Więc zakupiłem dzisaij Lost'a i o to moja recenzja po pierwszym przesłuchaniu :
01. Lost Highways - Bardzo fajna piosenka, jak już było wspomniane - do jazdy samochodem (najlepiej po autostradzie
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
). Świetna piosenka na początek płyty. Minus za te Heja Hoja na początku piosenki, bo w trakcie już mniej przeszkadzały. Plus za taki 'naciągany' wokal. Moja ocena utworu to 9/10
02. Summertime - Jedna z mocniejszych pozycji na płycie. Można ją nazwać rockową, jeżeli się porównuje do reszty piosenek na płycie. 8/10
03. (You Want To) Make A Memory - Co tutaj mogę napisać... Wg. mnie ta ballada znajduje się w czwórce najlepszych ballad BJ ( Wanted Dead Or Alive, I'll Be There For You, Always i Make A Memory). Po za tym wspaniałe zakończenie utworu. 10/10
04. Whole lot Of Leavin' - Fajna piosenka, ale troszeczke za bardzo mi country zajeźdza. Także czołówka płyty - 9/10
05. We Got It Going On - Musze przyznać, że w tą piosenke najbardziej wierzyłem...i... nie zawiodłem się

. Świetna piosenka! Dzięki takim utworom uwielbiam BJ
(It's My Life, One Wild Night, Everyday, Bounce, Have A Nice Day, Something For The Pain i wiele innych
). Po za tym wspaniała solówka (+ TalkBox), chórki, wokal....za dużo by pisać
15/10
06. Any Other Day - Po takiej energicznej piosence jak We Got In Going On, można było się spodziewać czegoś podobnego...Niestety takie utwory psują mi płyte...Jeden z tych smętnych utworów BJ, choć jakbym miał wybierać najlepszą piosenke z tych najgorszych to bym wybrał tą

. Do tego plus za solówki - 7/10
07. Seat Next To You - Jedna z gorszych pozycji na płycie...mam nadzieje, że nie ma gorszych

- Może w przyszłości się do niej przekonam - 5/10
08. Everybody's Broken - Dzięki temu klipowi, co był na YouTubie, ta piosenka zyskała taki klimacik

i od razu jest lepsza... 7,5/10
09. Till We Ain't Strangers Anymore - Dość niezły duet

, fajna piosenka, świetny głos tej babki jak i Johnego - 9/10
10. The Last Night - Piosenka na poziomie Seat Next To You, lecz jakoś bardziej mi się podoba. 6,5/10
11. One Step Closer - 6,5/10
12. I Love This Town - Dość fajna piosenka, wolałem ją z wersji live ( z singla) ale ta na płycie też niezła - 9/10
Tak sobie pomyślałem...że płyta ta powinna być zadedykowana Richiemu Samborze

. Będe ją napewno dość często słuchał. Tą płyte dał bym do kategorii - Country, Pop, Rock (5/10 - pop, 4/10 - country, 1/10 - rock...).
Wniosek: Ta płyta nie jest płytą Bon Jovi....

7/10