Greatest Hits - złota płyta w Polsce!

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Ja nie kupiłem bo czekałem aż na fan.pl pojawi się wersja z pendrivem. Miało być 16 grudnia ale coś się nie pojawiło. Kupił ktoś z was gdzieś taką wersję ?
Obrazek
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Scrooge pisze:
Ja też już zatem życzę wszystkim wesołych świąt - nawet joviemu :P - i szczęśliwego nowego roku :D
Dzięki za życznia. Najwyższy czas zając się czymś innym.
Tak więc Wesołych Świąt i miłego postowania, tutaj niestety nie ma miejsca dla jova.
C ya .... milego postowania
C'mon
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Po co zaraz takie emocje. Każdy kupuje to, na co go stać. Ja nie mam GH i wcale nie czyni mnie to fanem gorszej kategorii. Może dokonam zakupu w bliższej lub dalszej przyszłości, ale póki co mówię nie. Rozumiem, że można zrobić wiele dla zespołu, ale jeśli ktoś staje przed wyborem: kupić paczkę pieluch dla dziecka czy nową składankę BJ to wybaczcie, ale w życiu są rzeczy ważne i ważniejsze.
Owszem, sprzedaż ma znaczenie, ale nie powiecie mi, że przebiła nas w tym Rumunia ( a jeśli tak to proszę o dowód.) A przypominam, że oni mają koncert a my nie.
W Wielu wywiadów Jon podkreślał że zwiedzili kawał swiata i w tym nawet Polskę
Nawet... WOW! On chyba nadal traktuje ten kraj jak dziką prerie.

Więcej luzu.
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Jestem zaskoczony tą złotą płytą. ?ona mi na mikołaja kupiła wersję 2CD zagraniczna płyta polska cena ;D. Tak w ogóle muszę się pochwalić (nie wiem czy jest czym się chwalić) ale mam oryginalne albumy Have A Nice Day, Lost Highway, The Circle, Greatest Hits. Ponadto mam Slippery When Wet Videos (DVD) i na dniach będe miał Live At MSG (DVD) przed Świętami zamówiłem w Media Expert ;D. Aha we wrześniu zarzuciłem sobie w empiku Appetite For Destruction Gunsów.

ps. co do pozostałych płyt BJ to już nie mam bo miałem albo pirackie albo pozgrywane to wyrzuciłem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”