Re: Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
Ten Born Again faktycznie całkiem brzmi, ale mam dziwne wrażenie, że głos Jona, w sensie jego barwa, po prostu nie pasuje do tego typu utworów. Dało się go zrobić lepiej, U2 na pewno robi to lepiej. Byłbym bardziej zadowolony, gdyby brzmiało jeszcze bardziej jak U2, a mniej jak Fifth Harmony.
Bez przesady... Płyta przyniesie "Diabły ze Świątyni" i one zasiądą na tronie. Mam nadzieję, że przyniosą nam prawdziwy rock!Adrian pisze:NA JTalku już ponad 80% ocen jest pozytywnych ;O
i zgodzę się z większością tamtejszych wypowiedzi. To musiał być 1 singiel.
Sorry, że też nie w temacie, ale wczoraj w nocy trafiłem na takie coś.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ri ... racji-bytu
resztki szacunku mogłyby zniknąć gdyby to było prawdą...
...and just only rock...
- mellono
- It's My Life
- Ulubiona płyta: od NY do DA
Niewątpliwie ... Ten numer ma faktycznie diabelski klimat, a uważam, ze na płycie zabrzmi genialnie i ... piekielnieTheRock pisze: Płyta przyniesie "Diabły ze Świątyni" i one zasiądą na tronie. Mam nadzieję, że przyniosą nam prawdziwy rock!
To artykuł z 2014 także spokojnie .... i mam wrażenie, że jakbym mi się już gdzieś to obiło o uszy ... Na pewno wtedy emocje bardziej buzowały niż dziś ... Nie wiadomo w sumie czy to prawdziwa wypowiedź albo czy dobrze przetłumaczona, a nie zinterpretowana przez autora ...TheRock pisze: Sorry, że też nie w temacie, ale wczoraj w nocy trafiłem na takie coś.
So you want to be a cowboy,
Well you know it's more that just a ride...
Well you know it's more that just a ride...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie słyszałem diabłów więc trudno mi się wypowiedziecTheRock pisze:Bez przesady... Płyta przyniesie "Diabły ze Świątyni" i one zasiądą na tronie. Mam nadzieję, że przyniosą nam prawdziwy rock!Adrian pisze:NA JTalku już ponad 80% ocen jest pozytywnych ;O
i zgodzę się z większością tamtejszych wypowiedzi. To musiał być 1 singiel.
Sorry, że też nie w temacie, ale wczoraj w nocy trafiłem na takie coś.
Wiem że Born idealnie wpisałby się w obecne trendy a zarazem wniósłby trochę rocka na szczyty list.
A co do Sambory to stary wywiad i było nawet video jak to wypowiadał. W jego obronie powiem że to było chyba po tym jak wyszło że Jon niby powiedział (takiego wideo nigdy nie widziałem) że Sambora to nie Edge z U2 żeby musieli się wycofać. Nie wiem co było najpierw. Na obrone Jona podam że musiał coś mówić aby wytłumaczyć prasie dlaczego grają dalej. Taki klan troche albo moda na sukces
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Na WAN było 1 disco-dance. teraz mamy już 2 i może to nie koniec?
Rzeczywiście Rycho był głównym hamulcowym w rozwoju zespołu, teraz Shanks ma całe pole do popisu.
Spokojnie poczekam na płytę, przesłucham i ocenię. I wtedy podejmę decyzję czy definitywnie wysiadam jak Richie...
A tymczasem dobry news że Stonesi w grudniu i powrót do korzeni. Korzeni oczywiście trochę innych niż przy najnowszym BJ.
Bogu dziękować że istnieje jeszcze 'skansen' i 'stare dziady'. Idę sobie włączyć Jana Bo bo płyta super!
Rzeczywiście Rycho był głównym hamulcowym w rozwoju zespołu, teraz Shanks ma całe pole do popisu.
Spokojnie poczekam na płytę, przesłucham i ocenię. I wtedy podejmę decyzję czy definitywnie wysiadam jak Richie...
A tymczasem dobry news że Stonesi w grudniu i powrót do korzeni. Korzeni oczywiście trochę innych niż przy najnowszym BJ.
