Grammy
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
Sory zacni znawcy muzyczni, ale dzięki owej pani, Livin' zabrzmiało najmocnniej od paru lat biorąc pod uwagę część wokalną.... Jon śpiewał spoko, ale totalnie chłopina nie ma mocy, brak powera, dzięki Nettles, nareszcie było ciut mocy. Wy wszyscy, którzy tak nie cierpicie country i gardzicie tą muzyką, naprawdę jej nie znając, powinniście spojrzeć, jak bardzo jest to szanowany w USA gatunek muzyczny i ma niewiele wspólnego z waszymi wyobrażeniami na temat stodoły, słomy i skrzypiec...Dand pisze:O fak , dopiero teraz oglądam występ i kurde , po jakiego grzyba ta jennifer była przy LOAP ?!? Wyglądało to jak jakaś kiepska parodia.
blehh czuje sie muzycznie obrzygany - parafrazując klasyka ;p
- Alicia 478
- It's My Life
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja moze skupie sie na wykonaniu utworow, nie na malolatach ( choc nie ukrywam, ze sympatyczne ale Bodzio zarezerwowal juz 2 i sie nie chce podzielic
).
Dla mnie wystep ktory pokazal, ze z wokalem Jaśka wszystko w porzadku i nawet z wokalem Rycha jest wszystko ok. Po ogladnieciu kilku piosenek dla BBC radio balem sie co dalej bedzie ale tym razem dali rade, widac, ze jak chca to potrafia
Oprocz jednego bledu Richiego podczas grania riffu do WSYCGH (na samym poczatku) wystep na wielki plus. Jenny tez dala rade
Dla mnie wystep ktory pokazal, ze z wokalem Jaśka wszystko w porzadku i nawet z wokalem Rycha jest wszystko ok. Po ogladnieciu kilku piosenek dla BBC radio balem sie co dalej bedzie ale tym razem dali rade, widac, ze jak chca to potrafia
Oprocz jednego bledu Richiego podczas grania riffu do WSYCGH (na samym poczatku) wystep na wielki plus. Jenny tez dala rade
Eeee tamPePe pisze:Oprocz jednego bledu Richiego podczas grania riffu do WSYCGH (na samym poczatku)
A może to było specjalnie
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiem, ze sie czepiam ale juz ktorys raz z rzedu Richie nie mogl uniknac jakiegos bledu. Tak jak czekalem na "brudny" dzwiek podczas WWBTF i sie nie doczekalem co mnie bardzo zdziwilo, tak zrobil mi niespodzianke podczas wstepu do WSYCGHJoFree pisze:Eeee tamPePe pisze:Oprocz jednego bledu Richiego podczas grania riffu do WSYCGH (na samym poczatku)
A może to było specjalnieTak żeby uwiarygodnić, że występ jest na żywo. Taka tam była atmosfera i emocje, że rączka mogła się trochę omsknąć
PePe nie zrozum mnie źle. To nie jest żadna złośliwość z mojej strony ale przypominasz mi trochę gości, którzy chodzą do kina nie po to żeby film oglądać, tylko po to żeby liczyć ile błędów popełnili twórcy podczas jego nakręcania
Ja tam wolę udawać, że takich drobnych błędów nie widzę 
When you wanna give up, and your hearts about to break
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teraz Wy sie czepiacie
Mowie tylko, ze zauwazylem, wychwycilem to za pierwszym razem i mnie osobiscie drobne bledy Richiego troche irytuja bo popelnia je ostatnio w najlatwiejszych partiach :p
nie wiem, moze zboczenie gitarzysty czy cos, ale nie zmienia to faktu, ze ogolne wrazenie bardzo dobre
Nie chce wokol tego robic burzy, po prostu to zauwazylem i o tym napisalem
Ps. Na filmach takich rzeczy nie wychwytuje
Nie chce wokol tego robic burzy, po prostu to zauwazylem i o tym napisalem
Ps. Na filmach takich rzeczy nie wychwytuje
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
studentmibm pisze:dzieki Jeniffer druga czesc refrenu LOAP, gdzie nie spiewa Jon w koncu zabrzmiala porzadnie, bo zwykle jest zbyt cicho
Dokładnie. W końcu brzmiało tak, jak ta piosenka zasługuje, aby brzmieć. Ale ogólnie bardzo udany występJeniZpensylwani pisze:dzięki owej pani, Livin' zabrzmiało najmocnniej od paru lat