Ja też miałem taki plan.. Gdyby tak wcześnie nie zagrali piosenek live, to też bym chyba wytrzymał.Agata BJ pisze:
Tak bardzo się cieszę, że nie jestem odosobniona w unikaniu piosenek przed wydaniem płytyCiężko czytać forum, a tym bardziej rzeczowo się wypowiadać, gdy się ich nie słuchało. Jednak poczułabym się trochę jak zbrodniarz, gdybym posłuchała snippetów i już na ich podstawie oceniała utwory i oczekiwała ich w takiej, a nie innej wersji na krążku. Posłuchałam raz Amen i kilka razy What About Now i już czuję, że wiem za wiele
Dlatego nie mogę się doczekać aż zakupię płytę by posłuchać wszystkiego po raz pierwszy.. dla mnie to ISTOTA kupowania wydawnictw ukochanego zespołu.
Powstaje nowy album Bon Jovi...
Moderator: Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja zawsze sie trzymałem do kupna płyty, ewentualnie do wysłuchania całego wycieku w dobrej jakośći( zrobiłem to raz przy The Circle bo coś przesyłka z płyta sie ociągała ) ale tym razem po rozczarowaniu jakie uderzyło mnie przy BWC ta cała magia związana z rozpakowywaniem płyty mnie opuściła i dlatego wysłuchałem też niemal wszystkie live. Ze snippetów wysłuchałem te co były live, oprocz I'm with you i na tyle mi sie spodobało,że postanowiłem pozostałych nie słuchać i mieć niespodziankę. Teraz sie tylko zastanawiam czy brać ewentualny wyciek czy czekać na fizyczną płytę...Pewnie gdybym miał pewność dostania wersji deluxe w stacjonarnym sklepie to bym poczekał a tak jak trzeba będzie zamawiać i jeszcze czekać na wysyłkę to sam nie wiem...

obojętnie jaki album będzie ja kupuję oryginał bo mam wszystkie albumy oryginalne. What About Now [Deluxe Edition] przywiezie mi z Irlandii przyjaciółka. wciąż obstawiam, że utwory Pictures i Room będą najlepsze na albumie. przecieku brak aż dziwne w dzisiejszym świecie. pozostaję mi na razie cieszyć się piękną pogodą... ach wiosna:)
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
następny singiel będzie dla przedziału wiekowego 60-80.Tomker pisze:Marketing - przekonywać do marki od najmłodszych latMilla pisze:Widocznie piosenka została stworzona z myślą o najmłodszych![]()
Teraz już wiem, dlaczego BJ ma tylu fanów w różnym wieku; a dodatkowo wydali "produkty" dla każdej grupy wiekowej

-
- I Believe
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
ROCKSTAR, a jak wygląda dostępność nowości płytowych w Egipcie? Bo u nas, to różnie przecież bywało, pamiętam że One Wild Night Live dorwałem na kilka dni przed premierą w MediaMarkt, ale ostatnio szukałem płyty Led Zeppelin, Celebration Day. Było kilka dni po premierze i wciąż jej nie mieli. Obawiam się że z What About Now może być podobnie, ale obym się mylił 
Puki co dobrze widzieć już te zafoliowane płyty. Wygląda na to że są już rozprowadzane z tłoczni do sklepów, a więc nic tylko czekać na wyciek
Puki co dobrze widzieć już te zafoliowane płyty. Wygląda na to że są już rozprowadzane z tłoczni do sklepów, a więc nic tylko czekać na wyciek
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Deluxe Edition:Jonoda pisze:Wiecie coś odnośnie wersji w jakich wydadzą płytkę ?
Chodzi mi o to czy jak zwykle Japońska będzie miała jakieś bonusy inne niż Europejska Deluxe ? Bo myślę nad zamówieniem Deluxe w Empiku ale jest ten mały haczyk
13. With These Two Hands
14. Into the Echo
15. Not Running Anymore
Deluxe Japan Edition:
13. With These Two Hands
14. Into the Echo
15. Not Running Anymore
16. Old Habits Die Hard
17. Every Road Leads Home to You
Damned, tylko, że tracklistę, którą podałeś do Deluxe Edition jest dla USA. Dla Japonii jest taka jak podałeś. A dla Europy jest taka:Damned pisze:Deluxe Edition:Jonoda pisze:Wiecie coś odnośnie wersji w jakich wydadzą płytkę ?
Chodzi mi o to czy jak zwykle Japońska będzie miała jakieś bonusy inne niż Europejska Deluxe ? Bo myślę nad zamówieniem Deluxe w Empiku ale jest ten mały haczyk
13. With These Two Hands
14. Into the Echo
15. Not Running Anymore
Deluxe Japan Edition:
13. With These Two Hands
14. Into the Echo
15. Not Running Anymore
16. Old Habits Die Hard
17. Every Road Leads Home to You
1. Because We Can
2. I'm With You
3. What About Now
4. Pictures of You
5. Amen
6. That's What the Water Made Me
7. What's Left of Me
8. Army of One
9. Thick as Thieves
10. Beautiful World
11. Room at the End of the World
12. The Fighter
13. These Two Hands
14. Not Running Anymore
15. Old Habits Die Hard
16. Every Road Leads Home to You
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Mamy tutaj Virgin Megastore Cairo, ale pewnie plytke dorwe w okolicach 12 marca, a moze i 15... I chyba juz cierpliwie poczekamDamned pisze:ROCKSTAR, a jak wygląda dostępność nowości płytowych w Egipcie? Bo u nas, to różnie przecież bywało, pamiętam że One Wild Night Live dorwałem na kilka dni przed premierą w MediaMarkt, ale ostatnio szukałem płyty Led Zeppelin, Celebration Day. Było kilka dni po premierze i wciąż jej nie mieli. Obawiam się że z What About Now może być podobnie, ale obym się mylił
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Czyli AmenMilla pisze:następny singiel będzie dla przedziału wiekowego 60-80.Tomker pisze:Marketing - przekonywać do marki od najmłodszych latMilla pisze:Widocznie piosenka została stworzona z myślą o najmłodszych![]()
Teraz już wiem, dlaczego BJ ma tylu fanów w różnym wieku; a dodatkowo wydali "produkty" dla każdej grupy wiekowej