Bogu dziękować że istnieje jeszcze 'skansen' i 'stare dziady'. Idę sobie włączyć Jana Bo bo płyta super!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Już se wyobrażam Born na stadionowym koncercie ależ będzie się działo, to będzie petarda, powinien być jako opener :-)
Fani disco witajcie na bonjovi.pl!krissk pisze:Już se wyobrażam Born na stadionowym koncercie ależ będzie się działo, to będzie petarda, powinien być jako opener :-)
Fani disco witajcie na bonjovi.pl!krissk pisze:Już se wyobrażam Born na stadionowym koncercie ależ będzie się działo, to będzie petarda, powinien być jako opener :-)
Po 20-latach bede musiał wysiąść na stacji Sold House... Smutne.
Kolejny, który dopiero teraz się obudził. Przecież oni tu są od zawsze.Lodynapatyku pisze:Fani disco witajcie na bonjovi.pl!
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zabawne jest to a może tragiczne że właśnie uświadomiłem sobie że na następnej trasie BJ przeważającą publiką może być disco-dance. Byłem raz w życiu na takim koncercie(Madonny na Bemowie), żona mnie zabrała. Towarzystwo wokół z innego świata, szczęśliwi kolorowi skaczący ludzie i umpa-umpa!
Cóż, jestem już za stary ale cieszę się z waszego szczęścia i zadowolenia!(oraz przyzwolenia)
swoją droga układanie potencjalnej setlisty może być przyjemne, mam już parę kandydatów: BornAgain, Knockout, BWC, The More Things Change, No Apologies, She Dont know me...
Cóż, jestem już za stary ale cieszę się z waszego szczęścia i zadowolenia!(oraz przyzwolenia)
swoją droga układanie potencjalnej setlisty może być przyjemne, mam już parę kandydatów: BornAgain, Knockout, BWC, The More Things Change, No Apologies, She Dont know me...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Wy tak wszyscy obiecujecie, że to już koniec itd a wracacie jak bumerang :/
Richie bedzie z Was dumny jak pójdziecie tą samą drogą co on
Tylko nie zapomnijcie mu o tym napisać na twitterze, żeby wiedział! ;-)
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Rozumiem że zwracasz się do nas trzech...Tymczasem policz ile osób z tego forum odeszło po WAN i odejściu Richiego. Odeszło na zawsze prawdopodobnie. Ja mogę wymienić kilkanaście a wydaje mi się że będzie ponad 20.kikusia28 pisze:Wy tak wszyscy obiecujecie, że to już koniec itd a wracacie jak bumerang :/
Z kolei Jon będzie też zadowolony z nowych disco-fanów! Można mu napisać bo już używa twittera!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Prezes ale czy te wszystkie osoby odeszły tylko z powodu braku Ryśka?
Nie sądzę. Ja wiem, że twoim największym marzeniem jest teraz to, żeby wszyscy fani odwrócili się od zespołu, bo nie ma RS, ale to jest chyba trochę niemożliwe.
A powiedz mi czy dostrzegasz np to ile osób odwróciło się od Richiego?
Nie sądzę. Ja wiem, że twoim największym marzeniem jest teraz to, żeby wszyscy fani odwrócili się od zespołu, bo nie ma RS, ale to jest chyba trochę niemożliwe.
A powiedz mi czy dostrzegasz np to ile osób odwróciło się od Richiego?
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
nie, nie tylko z powodu Ryśka bo dla niektórych 'fanów' ten człowiek był i jest nikim od początku.
Napisałem wyraźnie: po WAN(BWC w szczególności) i odejściu Ryśka.
Piszę z własnej perspektywy, sam znam(osobiście) z 10 osób, które po WAN i odejściu Ryśka nie słuchają już BJ i nie kupują płyt! Czy ja się cieszę? Nie, jest mi smutno i przykro...
Nie mów mi o moich marzeniach bo o nich nie masz pojęcia...
Napisałem wyraźnie: po WAN(BWC w szczególności) i odejściu Ryśka.
Piszę z własnej perspektywy, sam znam(osobiście) z 10 osób, które po WAN i odejściu Ryśka nie słuchają już BJ i nie kupują płyt! Czy ja się cieszę? Nie, jest mi smutno i przykro...
Nie mów mi o moich marzeniach bo o nich nie masz pojęcia...
gdzie mogę posłuchać tego "masterpiece" ?
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there