Pierwsze zdjęcie, ze względów oczywistych (te włosy, te czasy XD) baaardzo przyzwoite, chociaż nie powiem-widziałam i sama chyba mam gdzieś je upchnięte na dysku :mrgreen: . Reszta-sami wiecie ^^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
A co sądzicie o tym zdjęciu? Delektujecie się młodym Jonem, a tu czas leci, i choć not old ale just older wciąż zachwyca.
Załączniki
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ
Ludzie, może załóżcie też tematy ze zdjęciami Rycha, Tico, Davida, Aleca, huga Nie tylko Jon jest członkiem zespołu. Chetnie bym zobaczył jakieś ciekawe zdjęcia Rycha albo Aleca... Aleca.... Jak by nie było był postacią ciekawą.... najbardziej chyba pod względem ubioru. do końca trzymał swój styl. Na video Dry County np widac to dobrze. Hehe to chyab żart z mojej strony , bo Alecem raczej nikt powąznie się nie zaintersuje:PP Wszedzie JON :PP
Gdybyś czytał dokładnie forum, zauwazyłbyś, że temat ze zdjeciami Rycha istnieje już od dawna Powiem więcej - ja go założyłam
Zapraszam więc do sąsiedniego tematu.
Piotrek pisze:Ludzie, może załóżcie też tematy ze zdjęciami Rycha, Tico, Davida, Aleca, huga Nie tylko Jon jest członkiem zespołu. Chetnie bym zobaczył jakieś ciekawe zdjęcia Rycha albo Aleca... Aleca.... Jak by nie było był postacią ciekawą.... najbardziej chyba pod względem ubioru. do końca trzymał swój styl. Na video Dry County np widac to dobrze. Hehe to chyab żart z mojej strony , bo Alecem raczej nikt powąznie się nie zaintersuje:PP Wszedzie JON :PP
A czytałeś cały temat?? Chyba nie skoro tak piszesz.
Ja tytuł 'Fotki Jona' bym przemianował na 'Podniecanie się boskim Jonem bo lepszego faceta na świecie NIET'
Jak wam nie pasuje ten temat to po jakiego diabła wchodzicie. Piotrek jakbyś uważnie czytał to od razu byś zauważył,że jest już temat ze zdjęciami Richiego
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