Greatest Hits - złota płyta w Polsce!
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Po co zaraz takie emocje. Każdy kupuje to, na co go stać. Ja nie mam GH i wcale nie czyni mnie to fanem gorszej kategorii. Może dokonam zakupu w bliższej lub dalszej przyszłości, ale póki co mówię nie. Rozumiem, że można zrobić wiele dla zespołu, ale jeśli ktoś staje przed wyborem: kupić paczkę pieluch dla dziecka czy nową składankę BJ to wybaczcie, ale w życiu są rzeczy ważne i ważniejsze.
Owszem, sprzedaż ma znaczenie, ale nie powiecie mi, że przebiła nas w tym Rumunia ( a jeśli tak to proszę o dowód.) A przypominam, że oni mają koncert a my nie.
Więcej luzu.
Owszem, sprzedaż ma znaczenie, ale nie powiecie mi, że przebiła nas w tym Rumunia ( a jeśli tak to proszę o dowód.) A przypominam, że oni mają koncert a my nie.
Nawet... WOW! On chyba nadal traktuje ten kraj jak dziką prerie.W Wielu wywiadów Jon podkreślał że zwiedzili kawał swiata i w tym nawet Polskę
Więcej luzu.
Jestem zaskoczony tą złotą płytą. ?ona mi na mikołaja kupiła wersję 2CD zagraniczna płyta polska cena ;D. Tak w ogóle muszę się pochwalić (nie wiem czy jest czym się chwalić) ale mam oryginalne albumy Have A Nice Day, Lost Highway, The Circle, Greatest Hits. Ponadto mam Slippery When Wet Videos (DVD) i na dniach będe miał Live At MSG (DVD) przed Świętami zamówiłem w Media Expert ;D. Aha we wrześniu zarzuciłem sobie w empiku Appetite For Destruction Gunsów.
ps. co do pozostałych płyt BJ to już nie mam bo miałem albo pirackie albo pozgrywane to wyrzuciłem...
ps. co do pozostałych płyt BJ to już nie mam bo miałem albo pirackie albo pozgrywane to wyrzuciłem...