Powstaje nowy album Bon Jovi...

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Widzę że wesoło jest...OK, coś ode mnie:
Generalnie nie oceniam po fragmentach...Piosenka ma mieć początek,środek i koniec. Ma mieć tekst. Jak tego nie ma to co tu oceniać? Ja problemu z oczekiwaniami nie mam...Stare czasy nie wrócą. Koniec, kropka. Od 13 lat BJ cierpią na syndrom połowy albumu. Połowa każdej płyty jest dobra, reszta wiadomo...A jeśli rzeczywiście Richiego nie będzie na tym albumie to trudno...Nagrał Aftermath, czekałem 14 lat. Widać serce i duszę włożył w niego...
Nie mam z tym problemu...Połowa WAN na pewno mi się spodoba więc jest norma :))
A jak ktoś czeka na hard-rocka czy Bóg wie co to jego zdrowie :D
Przemo30
I Believe
I Believe

Post autor: Przemo30 »

prezes1 pisze:Widzę że wesoło jest...OK, coś ode mnie:
Generalnie nie oceniam po fragmentach...Piosenka ma mieć początek,środek i koniec. Ma mieć tekst. Jak tego nie ma to co tu oceniać? Ja problemu z oczekiwaniami nie mam...Stare czasy nie wrócą. Koniec, kropka. Od 13 lat BJ cierpią na syndrom połowy albumu. Połowa każdej płyty jest dobra, reszta wiadomo...A jeśli rzeczywiście Richiego nie będzie na tym albumie to trudno...Nagrał Aftermath, czekałem 14 lat. Widać serce i duszę włożył w niego...
Nie mam z tym problemu...Połowa WAN na pewno mi się spodoba więc jest norma :))
A jak ktoś czeka na hard-rocka czy Bóg wie co to jego zdrowie :D
AMEN ;)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Pełna zgoda prezesie, ale...

..dlatego jesteśmy w temacie Powstaje nowy album, a nie w What About Now - oceny, by komentować to, co na razie zdążyliśmy poznać. Ja oceniłem to co usłyszałem, ale na myśl mi nie przyszło wystawianie jakichś ocen x/x, czy wystawianie ocen całej płycie.

Na to przyjdzie czas po porządnym zapoznaniu się z albumem, a nie jego wyrywkami w średniej jakości dźwięku. Snippety przesłuchałem 2x, teraz czekam cierpliwie na album :))
Przemo30
I Believe
I Believe

teraz jestem szczery: Pictures Of You jest nawet ciekawe. pytanie jak się zaczyna, kończy i czy jest fajne solo.
EVENo

Post autor: EVENo »

Przemo30 pisze:łiski kupuje po pracy. a od tyłu coś innego będę robił a młoda będzie krzyczała: "Never give up!" lol
11/10
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

EVENo pisze:Przemo30 napisał/a:
łiski kupuje po pracy. a od tyłu coś innego będę robił a młoda będzie krzyczała: "Never give up!" lol

11/10
12/10
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

bartekbb23 pisze:
EVENo pisze:Przemo30 napisał/a:
łiski kupuje po pracy. a od tyłu coś innego będę robił a młoda będzie krzyczała: "Never give up!" lol

11/10
12/10
13/10 wygrałem
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

dobek994 pisze:bartekbb23 napisał/a:
EVENo napisał/a:
Przemo30 napisał/a:

11/10

12/10

13/10 wygrałem
-1/10 uzasadnienie : spaliłeś zabawe.
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

bartekbb23 pisze:
EVENo napisał/a:
Przemo30 napisał/a:

11/10

12/10

13/10 wygrałem
Bo wygrałem
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Przemo30
I Believe
I Believe

dobek994 pisze:
bartekbb23 pisze:
EVENo napisał/a:
Przemo30 napisał/a:

11/10

12/10

13/10 wygrałem
Bo wygrałem

stawiam wygranemu... ale pół litra :)
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Damned pisze:Pełna zgoda prezesie, ale...

..dlatego jesteśmy w temacie Powstaje nowy album, a nie w What About Now - oceny, by komentować to, co na razie zdążyliśmy poznać. Ja oceniłem to co usłyszałem, ale na myśl mi nie przyszło wystawianie jakichś ocen x/x, czy wystawianie ocen całej płycie.
A ja wyraziłem tylko swoje zdanie...A komentować to przecież każdy może, nikt mu nie broni...Więc mój komentarz jest taki: nie oceniam po fragmentach ;) A czego się spodziewać można już widać...11/10 chyba nie będzie...
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Ja już od dawna nie liczę na ciężką płytę od BJ, liczyłem po prostu na dobrą płytę bo muzyki słucham różnej. Podoba mi się nowe Coldplay i gdyby BJ nagrali tego typu pitu pitu, ale na równie wysokim poziomie to byłbym szczęśliwy. Problem w tym, że nawet w kategorii pop ta płyta jest marna. W żadnym wypadku nie pogardziłbym dobrą popową płytą od BJ, moim problemem nie jest to w jakim stylu nagrywają tylko jakiej to jest jakości... niestety marnej, bez pomysłu, przeciętność. Już się łapię na tym, że słuchając tych urywków staram się w nich doszukać z uporem maniaka czegokolwiek pozytywnego, a powinno być chyba odwrotnie. To tak jakby zamiast wymarzonego Ferrari dostać sportową Skodę i się pocieszać, ale przynajmniej mniej pali, a jaki fajny przycisk do otwierania szyb dali, no i jak się zepesuje to będzie tańsza w naprawie... płyta przejdzie bez echa, recenzenci będą mieli się nad czym poznęcać :)

Adrian widzę standardowo w krainie BJ szczęścia :) No, ale ktoś musi robić kontrast ;p
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Dodam, że ładnie brzmią partie orkiestralne w Amen. Zapowiada się na to, że instrumentalnie ten kawałek może być czymś, czego w przeszłości nigdy wcześniej nie było, a to duży plus.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Scrooge pisze:... płyta przejdzie bez echa, recenzenci będą mieli się nad czym poznęcać :)
Już widzę tę radość w redakcji Teraz Rocka :D I 2 gwiazdki max...
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Słuchajcie ,ale np dziś Pan w Rmf po zakończeniu BWC powiedział , że słyszy w tym utworze trochę It's My Life , trochę Blaze Of Glory :D

Tak więc może inni docenią . Może zobaczą jakiś potencjał :))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”