przez kolejne kilka przesłuchań utwór wpada w ucho naprawdę, gitara jest wyważona, tylko jak kolega napisał brak jakiejś mocnej solówki gitarowej razi w oczy.. chyba że w wersji albumowej ona będzie
PEACE!
Moderator: Mod's Team
WiedziałemDand pisze:Jon dziś w BBC 2 w fajnej formie. Z ciekawostek to Scars on this guitar to piosenka country a aplikacja Hugh o dołączenie do zespołu od 20 lat ciągle czeka na rozpatrzenie xD
Nie sądzę :pAdrian pisze: The Devil i Scars zbierają niemal wszędzie pozytywne opinie od słuchających. Przypadek?
Też się nie nakręcam, ale mam przeczucie, że bonusy będą również ciekawe. Real Love poprzednio też było wspominane jako dobry kawałek.Dand pisze:Nie sądzę :pAdrian pisze: The Devil i Scars zbierają niemal wszędzie pozytywne opinie od słuchających. Przypadek?
Przez to mam duże oczekiwania co do nich, oby nie za duże.
Ogólnie tendencja jest taka, że tych najlepszych utworów jeszcze nie słyszeliśmy![]()
Płyta może być dobra. Ja tam jestem pozytywnie nakręcony.
Sorry ale nie rozumiem. Czy w związku z tym że nie trawię disco Knockouta mam nie lubić House czy nawet reszty płyty? Co ma piernik do wiatraka? Na WAN jest 5 piosenek które lubię ale zdania co do całego albumu a zwłaszcza BWC nie zmienię nigdy!Fromasz1899 pisze:ale śmieszy mnie jak niektórzy tutaj zmieniają zdanie co 5 minut, kurde najpierw wieszają na Bon Jovi psy bo wyszło Knockout teraz im się nowa piosenka podoba, przyzwyczajcie się tak będzie.